Britiske MI6: 7000 terrormistenkte i Tyskland

0

Den britiske etterretningstjenesten hevder at den sitter med informasjoner om at det oppholder seg tusenvis av terrormistenkte i Tyskland. Det er den tidligere anti-terrorsjefen i MI6, Richard Barrett som sier til BBC 4 at det finnes 7000 terrormistenkte i Tyskland og at 550 av dem er «virkelig farlige ekstremsiter og potensielle terrorister». Barrett sier at dette store antallet vil «tyske sikkerhetstjenester ikke vil klare å takle».

Etter terrorangrepet på julemarkedet i Berlin mistenkes den tunisiske mannen Anis Amri for å være den skyldige. Det skal ha vært funnet fingeravtrykk av ham inne i førerhuset på traileren. Og, dessuten så uhyre praktisk: akkurat som trailerterroristen i Nice, har Amri angivelig etterlatt seg sine ID-papirer. Amri har vært i sikkerhetstjenestens søkelys lenge, han har til og med vært arrestert, men blitt sluppet fri igjen.

Men forbundskansler Angela Merkel er fortsatt i fornektingsfasen. Det tok henne ti timer å komme ut med noen ord til sine landsmenn etter terrorangrepet, og det hun sa viser at hun enten ikke vil eller ikke evner å ta inn over seg at politikken hennes er feil.

«Hvis det nå skulle vise seg at det er en asylsøker som har misbrukte vår tillit,» sa Mutti, og det etter at IS og andre terrorister i månedsvis har sagt at de nettopp vil smugle inn sine terrorister under dekke av flyktningestrømmen. Bundessicherheitsdienst har også advart mot dette, men for landsmoderen er det tydeligvis en helt ny tanke.

17. februar 2015 offentliggjorde den italienske avisa Il Messaggero det avisa kalte jihadistenes plan. Planen gikk ut på at Den islamske staten ville drive 500.000 flyktninger over Middelhavet som et «psykologisk våpen» mot Europa. Artikkelen bygde på avlytting av IS-kommunikasjon som var gjennomført av den italienske sikkerhetstjenesten.

Jihadistenes plan i korte trekk går ut på å sende så mange flyktninger som mulig i elendige båter over Middelhavet. De ville skape katastrofer til sjøs med havarier og drukninger for å legge press på de europeiske landas redningskapasitet. Dessuten ville de skape kaos i havnene og til lands i Europa. Planen gikk også ut på at IS ville gjemme terrorister blant flyktningene, som da lett ville komme i land under dekke av kaoset.

En avhopper fra IS som sitter fengslet i Tyskland har fortalt under avhør at IS har «massevis av folk som bor i europeiske land og venter på ordre om å angripe europeere», skrev The Australian i august 2016.

Er dette virkelig ukjent for Angela Merkel? Og likevel stiller hun til gjenvalg som leder for det tyske folket?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.