Britiske MI6: 7000 terrormistenkte i Tyskland

15

Den britiske etterretningstjenesten hevder at den sitter med informasjoner om at det oppholder seg tusenvis av terrormistenkte i Tyskland. Det er den tidligere anti-terrorsjefen i MI6, Richard Barrett som sier til BBC 4 at det finnes 7000 terrormistenkte i Tyskland og at 550 av dem er «virkelig farlige ekstremsiter og potensielle terrorister». Barrett sier at dette store antallet vil «tyske sikkerhetstjenester ikke vil klare å takle».

Etter terrorangrepet på julemarkedet i Berlin mistenkes den tunisiske mannen Anis Amri for å være den skyldige. Det skal ha vært funnet fingeravtrykk av ham inne i førerhuset på traileren. Og, dessuten så uhyre praktisk: akkurat som trailerterroristen i Nice, har Amri angivelig etterlatt seg sine ID-papirer. Amri har vært i sikkerhetstjenestens søkelys lenge, han har til og med vært arrestert, men blitt sluppet fri igjen.

Men forbundskansler Angela Merkel er fortsatt i fornektingsfasen. Det tok henne ti timer å komme ut med noen ord til sine landsmenn etter terrorangrepet, og det hun sa viser at hun enten ikke vil eller ikke evner å ta inn over seg at politikken hennes er feil.

«Hvis det nå skulle vise seg at det er en asylsøker som har misbrukte vår tillit,» sa Mutti, og det etter at IS og andre terrorister i månedsvis har sagt at de nettopp vil smugle inn sine terrorister under dekke av flyktningestrømmen. Bundessicherheitsdienst har også advart mot dette, men for landsmoderen er det tydeligvis en helt ny tanke.

17. februar 2015 offentliggjorde den italienske avisa Il Messaggero det avisa kalte jihadistenes plan. Planen gikk ut på at Den islamske staten ville drive 500.000 flyktninger over Middelhavet som et «psykologisk våpen» mot Europa. Artikkelen bygde på avlytting av IS-kommunikasjon som var gjennomført av den italienske sikkerhetstjenesten.

Jihadistenes plan i korte trekk går ut på å sende så mange flyktninger som mulig i elendige båter over Middelhavet. De ville skape katastrofer til sjøs med havarier og drukninger for å legge press på de europeiske landas redningskapasitet. Dessuten ville de skape kaos i havnene og til lands i Europa. Planen gikk også ut på at IS ville gjemme terrorister blant flyktningene, som da lett ville komme i land under dekke av kaoset.

En avhopper fra IS som sitter fengslet i Tyskland har fortalt under avhør at IS har «massevis av folk som bor i europeiske land og venter på ordre om å angripe europeere», skrev The Australian i august 2016.

Er dette virkelig ukjent for Angela Merkel? Og likevel stiller hun til gjenvalg som leder for det tyske folket?

KampanjeStøtt oss

15 KOMMENTARER

  • Rasisme!? Gi deg, Elisabeth. Det finnes ikke et milligram av det i verken kildebruk eller argumentasjon. Jihadistene har erklært krig mot Europa, og de fører den. Dette er ubestridelige fakta.

   • Og hvem er det som står bak jihadistene? Tror du har vært inne på det før. De er «nyttige idioter». Krigen mot Europa føres på mange plan, og jihadistene er bare brikker i et større spill. Merkel er også bare en brikke. Hun gjør nok stort sett det hun får beskjed om. Hvis ikke vil kanskje de lagrede atomvåpnene begynne å lekke, eller det vil skje noe annet som er enda verre enn terroranslag mot et julemarked. Tyskland har fått sin advarsel nå, liksom Frankrike har fått det før.

  • Elisabeth : Dette er REALISME. Det er faktisk lov å ta hodet opp av sanden. Det som skjer er nok langt mer alvorlig enn du er klar over.

  • Elisabeth nå er du like tullete som de norske biskopene, som ber om et helt unødvendig «jueamnesti».
   Politiet har tatt juleferie, som vanlig, og sender ikke ut noen før til nyttår.

   Det er noen som ser splinten i sin brors øye, ikke bjelken i sitt eget. Den eneste rasisten her er DEG Elisabeth, du bare retter rasismen din mot en nordmann, og straks mot meg, som våger å irettesette deg.

   Toillhøn er ordet på trøndersk.

 1. Eg har ikkje grunnlag for å vurdere tala, men forøvrig samsvarar dette godt med opplysningar frå Nesrîn Abdullah, øverste kommandant i YPG (Kvinnenes forsvarsstyrkar) i Rojava, det sjølvstyrte området lengst nord i Syria. Eg møtte Abdullah i september 2015. Ut frå eigne opplysningar/etterretning sa ho at IS ei god stund hadde send trente terroristar frå Syria til Europa. Ho meinte det mest effektive er at dei reiser tilbake til landet der dei budde før dei slutta seg til IS i Syria.

  Eit lite eksempel: Kurdisk etterretning påviste at flyktningen som vart sparka av ein journalist/fotograf i Ungarn eller Østerrike (eg hugsar ikkje kor det var), hadde deltatt i terroraktivitet i Rojava.

  Nesrîn Abdullah sa og at sjølvstyret i Rojava ønskte samarbeid med regjeringane i Europa om dette. Men vi veit jo at regjeringane i Europa ikkje vil ha slikt samarbeid. Dei satsar på Tyrkia og følgjer president Erdogan sitt krav om politisk og humanitær boikott av Rojava.

 2. Sitat fra nett: «All presidents are only frontmen to distract you from the people who really run the country». Gjelder nok kansleren også.

 3. Vi har faktisk dokumentasjon på at bl.a. tyske myndigheter screener migrantene: Migrantene man prøver å lokke inn i Tyskland er mannlige, enslige jihadister i alderen 18-35, helst med krigserfaring. Og det er også først og fremst disse migrantene som får innvilget asyl. Europeiske myndigheter prøver altså spesifikt å få flest mulig terrorister inn i Europa.

  Og når etterretningsvesenet har trent opp jihadistene, utrustet dem med våpen og sendt dem avgårde på terroroppdrag, hva gjør politiet/etterretningen etter at terroristen har begått ugjerningen? Jo, de skyter og dreper ham, slik at han ikke skal få en rettssak hvor han kan si hvem som ga ham våpen og/eller lastebil, etc.

 4. De er nyttige idioter for noen,terroristene.
  For de som vill innføre og videreføre overvåkning samfunnet.
  Og for de som vill innføre kontant fritt samfunn.
  Kun kort som kan spores.(samme gruppe personer?)
  Frihet koster,trygge samfunn,har sin pris.
  Men hvor er da friheten?
  (se ikke bort fra att noen har tenkt ut.Att dette må til for å få kontroll over Hr Hvermansen)

 5. So cvonvenient! Terrorists now leave ID-papers in their trucks, after the crime! As in Nice, so also in Berlin!!

  På den måten unngår man en grundig etterforskning, som kunne avsløer bakmenn, og i hvert tilfelle skytes (henrettes) en gjerningsmann som kan være eller ikke kan være skyldig…. Misforstå meg rett, det er helt OK at italiensk politi skyter og dreper en fyr som trekker våpen og skyter en politimann, han var i hvert fall skyldig i DET.

  Men kreftene bak, politikerne og byråkratene som trekker i tråder, eller unnlater å trekke i tråder.

  Europas problemer nå kan bare løses ved å sende tilbake minst en million, så snart som mulig og avlyse dette halsløse prosjektet.
  I bunnen av IS ligger motsetningen mellom Sunni ig Shia-muslimer. Vi har blitt oppdratt siden 1979, da USA ledet forsmedelig nederlag i Iran, til å tro at Shia er problemet, og at de andre er siviliserte vi kan leve med.

  Realiteten er at Sunni og spesielt militant Sunni, som er todelt i saudi-wahabisme og IS, har som mål å utrydde de 200 millioner Shia som finnes i verden. Det er ingen utopi, mulsimene har faktisk gjort verre ting før, man regner med at forsøket på å ta hele India kostet over 275 millioner indere livet…. men dersom muslimene skal få fortsette slik, må vi i det minste kunne kreve at de gjør det i eget land, og isolerer seg fra oss.
  Som sjømann i et tidligere liv opplevde jeg at vi anløp lite vennligstilte arabiske og persiske havner, hentet oljelast og gikk igjen, uten å gå på land overhodet. Det funka bra.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.