Sjefen for Joint Chiefs: – Flyforbudssone betyr krig mot Syria og Russland

0
Ash Carter og Joe Dunford

I en høring i kongressen i USA 22. september 2016 sa general Joseph Dunford:

Right now… for us to control all of the airspace in Syria would require us to go to war against Syria and Russia.

Dunford er formann for Joint Chiefs of Staff,  som er presidentens og forsvarsministerens fremste militære råd. Han sier her det som er virkeligheten, nemlig at en «flyforbudssone» i Syria ville bety at USA går til full krig ikke bare mot Syria, men også mot Russland.

Norges utenriksminister, Børge Brende, snakker om at «Nå må Syrias fly settes på bakken,» men han informerer ikke sine landsmenn om hva en flyforbudssone faktisk betyr. Akkurat som i Irak, Jugoslavia og Libya ville en «flyforbudssone» bety full krig. Og i dag ville det være full krig mellom de to største atommaktene.

Det er altså dette «Nobelpris-kandidat» White Helmets propaganderer for med sine plakat- og internettkampanjer, der de bruker barn i et forsøk på å skape opinion for «flyforbudssone» over Syria.

I august 2013 var Barack Obama på nippet til å gå til full krig mot Syria. Da advarte jeg nettopp mot at en slik krig fort ville bli en krig mellom USA og Russland, der også Iran ville bli involvert. Les: Hvorfor krig mot Syria? Har de vettet i behold?

De tre årene som har gått siden da viser at svaret på det siste spørsmålet er et klart og tydelig Nei!

Det finnes en fraksjon i Washington som faktisk ønsker en krig mot Russland, og det man frykter i Moskva er at en slik krig vil rykke mye nærmere dersom Hillary Clinton blir valgt til president. I en artikkel i Foreign Policy skriver Clinton Ehrlich at Kreml virkelig tror at Hillary Clinton ønsker krig mot Russland.

FP er organ for den fremste eliten i Washington, så når de gir plass for en slik analyse, så betyr dette at dette er slikt man snakker om innenfor the belt way. Ehrlich skriver:

Given the ongoing Russian operations, a “no-fly zone” is a polite euphemism for shooting down Russia’s planes unless it agrees to ground them. Clinton is aware of this fact.

Krig mellom USA og Russland det er alle mareritts mor! Når alle skrivebordskrigerne leker seg med dette, skulle man tro de ikke aner hva det betyr. Når de fortsetter å støtte en hær av fanatiske leiesoldater fra 100 land som i over fem år har gjort sitt ytterste for å ødelegge Syria, tjener de krigsindustriens interesser. Når de nå agiterer for «flyforbudssone» agiterer de for en krig som fullstendig vil stille 2. verdenskrig i skyggen.

Det er på tide å våkne før det er for seint. Dette er alvor.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.