George Soros og hunden som ikke bjeffet

0

En kilde som kaller seg DC Leaks har lekket 2500 dokumenter fra George Soros og hans Open Society Foundation. Det er ganske heftig stoff som viser at milliardæren har brukt pengene sine for å påvirke valgene i forskjellige land, hvordan han har finansiert ekstremistgrupper og hvordan han har gitt detaljerte instrukser til USAs utenriksdepartement, spesielt i Hillary Clintons periode. Dokumentene viser blant annet at Soros nærmest opptrådte som en viseregent i Ukraina og instruerte både kuppmakerne og Washington. Avslørende saker altså.

Dokumentene finnes her, men i dette øyeblikk (26. august 2016) er basen ikke tilgjengelig på nettet.

Ingen av de store mediene i USA har omtalt lekkasjen. Jeg har ikke funnet noenting hos New York Times, CNN, Washington Post eller CBS News.

Hva kan det komme av, mon tro?

I USA har Soros for eksempel brukt 650.000 dollar for å påvirke de katolske biskopene forut for pavens besøk i landet. Han ønsket å få kirken til «å endre sine prioriteringer».

Dokumentene viser at Soros arbeider aktivt for å prøve å destabilisere Russland via sine NGOer.

Ei liste over de NGOene Soros har finansiert i Europa viser hvordan han har prøvd å påvirke valgene i et stort antall europeiske land som blant annet Hellas, Frankrike, Ungarn, Sverige, Italia, Nederland osv. En skulle tro at dette ville være godt stoff for de store mediene, men de har altså ikke rørt det. Det får en til å tenke på en av sir Arthur Conan Doyles bøker om Sherlock Holmes der det finnes følgende replikkveksling:

Gregory (Scotland Yard detective): “Is there any other point to which you would wish to draw my attention?”
Holmes: “To the curious incident of the dog in the night-time.”
Gregory: “The dog did nothing in the night-time.”
Holmes: “That was the curious incident.”

Bikkja bjeffet ikke fordi den åpenbart kjente forbryteren. Det var den merkelige hendelsen. Og det er vel slik med Soros og de store mediene også. De kjenner ham, han er en av deres yndlinger. Altså ser de en annen vei når han blir avslørt.

Som jeg har vist tidligere har Soros og hans Open Society Foundation samarbeidet tett med CIA og US State Department i diverse «fargerevolusjoner», og han har forsøkt å påvirke EU til å finansiere en krig mellom Ukraina og Russland.  Soros ønsker seg et Europa med én ledelse, ingen grenser og ingen nasjonalstater. Han mener at massemigrasjonen vil/bør tvinge fram sentrale organer på EU-nivå med makt og myndighet til å sette seg over nasjonalstatenes «snevre» interesser.

 

 

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.