– Forskere sier Clinton er mer krigersk enn nordmenn tror

18

– Mange av dem som støtter Hillary Clinton her i Norge, er nok ikke klar over hvilken aktivist hun er og hvor stor vilje hun har til å bruke amerikansk militærmakt, sier seniorforsker Svein Melby ved Senter for transatlantiske studier på Institutt for forsvarsstudier (IFS).

– I utenrikspolitikken står hun faktisk til høyre for Donald Trump, noe mange i Norge ser ut til å fortrenge, sier han til NTB.

Det er Universitetsavisa som skriver dette.

Dette er et poeng jeg har tatt opp tidligere her på steigan.no. Bak Hillary Clintons «feminisme» ligger det en rå vilje til å føre krig under ulike påskudd. Hun er en neocon i utenrikspolitikken og har vært arkitekten bak metoden med «soft power» der NGOer og «humanistiske» påskudd er blitt brukt for å lade opp til krig.

Nyttårsaften 2015 friga US State Department over 3000 eposter fra Hillary Clintons arkiv. De inneholder bokstavelig talt eksplosivt materiale.
– innrømmelser av krigsforbrytelser fra opprørernes side
– informasjon om spesialagenter fra USA inne i Libya omtrent fra da opprøret startet
– informasjon om al-Qaida som del av den USA-støttede opposisjonen
– vestlige lands jakt på Libyas olje
– vestlig bekymring over Gaddafis planer om å bruke libysk gull og sølv til å skape en alternativ afrikansk valuta, uavenhig av dollar og euro.

Det er ingen tvil om at den folkerettsstridige krigen mot Libya, som ødela landet og la det i hendene på islamistiske bander, i høy grad var «Hillary Clintons krig».

Presidentkandidat Bernie Sanders har mer enn antydet at Hillary Clinton er kjøpt og betalt av de største bankene i USA, noe hun naturligvis benekter. At hun er betalt er det i hvert fall ingen tvil om. Ifølge The Intercept har Hillary Clinton fått 2,9 millioner dollar, eller nesten 25 millioner kroner, for å holde tolv foredrag. Altså grovt sett to millioner NOK per foredrag. En ansatt i Goldman Sachs som var til stede under Clintons tale der sa at «Hun hørtes mest ut som en Goldman Sachs-direktør.»

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


18 KOMMENTARER

 1. Sakset fra nettet: «Both Hillary Clinton and Donald Trump are among the more than 285,000 corporations who call an address in Delaware home. Specifically, they both use the Corporate Trust Centre at 1209 North Orange Street in Wilmington, Delaware, to take advantage of what is known as the Delaware loophole, which allows corporations to avoid paying taxes on non-physical incomes generated outside the state.»

 2. Helt riktig at Hillary kanskje er enda verre enn Trump hva utenrikspolitikk angår. Men Trump er, i likhet med Hillary, hardcore sionist. Og han har lovet å bombe Iran på vegne av Bibi.

  Her er forøvrig hva Trump mener om Snowden: http://www.washingtontimes.com/news/2013/jul/2/donald-trump-edward-snowden-kill-traitor/

  I tillegg vil han waterboarde «terrorister» (les: «konspirasjonsteoretikere» og andre politiske dissidenter), og han vil også utsette slike for enda mye verre tortur. Dette ifølge ham selv.

  Trump er ikke bra — selv om visse medlemmer av eliten (angivelig og tilsynelatende) hater og frykter ham.

  • Det er vel rundt 20 år siden at The Simpsons «spådde» at Trump kom til å bli president. Predictive programming kalles det når eliten, gjennom medier og popkultur, forteller folket hva de har tenkt å gjøre med verden (sjekk ut en episode av tv-serien «The Lone Gunmen» fra 4. mars 2001, hvor de ansvarlige for 9/11 ble avslørt (sammen med deres motiver) — måneder før selve ugjerningen ble begått).

   Det er jo ganske komisk at eliten har klart å selge inn en dollarmilliardær som «anti establishment». Også komisk hvordan de har brukt omvendt psykologi for å få den gemene hop til å stemme på ham. Og det er tragikomisk at denne fyren er omfavnet av svært mange innen alternativmedia og blant «konspirasjonsteoretikere». Det er nesten så jeg får lyst til å forsvare kriminelle, onde, krigerske Hillary.

   Vel, uansett: «Valget» ble avgjort for flere tiår siden. Uavhengig av hvem banksterne, militærindustrialistene og sionistene innsetter som sin «folkevalgte» president, vet vi jo også nøyaktig hva slags utenrikspolitikk som blir ført: Evigvarende krig «mot terror» hvor enn det måtte være penger å tjene. Eventuelt bare en kortvarig WW3 (fullskala global atomkrig med påfølgende atomvinter).

   • Se denne for å forstå hvem Trump egentlig er:

    https://www.youtube.com/watch?v=xDreLyC_FTQ

    Men igjen: Husk også at han støtter waterboarding og enda mye verre tortur mot «terrorister» (såkalte konspirasjonsteoretikere og andre dissidenter). Og husk at han ønsker å få Snowden henrettet.

    Og husk at han støttet Irak-krigen (den nyeste). Selv om han påstår noe annet i dag.

    Jeg har aldri forstått hvorfor så mange «konspirasjonsteoretikere» svermer for elitisten, sionisten og multimilliardæren Trump, som helt åpenbart er en del av det sionistisk-imperialistiske, fascistiske NWO-etablissementet som ønsker evigvarende krig i mest mulig av verden.

    Trump vil sensurere internett, og han hadde f.eks. aldri tillatt en blogg av denne typen. Gravejournalistikk og kritisk journalistikk kommer til å forsvinne fra nettet hvis Trump mot formodning får viljen sin.

    Trump representerer faktisk en fascistisk, totalitær politistat hvor folk som Assange og Snowden blir henrettet.

    Når folket (og de fleste konspirasjonsteoretikerne) aksepterer Trump som «anti establishment» (LOL) sier det en hel del om hvor tilbakestående folket (og konspinissene) faktisk er.

    Våkn opp.

    Ron Paul var anti establishment. Derfor ble han ignorert av media, og derfor har ingen vanlige mennesker hørt om ham.

    • Og la meg gjenta dette også: Jeg har selv alltid ment at det er svært mye suspekt både med Assange og Snowden — og jeg har sagt hva dette suspekte er, særlig hva Snowden angår. Men det er også mye bra med det de har gjort, og debattene de har fått igang. Så summa summarum er de netto positive. Men ikke i Trumps øyne; han vil henrette dem, og torturere andre varslere, gravejournalister, dissidenter og fritenkere — til døde.

     Og han innrømmer det selv. Likevel blir han omfavnet av de fleste såkalte konspirasjonsteoretikere.

     Det er direkte latterlig.

     Det er veldig åpenbart at Trump er på lag med Hillary, og at han representerer nøyaktig det samme som henne. (I beste fall.) I verste fall er han enda verre.

     Vil dere ha ekte anti establishment, bør dere faktisk heller gå til George Soros. Seriøst. (Ja, seriøst, les f.eks. hva han gjorde mot Bush.)

     • Jeg krysset i grunnen fingrene for at Jesse Ventura skulle erklære sitt kandidatur, men det blir det visst dessverre ikke noe av.

     • Jo mer jeg leser om Trump, jo skumlere blir han.

      Dette er en mann som sier han akter å torturere FAMILIEmedlemmene til «terrorister» — simpelthen fordi de er familie. Og «terrorister» inkluderer altså dissidenter og «konspinisser» (som alle oss som skriver på denne bloggen). Alle politiske avvikere blir rammet av Trumps terrorismedefinisjon, og risikerer å bli ofre for waterboarding og vesentlig verre tortur. Ikke bare vil han drepe Snowden; han vil også torturere ham — fordi han er en «forræder». (Ja, jeg er klar over at Hillary trolig mener det samme.)

      Det er mulig at hele fremtoningen hans bare er spill for galleriet (jeg håper det), men hvis han kommer til makten og begynner å gjøre alvor av bare halvparten av de syke tingene han har sagt han skal gjøre, vel da synes jeg oppriktig synd på det amerikanske folk.

      Og hvis Trump er «for real», vel, da er det nesten så jeg håper at Magog (Bush sr.) gjør alvor av sin tilsynelatende trussel. (En trussel som jeg riktignok også tror var spill for galleriet, men det er nå en annen sak.)

      Jeg håper det skjer et mirakel og at Bernie blir president. Det er det tryggeste både for amerikanere og for resten av verden. Ikke fordi han er perfekt, men fordi han er kolera mens Hillary/Trump er den langt farligere pesten. (Ja, kolera er faktisk vesentlig bedre enn pest. Kolera er enkelt å behandle.)

     • Som jeg nevnte for en stund tilbake, Trump må jo være et fugleskremsel de vifter med for å skremme republikanere til å stemme på Hillary eller noe. At han skulle ha interesse av av å bekjempe det virkelige establishmentet faller selvfølgelig på sin egen urimelighet, all den tid hans families økonomiske virksomheter og delvise suksess er et ektefødt barn av den form for kapitalisme dette establishmentet er eier av og garantist for.

      Men han selges inn som anti-establishment på raljering med alle sider av det politiske establishmentet, uten at han går bak de kulissene og tydelig peker på hvor den største makten sitter og trekker i sine tråder. Anti-politisk establishment-populisme er en velkjent oppskrift på popularitet over alt hvor makten har mistet mye tillit over tid.

 3. Likevel var det ingen andre enn Trump av politikere på en gammel NSA liste ( slik liste med kodeord som gir utslag og gir interesse hos NSA analytikerne) Den lista jeg kom over var vel ca 10 år .Mulig de skulle passe på ham som en «Red Herring» eller noe fordi han skulle brukes senere.Ikke godt å si.

 4. Yves Smith abefaler denne:

  http://www.nakedcapitalism.com/2016/05/our-awful-elites-gutted-america-now-they-dare-ring-alarms-about-trump-sanders-and-cast-themselves-as-saviors.html

  «The worst offenders of all are the American left’s cultural warriors, who daily wage some new battle over some imagined cultural offense, which has nothing to do with the lives of normal people but only the highly tuned sensibilities of those in the academic, publishing, and media ecospheres.»

  Skulle tro det var i Norge….

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.