Saudi Arabia truer med å selge seg ut i USA, hvis landets rolle i 11. september avsløres

36
Barack Obama belønnes av Saudi-Arabia

Saudi Arabia har fortalt Obama-administrasjonen og medlemmer av Kongressen at landet vil selge unna verdier for hundrevis av milliarder dollar dersom Kongressen vedtar en lov som gjør det mulig å stille regjerinnga i Saudi Arabia til ansvar for en eventuell rolle i 11. september terroren i 2001. Det er New York Times som skriver dette.

Dette er blitt aktualisert fordi pårørende til ofrene for 11. september har reist en sak der de krever offentliggjøring av 28 sider som er hemmeligstemplet i den offisielle rapporten om terroren.

Obama-administrasjonen har drevet lobby overfor Kongressen for å blokkere lovforslaget, og den saudi arabiske trusselen har vært oppe i mange diskusjoner mellom kongressmedlemmer, State Department og Pentagon. Tjenestemennene har advart senatorene mot at loven kan føre diplomatiske og økonomiske tilbakeslag.

Adel al-Jubeir, som er utenriksminister i Saudi Arabia, overbrakte kongedømmets budskap til Washington under sitt besøk i mars 2016 da han fortalte senatorer at landet ville bli nødt til å selge unna verdier i USA for opp mot 750 milliarder dollar for å unngå at de eventuelt kunne bli blokkert av domstoler i USA.

Etterlatte etter ofrene for 11. september driver en kampanje som konsentrerer seg om de 28 sidene, 28 pages, sider i den rapporten fra etterretningskomiteen i Kongressen som Bush-administrasjonen hemmeligstemplet.

Tidlligere senator Bob Graham, som har lest de 28 sidene, sier at:

The 28 pages primarily relate to who financed 9/11 and they point a very strong finger at Saudi Arabia as being the principal financier.

Andre kongressmedlemmer som har lest de 28 sidene sier liknende ting, og sier at sidene ikke har noen ting med nasjonal sikkerhet å gjøre, bare med forholdet til en fremmed stat. Graham sier også følgende om Saudi Arabias rolle i spredninga av sin ekstreme variant av islam og av terrorgrupper:

Well, one, they have continued, maybe accelerated their support for one of the most extreme forms of Islam, Wahhabism, throughout the world, particularly in the Middle East. And second, they have supported their religious fervor, with financial and other forms of support, of the institutions which were going to carry out those extreme forms of Islam. Those institutions have included mosques, madrassas and military. Al-Qaeda was a creature of Saudi Arabia; the regional groups such as al-Shabaab have been largely creatures of Saudi Arabia; and now, ISIS is the latest creature.

Som kjent var 15 av de 19 angivelige gjerningsmennene bak 11. september saudi-arabiske statsborgere, så at det skulle finnes forbindelser til det hodekappende oljediktaturet, er jo ingen urimelig tanke. George W. Bush, som er kjent for sine nære personlige og økonomiske forbindelser med Saudi Arabia, brukte derimot 11. september som argument for å angripe Afghanistan, en katastrofal krig som fortsetter den dag i dag. Bush lanserte som kjent sin «War on Terror», som ikke på noen måte rettet seg mot dem som finansierte terrorismen, men som førte fram til ødeleggelsen av Irak.

Når Saudi Arabia nå offisielt truer med drastiske økonomiske tiltak mot USA dersom Kongressen tillater offentliggjøring av dokumenter om landets eventuelle rolle i 11. september, er jo det langt på vei en innrømmelse av at her finnes det informasjon som ikke tåler dagens lys.

En annen sak er hvor reell trusselen er. Noen kommentatorer, som for eksempel Edwin M. Truman fra  Peterson Institute for International Economics mener at Saudi Arabia vil få problemer med å få solgt unna så mye og at landet vil skade seg sjøl vel så mye som USA.

Saudi Arabias økonomi er ikke bærekraftig på verken kort eller lang sikt, og mye tyder på at kongedømmet er blitt mer desperat og aggressivt nettopp på grunn av dette.

Sarah Chayes, som er knyttet til elitestiftelsen Carnegie Endowment, og Alex de Waal, som er direktør for World Peace Foundation, publiserte nylig en artikkel i nettavisa The Atlantic, der de blant annet skrev:

In fact, Saudi Arabia is no state at all. There are two ways to describe it: as a political enterprise with a clever but ultimately unsustainable business model, or as an entity so corrupt as to resemble a vertically and horizontally integrated criminal organization. Either way, it can’t last. It’s past time U.S. decision-makers began planning for the collapse of the Saudi kingdom.

En vertikalt og horisontalt integrert kriminell organisasjon!

Daværende statssekretær Espen Barth Eide i den rødgrønne regjeringa formulerte seg litt annerledes da han i 2010 uttalte: «Norge og Saudi-Arabia har gode bilaterale relasjoner og sammenfallende posisjoner innenfor flere utenrikspolitiske områder.»

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


36 KOMMENTARER

 1. Dette synes som bevisst avsporing fra realitetene rundt det som skjedde 11/9. Saudi Arabia hadde ikke tilgang til å plassere nødvendig avansert sprengstoff i bygningene. Det var det imidlertid andre som hadde.

  • Hei Dagfinn.
   Hvis du ser på artikkel fra 29 mars som heter Google samarbeidet med US State Department for regimeskifte i Syria så er det en kommentar nederst der med link til en kritisk artikkel om Steigan, som Halvor skriver. Jeg la merke til denne artikkelen var fra 17 april, og den andre var jo mye eldre,fra 29 mars, og likevel er den fra 17 april tatt bort fra førstesiden. Siden den linken neders på google artikkelen, ( den til Halvor) henviser til en link om en kritikk av Påls kildebruk, så tenkte jeg det kunne ha noe med dette å gjøre, at denne her nye forsvant så fort fra førstesiden, men først trodde jeg det kunne være en form for offentlig sensur, men jeg vet jo ikke hvorfor den forsvant. Jeg kom over noe du hadde skrevet om at ting forsvant fra førstesiden, og da lurte jeg på om du visste hvordan slikt foregikk, om det var noen andre som sensurerte vekk slikt ?
   Du skrev nemlig noe jeg så, en kommentar om dette på «Panama og krminaliseringa av det globale finansystemet »

   Dagfinn Klausen
   3. desember 2015 klokka 10:02

   «Interessant er det forøvrig å konstatere, at det tok under ett døgn før Steigans innlegg ble fjernet fra forsiden på steigan.no»
   Siden jeg tenkte du visste om det var en form for sensur av temaet i denne her artikkelen at den forsvant, så ville jeg gjerne at du kommenterte det her som et svar på «Saudi Arabia truer med å selge seg ut i USA, hvis landets rolle i 11. september avsløres” «

 2. «Norge og Saudi-Arabia har gode bilaterale relasjoner og sammenfallende posisjoner innenfor flere utenrikspolitiske områder.» (Espen Barth Eide)

  Nettopp. Det er vel det Sarah Chayes mente med horisontalt integrert kriminell organisasjon.

  Siden det knapt bør være mulig å tro på noen av de offisielle forklaringene på 9/11, må jeg nok si meg enig med Klausen her. Enda en tilsløring.

 3. At USA retter baker for smed er ingen nyhet. Krefter i USA stod bak 11/9 og de er selvsagt redde for en sak som vil kunne kaste lys over deres rolle, når Saudi Arabia sitter på tiltalebenken og skal forsvare seg, og de er med god grunn redde for å få bli ofret som syndebukk. (syndebukk nr. 3 for samme sak eller hva det nå blir) De vil aldri i livet kunne klare å selge seg ut, det er dødsstraff for slikt. Det høres nesten ut som det er noen her som tror at verden er normal..

 4. Hvis Ken på http://www.RedefiningGod.com har rett, er «the 28 pages» trolig en forsmak på den store «sannhetstsunamien» som angivelig vil skylle over oss senere i år. Han mener mainstreammedia kommer til å bombardere oss med «sannheten» om 9/11 og andre store forbrytelser, og at de «skyldige» omsider vil bli straffeforfulgt. Mest sannsynlig blir det bare et medieshow hvor de «skyldige» TILSYNELATENDE blir sendt i fengsel eller straffet på annet vis, men folk får ihvertfall en følelse av at det finnes rettferdighet, og dét er poenget.

  Han mener disse sjokkerende avsløringene blir orkestrert av globalistene, som vil gi folk en illusjon av at det finnes rettferdighet og at sannheten endelig er kommet for en dag — slik at folk skal omfavne den nye verdensordenen globalistene har forberedt for oss. Straffeforfølgelsen av forbryterne blir også orkestrert av globalistene.

  Han påstår videre at Israel kommer til å bli knyttet til mye av falsk flagg-terroren (allerede i september, senest), og at jøder derfor kommer til å flykte i hopetall fra USA til Israel, hvor de så angivelig blir utslettet i det han kaller «The Fake Battle of Armageddon», en veldig kortvarig krig som kommer rett etter den nesten like kortvarige «Gog-Magog-krigen».

  Personlig stiller jeg meg dog tvilende til mesteparten av dette. «The 28 pages» virker i beste fall som en limited hangout; i verste fall bare løgn og oppspinn. Det var helt sikkert noen saudiarabere involvert i planleggingen og gjennomføringen av 9/11, men i all hovedsak var det amerikanere og israelere (og folk med dobbelt statsborgerskap) som sto for mesteparten av arbeidet.

  Så de 28 sidene er en taktisk avsporing. Man kan spørre seg hvorfor disse 28 sidene dukket opp i MSM akkurat nå, når de har eksistert i mange år. Det er ikke tilfeldig at de plutselig er blitt en del av mediebildet nå. Selv leste jeg for første gang om dem på InfoWars for et par måneder siden, da de så smått begynte å bli omtalt der.

  Min konklusjon er altså at de 28 sidene og den eventuelle offentliggjøringen av dem, er en PSYOP orkestrert av amerikansk/israelsk etterretning.

  Poenget med dette dramaet kan være å utløse en dollarkollaps som blir starten på den store økonomiske krisen. Og å berede grunnen for den kommende storkrigen hvor USA og Saudi-Arabia kanskje kommer til å kjempe, ihvertfall tilsynelatende, på hver sin side.

  Ødeleggelsen av USA er like nødvendig som ødeleggelsen av EU — hvis globalistene skal ha noe håp om å få implementert den nye verdensordenen sin. De er nødt til å knekke den gamle verdensordenen først, og det inkluderer eksisterende land, landegrenser, institusjoner og mye av næringslivet (særlig små og mellomstore bedrifter) i de fleste land. Jeg tror implementeringsfasen er planlagt å finne sted i tidsrommet september/oktober 2016 til september 2023.

  • For ordens skyld: Jeg mener ikke at de nødvendigvis har tenkt å fysisk ødelegge hele USA. De skal bare forandre kraftig på rettsvesenet, det politiske systemet, demografien, befolkningsstørrelsen, næringslivet og andre institusjoner, samt muligens endre litt på noen av grensene. Tilsvarende ting finner allerede sted i EU, som vi vet, men forandringene kommer til å bli dramatiske etterhvert, faktisk allerede om en måned eller tre.

   • Og for å få til disse endringene, trenger de en svært alvorlig økonomisk krise, en stor folkevandring og krig eller borgerkrig både i Europa og USA. Alle deler er under oppseiling, selv om MSM fortsatt prøver å gi oss inntrykk av at alt er i den skjønneste orden.

    Jeg tror de kommer til å slenge på noen store naturkatastrofer også, siden de har teknologien som trengs.

 5. Saudi-Arabia er vel på konkursens rand. De har nok store inntekter, men de har også pådratt seg enorme utgifter. Og det er vel sannsynlig at de trenger å frigjøre sine midler. I stedet for å innrømme hvordan det står til på hjemmebane, og innrømme at de har vanstyrt sin stat også i økonomisk, er det veldig fristende å skylde på andre. Og alt skyldes jo Vesten og USA.

 6. Jeg synes det er interessant nok at det i det hele tatt nå snakkes om roller i sammenheng med 9/11. At Bush, Cheney & co var implisert i hendelsen er det ingen tvil om. Disse angivelige kaprerne tror jeg overhodet ikke på. Ingen bevis for at det skjedde så mye som en flykapring den dagen har nådd dagens lys. Flyene var sannsynligvis fjernstyrt. En vegg av indisier har avkreftet koblingen til midtøstlige kaprere vedrørende dette. Hva Saudi-Arabia måtte selge unna, som det refereres til her er jo revnende likegyldig for de som sto bak 9/11. De fikk initiert sin «war on terror» åkkesom, og den ruller traust videre. Det 9/11 innebærer er uinskrenket kriminalitet av groveste sort, som har bredt seg som dominorekker inn i all vestlig politikk etterpå. En kan ikke stole på noe i mediene angående disse tingene. De fleste politikere spiller nok spillet helt uvitende om hva de egentlig deltar i, og de senere årene har vi fått en samfunnssituasjon hvor folk er så opptatt av smarttelefonen sin og alle appene sine, at de ikke engang tenker på å delta aktivt i virksomhet for å velte uvesenet, som jeg mener i bunn og grunn er kapitalismen. Her på berget har vi hyklere som Erna, Jens, Anundsen, Siv etc. som dagen lang slikker de store rike gutta langt oppi rævhølet, og skrupler har de ikke engang hørt om. Bare et fåtall reflekterer over hva penger egentlig representerer, nemlig ingenting. Hele greia er svindel. Vi burde gå tilbake til mer byttehandel fremfor transaksjoner gjennom bankene. Det vil bli katastrofalt for menneskeheten om dette får gå upåaktet hen særlig mye lenger.

  • Ang. Larry Silverstein så vil jeg gjerne legge til at han allerede lenge før 9/11, hadde offentliggjort planer om å bygge et nytt WTC7. Men han måtte altså først bli kvitt den gamle bygningen, noe som var vanskelig, siden lovverket ikke tillot demoleringer på Manhattan.

   Men han fikk løst problemet, som vi så. Og han ble søkkrik av forsikringssvindelen han utførte.

   Forøvrig anbefaler jeg «The most dangerous book in the world: 9/11 as mass ritual» av S. K. Bain. Det er en bok som passer for alle som vil se hva som egentlig skjedde den dagen. Det er også viktig å huske at ikke bare Israel var ansvarlige, men også Bush-familien, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Richard Perle og en rekke andre amerikanere som profitterte grovt både på selve aksjonen og på krigene og ødeleggelsen som fortsatt pågår og som kommer til å pågå i mange år til.

   Legg også merke til at 9/11 ble varslet 4. mars 2001, i en episode av «The Lone Gunmen», hvor den kommende ugjerningen ble beskrevet i detalj.

    • Og her er et innlegg om de dypere, esoteriske aspektene ved 9/11:

     https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/14utv0/911_was_an_occult_megaritual_the_numbers_of_the_4/

     Å ha kjennskap til de esoteriske, okkulte aspektene ved slike aksjoner, gjør det lettere å forutse hvor og når de neste aksjonene kommer til å finne sted.

     Igjen vil jeg minne om at Deutsche Banks hovedkvarter, tvillingtårn i Frankfurt, kommer til å bli sprengt i et stort falsk flagg-angrep som vil finne sted senest 11. september i år. Faktisk tipper jeg at det er nettopp 11. september som blir datoen for angrepet. Men det kan også skje før.

     • Traumatisering av befolkningen kan gjøre det lettere å bli hjernevasket, for det er en del av prosessen i forberedelse til å bli programmert ved mind control.De bildene som kom på TV samtidig med det følelsesmessige sjokket, synes å gjøre at folk aksepterer at fysiske lover blir brutt. Det var ikke mulig å få til fritt fall av bygningene ved bare den varmen som oppstår når flybensinen brenner. Det er mot fysiske lover.
      Viktig : NIST rapporten forteller ikke hvordan bygningene kom ned heller, siden en fotnote bemerker dette ifølge fakta som kom fram i rettsaken til den danske vitenskapsmannen Niels Harriet,som forsket på partikkelstøvet fra de pulveriserte delene fra bygningene, og som reiser rundt og holder foredrag.
      ⦁ 1535ºC (2795ºF) – melting point of iron
      ⦁ ~1510ºC (2750ºF) – melting point of typical structural steel
      ⦁ ~825ºC (1517ºF) – maximum temperature of hydrocarbon fires burning in the atmosphere without pressurization or pre-heating (premixed fuel and air – blue flame)
      http://911research.wtc7.net/talks/towers/meltdownre.html

   • Jeg syns den her er fin jeg :

    ( Sitat fra rettsaken til dansken Niels Harriet som forsket på de smeltede partiklene som ikke kunne ha smeltet ved antent flybensin)

    Dr. Harrit pointed out that between the lines in this footnote NIST was actually admitting that there is no public theory on how the North Tower and South Tower were destroyed, nor is there an explanation of the collapse sequence, as the report stops at the moment the towers were about to go down. Upon hearing this explanation, the accused Søren Villemoes raised his eyebrows in seeming surprise and leaned back in his chair.
    http://www.globalresearch.ca/911-truth-wtc-7-and-controlled-demolition-evidence-of-nano-thermite-presented-to-danish-court/5438542
    9/11 Truth: WTC 7 and Controlled Demolition: Evidence of Nano-Thermite presented to Danish Court

 7. Meget lesverdig artikkel ligger nå på Voltairenet.org skrevet av Eman Nabih: handler om samarbeidet mellom Islamsk Stat og Muslim Brotherhood.

 8. Saudi er nok på vei bort fra USAs favntak. De går inn i energisamarbeid Kina og Russland, og vil kanskje bli straffet for det.

  Olje: Saudi-Chinese energy relations extend beyond trade in crude and include sizable Saudi investments in Chinese refineries and Chinese companies helping develop Saudi Arabia’s own refineries and natural-gas fields. http://nationalinterest.org/feature/saudi-arabias-new-best-friend-china-13761
  Kjernekraft: Russia’s nuclear power diplomacy has penetrated the international stage in an already significant manner. Countries that have signed on to Rosatom nuclear agreements span across all regions of the world, and include strategically significant players such as Argentina, Egypt, Saudi Arabia, and Turkey.
  http://globalriskinsights.com/2015/10/russia-is-creating-a-global-nuclear-power-empire/
  Oljeprisen: http://oilprice.com/Energy/Energy-General/Will-Russia-End-Up-Controlling-73-of-Global-Oil-Supply.html
  Konklusjon: .. the fracture in U.S.-Saudi relations isn’t going away, because the foundations of the relationship — the interests the two countries had in common — are no longer as strong
  http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-0110-mcmanus-saudi-us-relationship-20160110-column.html

 9. President Obama will arrive in Riyadh on Wednesday for meetings with King Salman and other Saudi officials. It is unclear whether the dispute over the Sept. 11 legislation will be on the agenda for the talks.
  Continue reading the main story
  Related Coverage

  Saudi Arabia Moves to Curb Its Feared Religious Police APRIL 15, 2016
  Saudis Moving to Reduce Dependence on Oil Money APRIL 1, 2016
  NEWS ANALYSIS
  U.S. in a Bind as Saudi Actions Test a Durable Alliance JAN. 4, 2016
  ISIS Turns Saudis Against the Kingdom, and Families Against Their Own MARCH 31, 2016

  A spokesman for the Saudi Embassy did not respond to a message seeking comment.

  Saudi officials have long denied that the kingdom had any role in the Sept. 11 plot, and the 9/11 Commission found “no evidence that the Saudi government as an institution or senior Saudi officials individually funded the organization.” But critics have noted that the commission’s narrow wording left open the possibility that less senior officials or parts of the Saudi government could have played a role. Suspicions have lingered, partly because of the conclusions of a 2002 congressional inquiry into the attacks that cited some evidence that Saudi officials living in the United States at the time had a hand in the plot.

  http://www.nytimes.com/2016/04/16/world/middleeast/saudi-arabia-warns-ofeconomic-fallout-if-congress-passes-9-11-bill.html

 10. Bygning 7 inneholdt følgende kontorer:

  «Building 7 occupied a block to the north of the World Trade Center Plaza. Its 23rd floor held Mayor Giuliani’s Emergency Command Center. This floor had bullet- and bomb-resistant windows, an independent air and water supply, and an unobstructed view of the north faces of both towers. 1 2
  The other government agencies with offices in the building were the IRS, the EEOC, the US Secret Service, the SEC, and the CIA.
  The private tenants were Salomon Smith Barney, American Express Bank International, Standard Chartered Bank, Provident Financial Management, ITT Hartford Insurance Group, First State Management Group, Inc., Federal Home Loan Bank, and NAIC Securities.
  Large numbers of case files for ongoing investigations by the Securities and Exchange Commission (SEC)
  and the Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) were reportedly destroyed in the collapse.

  • Bygning 7 inneholdt også et kontor som etterforsket de forsvunne 2300 milliarder dollar som Rumsfeld nevnte dagen før 9/11. Dette var altså 2300 mrd. dollar som Pentagon ikke kunne redegjøre for. Det eneste andre kontoret som etterforsket disse forsvunne pengene, lå nøyaktig i den delen av Pentagon som TILFELDIGVIS ble truffet av et «fly» 9/11. Alle etterforskerne var innkalt til et ekstraordinært møte på kontoret den dagen, men mannen som innkalte dem, møtte ikke opp selv. Samtlige av etterforskerne døde.

   Ja, det var sannelig en hel del tilfeldigheter ute og gikk den dagen.

   Under flere av WTC-bygningene lå det dessuten hvelv som inneholdt store mengder gullbarrer som amerikanske bankstere passet på på vegne av utenlandske bankstere. Disse hvelvene ble tilfeldigvis PLYNDRET for gull mens 9/11-aksjonen pågikk. De viste seg å være helt tomme etter at aksjonen var overstått.

  • Folkens, vi er blitt veldig mange rundt i verden nå som mener å vite «hinsides enhver rimelig tvil» at alle de offisielle forklaringene på absolutt alt som skjedde på WTC og i Pentagon 11.09.2001 er blank løgn.

   Og vi vet jo også at Steigan er opptatt av etterrettelighet og grundighet i researchen, og at han av historiske årsaker kanskje ønsker å være ekstra nøye på dette for all fremtid, heller enn å være rask på avtrekkeren når det gjelder å fronte tydelige, fasitbestridende standpunkter i en del saker som det hefter konspirasjonsteoretiker-stigma ved. Og som det uansett kan være svært vanskelig, enn si kanskje for alltid umulig å bevise eller sannsynliggjøre overfor mindre informerte og kritiske lesere. Stemmer, Steigan?

   For noen er jo bare det å snakke om USA som imperialistisk og nykolonialistisk å lefle med konspirasjonsteorier, evt. er det kun et ekko fra «gammelkommunisten» Steigan, eller begge deler.

   9/11 er en slik sak. Jeg vet ikke hva Steigan personlig tror og mener om 9/11. Så langt har egentlig ikke temaet vært grundig behandlet på bloggen, så vidt jeg har kunnet få med meg.
   Men i herværende sak om Saudi-Arabias angivelige trusler om om å selge seg ut dersom ikke USA slutter å mase om Saudi og 9/11, bruker Steigan formuleringen «15 av de 19 angivelige gjerningsmennene bak 11. september» (min utheving). Dette viser at heller ikke redaktøren er fremmed for tanken om at her er øgler i mosen, og at han ønsker å signalisere at han ikke uten forbehold kjøper bløffen, selv om han så langt har valgt å holde en lav journalistisk profil i sakens anledning. Stemmer, Steigan?

   Å være tidlig ute med kontroversielle synspunkter er nok uansett litt sent når det gjelder 9/11, og ære være Steigan for sindighet og tålmodighet i arbeidet med research, kilder og dokumentasjon generelt. Å si rett ut at man ikke tror på de offisielle forklaringene på en så dramatisk hendelse, vil alltid stigmatisere avsenderen i manges øyne, uansett hvor lite kontroversielt dette måtte være for dem som har brukt litt tid på å se på saken i etterkant. Som jeg åpnet med, vi er mange nå. De som stadig slumrer i sin hypnotiske søvn er dessverre fryktelig mange fler. Steigan har mye mer å tape i nennsomt gjenoppbygget kredibilitet i større lag av folket enn oss som lever vikarierende skribentliv i kommentarfeltet hans (og som dessuten ofte er anonyme). Stemmer, Steigan?

   Jeg innbiller meg vel også i grunnen at et flertall av Steigans lesere ikke engang ofrer kommentarfeltet et blikk, men kun er interessert i hva Steigan selv skriver. Mange skyr kommentarfelt som sådan konsekvent, da de mener at det alltid eller altfor ofte bare er et elendig, dønn useriøst sirkus. Og gamle politiske motstandere er jo gjerne interessert i å polemisere mot Steigan selv, ikke en «hvemsomhelst» uten synlig posisjon i det offentlige rom eller Steigans meritter på CV’en/ i siktelsen. Stemmer, Steigan?

   Så: Det jeg er ute etter nå, er selvfølgelig at Steigan skal sette sitt dårlige navn og rykte alvorlig på spill igjen. Jeg håper at han snart skriver den bredt anlagte saken om alt som ikke stemmer vedr. 9/11. Building 7, kontrollerte rivninger, Thermite™ og en dansk fysiker, nukleære sprengladninger, oppussingen, forsikringssaken, den nye skyskraperen, gullet, oppryddingen, krigen mot terror, Saudi, Bin Laden, missilhølet i Pentagon, anti-terror-øvelsen, alt sammen.

   Jeg har ingen forventninger eller ønsker om at Steigan peker ut konkrete skyldige, hvem som hadde hvilken rolle, eller «løser saken» mer enn andre som jobber med dette. Mange er jo skråsikre på sin versjon, det finnes blant annet en betydelig «no plains»-fraksjon innen 9/11-skeptikernes rekker som tar den enda et hakk lenger enn resten av oss.
   Men en sak som bare ribber de offisielle forklaringene for alle fjør som ei kreftsjuk høne og legger veien åpen for lesernes egne videre spekulasjoner og evt. konklusjoner, burde være temmelig greit å få til. Den saken er allerede laget i et utall versjoner på et utall språk, som tekst, film og podcast/ radio. Internettet renner snart over av dokumentasjon og god informasjon om 9/11. Skandalene står i kø for oppmerksomhet. Her er det bare å klippe, lime, låne og stjele i vildens sky, så blir det en bra sak uten å behøve å være det minste original en gang.

   Og det at det påpekes umuligheter, selvmotsigelser og blank løgn i offisielle amerikanske forklaringer om 9/11 tror jeg faktisk ganske mange vil kunne forholde seg noenlunde rasjonelt til uten å måtte rope «konspirasjonsteoretiker» med en gang. Fakta taler for seg selv for alle som gidder å sjekke. Kritikk av the Usual Suspects burde dessuten falle inn under Steigans favorittsysler. (Stemmer, Steigan? 😉 )

   Veldig konkrete alternative forklaringsmodeller som peker ut delvis veldig kjente og i hvert fall veldig mektige miljøer og personer i USA eller blant deres nære allierte vil fortere trigge forsvaret mot informasjonen, men den som jobber frem en sånn sak må antakelig faktisk passe seg som en smed hvis det er meningen å nettopp ikke trekke noen konklusjoner, bare peke på feil og stille rettmessig tvil ved de offisielle forklaringene. For en del mulige konklusjoner blir fort veldig nærliggende når man går inn i materien.

   Grunnen til at jeg ønsker dette er at jeg vil at flere på den store hypnoseavdelingen skal våkne, og det finnes knapt en viktigere sak å få hull på enn akkurat 9/11 – den største og viktigste autoriserte løgn i den vestlige verden siden andre verdenskrig. Og det hjelper forhåpentligvis et par hakk mer dersom Steigan skriver om den, enn det gjør at vi skriver om den her i kommentarfeltet og lenker til sånne videoer som pene mennesker ikke ser på dersom ikke lenken kommer fra en de har hørt navnet på før.
   En massiv erkjennelse i befolkningen om at vi ble utsatt for denne løgnen og dette traumet vil kunne være en viktig milepæl. For nordmenn hadde selvfølgelig en skikkelig journalistisk bombe som sannsynliggjorde eller beviste en annen historie om Utøya/ Regjeringskvartalet enn den vi har blitt servert offisiellt, vært enda bedre/ verre/ viktigere, men den sitter selvfølgelig for langt inne foreløpig.

   Men 9/11 tror jeg det begynner å bli lov å snakke om nå, Steigan. På vegne av vanvittig mange: Debunk 9/11 opp i trynet på dem.
   Ikke for Gatekeeper og KZ og min og noen til sin skyld. Vi kan den sangen utenat fra før. Men for mange andre, og for sannhetens skyld, om man får være litt pompøs (igjen). Den har blitt grundig ofret i denne saken, for alt myndighetene i USA sier er i virkeligheten ulike versjoner av hva som i hvert fall helt sikkert ikke skjedde 11. september 2001. Stemmer, Steigan?

   Tvi, tvi!

 11. Det er mange ubesvarte spørsmål i forbindelse med 9/11. Det er mye som tyder på at den offisielle forklaringsmodellen er ravende gal. Hvordan kunne f.eks. NIST (National Institute for Science and Technolocy) «glemme» å omtale den 3. bygningen som «raste» den samme dagen? Hvordan kan man «glemme» en bygning som er 146 meter høy? Hvordan kan man unngå å etterforske alle rapportene om eksplosjoner? Dette intervjuet med en amerikansk ekspert på sikkerhetspolitikk er svært interessant i så måte. Jeg er faktisk blitt stemplet som en antisemitt av en fanatisk forsker fra Bergen ved å skrive følgende tekst og legge ut lenke til videoen (tro det eller ei):
  «Israel Did 9-11: Jewish Ex-Marine SPEAKS OUT»
  https://www.youtube.com/watch?v=zxJm9z8UwFc

  Anbefaler også denne dokumentarfilmen:
  Incontrovertible – New 9/11 Documentary by Tony Rooke
  https://www.youtube.com/watch?v=y5UyynjxAyw

  Historien om denne fanatiske forskeren som stemplet meg som en antisemitt pga. lenking til 1. video ovenfor og hans brunskvetter-metoder (og norske domstoler) kan man lese mer om her (bl.a. om hva en jøde fra PEN International sier om det å kalle den første videoen ovenfor for antisemittisme):
  JUSTISMORDET og RETTSFARSEN
  https://rettsfarsen.wordpress.com/

 12. Det kommer trolig et falsk flagg-angrep fra «ISIS» i Vesten i morgen. Mediene kommer til å rapportere om drepte barn. Jeg tror London, Berlin og Roma er de mest aktuelle byene.

 13. Det ble funnet tritium ved WTC. Tritium er et ekstremt sjeldent materiale, men blir brukt i kjernefysiske våpen. Dette tyder på at en elle flere kjernefysiske sprengladninger ble detonert ved WTC.

  Sitat:

  A Lawrence Livermore National Laboratory, Department of Energy, study found high trace levels of tritium inside the WTC complex after the attack. Not only were abnormal levels of tritium found inside the WTC complex, in the basement of “WTC 6” and the “storm sewer,” but they were also found in the water.
  .
  “Tritium is an important component in nuclear weapons. It is used to enhance the efficiency and yield of fission bombs and the fission stages of hydrogen bombs in a process known as “boosting” as well as in external neutron initiators for such weapons,” according Wikipedia; meaning that the only way it would be present in high trace levels is if a nuclear device (or three) detonated within proximity. Additionally it’s important to note that tritium is “extremely rare on Earth”.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-15/one-man-asks-why-was-tritium-found-911-ground-zero

 14. Har delt de engelskspråklige linkene dine, men ikke selve artikkelen da dette kan motvirke hensikten i og med at det i første omgang er mine amerikanske venner jeg ønsker skal lese dette.

  Som vanlig godt skrevet og godt underbygd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.