50 IS-sympatisører jobber på Brussel lufthavn

11

Den belgiske avisa De Standaard skriver:

Minst 50 IS-sympatisører jobber fortsatt på Brussel lufthavn. Terroristene som som slo til på Zavantem flyplass tirsdag sendte speidere i forveien for å teste sikkerheten. Til og med blant staben som jobber på flyplassen finnes det IS-sympatisører. Dette går fram av undersøkelsene til flyplasspolitiet som nå har beskrevet dette i et åpent brev. … Politiet klager i hovedsak på mangelen på kontroll på flyplassen. Enhver kan vandre inn, også folk som har alvorlige forbrytelser på rullebladet. Det jobber folk med kriminell bakgrunn i butikkene og blant bagasjestuerne.

Blant speiderne var folk som har kjempet i Syria. De ble stoppet og rapportert. Men hva som skjedde med informasjonen er uklart.

IS-sympatisørene på flyplassen er sikkerhetsklarert, har sikkerhetskort og kan, om de ønsker, også få adgang til cockpiten i et fly.

Dette føyer seg inn i den økende skandalen som rulles opp i etterkant av terroraksjonene. Den israelske dagsavisa Ha’aretz skriver på sine nettsider:

The Belgian security services, as well as other Western intelligence agencies, had advance and precise intelligence warnings regarding the terrorist attacks in Belgium on Tuesday, Haaretz has learned.
The security services knew, with a high degree of certainty, that attacks were planned in the very near future for the airport and, apparently, for the subway as well.

As far as is known, the attacks were planned by the headquarters of the Islamic State (ISIS) in Raqqa, Syria, which it has pronounced as the capital of its Islamic caliphate.

Hvis vi skal tro disse informasjonene, så har sikkerhetstjenestene altså visst på forhånd hvor og når terrorangrepene skulle skje. De har visst om gjerningsmennene, som dessuten har reist problemfritt fram og tilbake gjennom Europa, og de har sett gjennom fingrene med at IS-sympatisører er djupt inflitrert i hovedflyplassen til EU-hovedstaden.

Det er ytterst vanskelig å tro at dette bare skyldes dumhet og inkompetanse, sjøl om slikt også finnes. Hva er egentlig forholdet mellom de hemmelige tjenestene i Europa og jihadistene? De europeiske stormaktene og USA har jo de facto vært med på å skape jihadisthærene i Syria, men går samarbeidet lenger enn det?

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


11 KOMMENTARER

 1. Skal du ut å fly i sommer?

  ICTS, som hadde ansvar for sikkerheten på flyplassen i Brussel, tidligere for «The underware bomber» and «The shoe bomber», har i sommer det samme ansvaret på Gardermoen…

  «ICTS also somehow missed several of the alleged 9/11 hijackers who allegedly flew out of Boston’s Logan airport on September 11th 2001. ICTS also handled security for London’s bus network during the July 7, 2005, ‘suicide’ bomb attacks. In fact, two of its subsidiaries, ICTS UK and ICTS Europe Systems, are based at Tavistock House, Tavistock Square in London, scene of the London Stagecoach bus bombing that day.»

  http://www.globalresearch.ca/former-israeli-intelligence-operatives-run-security-at-brussels-airport/5516262

 2. Det må jo være den perfekte måten å innføre kontrollrutiner som får en til å ha full kontroll over folket. Slipp til «terrorister» og fortell folk at «nå må vi innføre strengere kontroll av alt. Data, telefoner, kafe-besøk og hvilke venner du har. Alt er selvfølgelig for din egen sikkerhet». Og vi godtar alt.

 3. Legg også merke til følgende:

  Når disse aksjonene i Vesten finner sted, kommer det umiddelbart en ekstra nyhetssending (forståelig). Og i studio sitter det da som regel en «terrorekspert» som umiddelbart klarer å peke ut (navngi) de ansvarlige. Det trengs visst ikke en politietterforskning for å finne de skyldige. De skyldige er kjent allerede et halvt minutt etter at angrepet har funnet sted.

  Pussig.

  Nå er vi bare få dager unna neste mulige dato for et stort terrorangrep i Vesten (4/4), men jeg tror eliten venter helt til den 11/4 med å slå til igjen. Også blir 5/5 og 22/5 de neste datoene for store angrep i Vesten, selv om de i teorien kan angripe også 22/4.

  Se opp for skitne, radioaktive bomber. Eliten har sagt at det bl.a. er dette «ISIS» kommer til å benytte seg av i tiden fremover.

  • En skitten bombe som går av i London sentrum samtidig som Big Ben sprenges med en konvensjonell bombe — antageligvis er det dette eliten vil gjøre for å straffe britene hvis de ikke stemmer riktig når Brexit-spørsmålet skal avgjøres. Eventuelt kan angrepet komme før avstemningen, for å skremme britene til å stemme riktig. Et sånt angrep vil også få et flertall av britene (og Vestens folk generelt) til å stille seg bak en bakkeinvasjon av Syria — til stor glede for eliten, som lenge har siklet etter en storkrig både mot Syria, Iran og en rekke andre land som har nektet å underkaste seg Ondskapens Krefter.

 4. Det ble da også stillt spørsmål etter Charlie Hedbo terroren om hvorfor noen av disse terroristene var på frifot? Den ene hadde blitt stoppet flere ganger tidligere etter å ha planlagt slike aksjoner.

  • Disse terroristene er simpelthen Mossad-assets, og det er nødvendig å la dem vandre fritt rundt sånn at Mossad og resten av eliten får terroraksjonene sine på de datoene de trenger dem. Også 11/4-aksjonen kommer til å ha noen slike gjengangere som påståtte bakmenn. Og allerede noen sekunder inne i den første ekstra nyhetssendingen, kommer terrorekspertene til å sitte i studio, klare til å peke ut disse bakmennene.

   • Det skulle ikke forundre meg om du får rett igjen men tror neste batalje kommer i forbindelse med valget i England

  • Og for ordens skyld:

   ISIS = Israeli Secret Intelligence Service, aka Mossad. (Samme organisasjon som eier bl.a. Bataclan og Charlie Hebdo.)

 5. […] gale har Steigan gjort? La oss ta det punktvis: 1. Steigan har gjeve att ei nyhendemelding om at 50 IS-sympatisørar arbeider ved flyplassen i Brussel. Dette er «usannsynleg» i følgje Kjelsberg. Meldinga har Steigan henta frå «De Standaard», ei […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.