USA har solgt våpen for 33 milliarder til oljediktaturene på 11 måneder

10

Det militær-industrielle komplekset gjør store penger på oljediktaturene for tida. DefenceNews melder:

The US State Department has facilitated $33 billion worth of weapons sales to its Arab Gulf allies since May 2015, according to department figures.

The six Gulf Cooperation Council (GCC) countries have received weapons including ballistic missile defense capabilities, attack helicopters, advanced frigates and anti-armor missiles, according to David McKeeby, a spokesman the State Department’s Bureau of Political-Military Affairs.

«Consistent with the commitments we made to our Gulf partners at the Camp David summit last May, we have made every effort to expedite sales. Since then, the State and Defense departments have authorized more than $33 billion in defense sales to the 6 Gulf Coordination Council countries,» McKeeby told Defense News.

Vi snakker om 270 milliarder norske kroner i våpensalg på under ett år! Og ikke nok med det. I tillegg til dette enorme våpensalget har USA også levert våpen direkte fra sine egne våpenlagre.

«In addition, the U.S. government and industry also delivered 4,500 precision-guided munitions to the GCC countries in 2015, including 1,500 taken directly from U.S. military stocks — a significant action given our military’s own needs,» he added.

Med Saudi Arabia i spissen fører oljediktaturene en barbarisk krig mot det fattige Jemen. Dette kan de gjøre ikke minst på grunn av politisk, og altså massiv militær støtte fra USA. Oljediktaturene er også sponsorer for al Qaida og Den islamske staten, både i Syria, Libya, Afrika og Europa.

Når oljediktaturene nå har skaffet seg enda mer våpen, betyr det enda mer krig og terror i framtida. For å berede grunnen for krig og terror drives det en massiv misjonsvirksomhet for en fascistoid variant av islam. Man må nesten være vestlig politiker for ikke å se sammenhengen.

KampanjeStøtt oss

10 KOMMENTARER

 1. «USA har solgt våpen for 33 milliarder til oljediktaturene på 11 måneder»

  Noen vil ha krig.

  Dette blir som unggutter som omgir seg med massevis av våpen av forskjellige slag: Det blir alltid bråk av det. Og ofte uhell. Samt mer eller mindre tilsiktede skader, bare avhengig av hvor ruset eller ute av balanse våpenbesitterne er.

  Det er jo en del vanskeligere å føre krig når man ikke er nedlesset med lettanvendte våpen.

  «Man må nesten være vestlig politiker for ikke å se sammenhengen.» – Og vi har en bingo til Steigan, på første rad.

  Vi benker oss foran skjermene og venter i spenning på hvordan dette skal gå. – Blir det noen bonus-poeng til Norge med våpensalg på siden, tro?

 2. «Man må nesten være vestlig politiker for ikke å se sammenhengen.»

  Jeg har kalt mange toppolitikere kliniske sadister og psykopater som nyter å påføre medmennesker lidelse. Og det stemmer. Mange av dem er det.

  Men sannheten er at det også finnes noen vestlige politikere som føler avsky ved det de ser utspille seg. Og det finnes tilogmed noen vestlige politikere som vet hvem som egentlig sto bak 22. mars-terroren og hvem som står bak den kommende 11. april- og 5. mai-terroren.

  Men de tør ikke si det høyt, av frykt for sitt eget liv. Og av frykt for livet til familien, ikke minst. Og av frykt for å bli latterliggjort og stemplet som sinnssyke av mediene, «skepsisbevegelsen», kultureliten og resten av PK-mafiaen.

  Et hederlig unntak er denne mannen:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_von_B%C3%BClow

 3. Hei Steigan. Kan du uttdype hva du mener med denne setningen?

  «For å berede grunnen for krig og terror drives det en massiv misjonsvirksomhet for en fascistoid variant av islam»

  Mvh
  Øyvind Havn

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.