How capitalism uses immigrants, the reserve army of the unemployed

0

Den italienske filosofen og skribenten Diego Fusaro om hvordan kapitalen bruker slaver fra hele verden samtidig som dens politikere selger massemigrasjonen som humanisme og menneskevennlighet. Fusaro skriver i en rekke italienske aviser og har en blogg her.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDonald Trump: – Vi har ikke råd til NATO lenger
Neste artikkel– Vestlige ledere fraskriver seg ansvaret for en terror de sjøl har skapt
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).