How capitalism uses immigrants, the reserve army of the unemployed

2

Den italienske filosofen og skribenten Diego Fusaro om hvordan kapitalen bruker slaver fra hele verden samtidig som dens politikere selger massemigrasjonen som humanisme og menneskevennlighet. Fusaro skriver i en rekke italienske aviser og har en blogg her.

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

 1. Kapitalen bruker slaver og selger massemigrasjonen som humanisme 100% sant :). Bra, jeg er konspiratorisk her og har en tro på at massemigrasjonen er delvis en hersk og splitt strategi da nasjonal staten er et hot mot overstatlighet som EU blant annet. Men kanskje er det så enkelt at man vil ha kun billig arbeidskraft og at land mister sin nasjonale identitet er en bonus…

  • Med andre ord destabilisering av kontinentet som resultat. En type krigføring, hvor arkitektene bak deretter former Europa i deres bilde – uimotsagt.*
   Det tragiske er at dette forberedende arbeidet har fått pågå gjennom flere 10-år, hvor politikerklassen har drevet spillet fram til et overenstemmende konsensus. Vis meg en politiker i Norge som ikke stiller seg bak dette. Og hvordan begrunner han/hun sitt ståsted, hvilke alternativer til utvikling sees.

   Er det bare kommunisme – i en dagens drakt – Pål Steigan?

   *EU, forøvrig: «De fremmelige landssvikernes anstalt».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.