Soros vil ha massemigrasjon finansiert av lånefest

6

Spekulanten og mangemilliardæren George Soros kommer stadig med kreative forslag om hvordan man skal ødelegge Europas økonomi så fort som mulig. i en nyttårsartikkel i Project Syndicate i 2015 skrev han at Europa bør tillate seg større underskudd på statsregnskapene for å ruste opp til en krig mot Russland! Han oppfordret til at EU må bruke skattebetalernes penger til å gi Ukraina en kreditt på 20 milliarder dollar – med løfte om mer  – for å sette landet i stand til å føre krig mot sin nabo i øst. Finansspekulanten skrev at «Alle tilgjengelige ressurser må settes inn på krigsanstrengelser, også hvis det fører til underskudd på statsbudsjettene.»

Nå er han ute igjen, men nå er det et annet formål som skal sette Europa i bunnløs gjeld. I en artikkel i Project Syndicate 17. februar 2016 går spekulanten inn for at EU skal bruke sin «høye kredittverdighet» (hvem som nå måtte tro på den) til å låne 40 milliarder euro for å finansiere massemigrasjon til Europa.

George Soros er kjent som «Mannen som sprengte The Bank of England» fordi han i 1992 spekulerte mot det britiske pundet og tvang den britiske regjeringa til å devaluere. Slik tjente Soros over en milliard pund og påførte britiske skattebetalere en regning på over tre milliarder pund. Dette la grunnlaget for den formuen Soros har i dag.

Det er ikke mer enn et halvt år siden Soros i Project Syndicate krevde at Europa skal ta imot minst en million flyktninger i året til en pris av 20 milliarder euro.

Gjennom sin egen stiftelse Open Society Foundation driver Soros aktiv propaganda for maksimal migrasjon til Europa, og det går fram at han også sponser grupper som agiterer for eller arbeider for dette.

Enten det gjelder krig, gjeld eller massemigrasjon, vet milliardæren Soros at det blir enda mer å tjene for sånne som ham, og at det oppstår enda flere muligheter for de «fargerevolusjonene» han er så glad i å støtte.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

 1. NWO toppen George Soros er også kjent i hele den ikke vestlige verden som psykopatens psykopat/ Kongen av psykopati.

  Her i landet omtales han som filantrop, finansgeni osv osv …

  Selv om George Soros tjente sin første formue på å angi jøder til nazistene så kan han ikke kritiseres i og med at han er Bulgarsk jøde, kritiserer man G S så står småsmurfene og hopper opp og ned og skriker konspirasjonsteori mens de strør om seg med hersketeknikk kort som nazister, rasister, jødehatere, holocaust fornektere osv …

  Den amerikansk presidentkandidaten Lyndon LaRouche og hans bevegelse har også publisert en mengde dokumentasjon som beviser at Soros har tjent en formue på internasjonal ulovlig narkotikahandel.

  Mahathir bin Mohamed , statsminister i Malaysia fra juli 1981 til oktober 2003 sier rett ut at George Soros har vært delvis ansvarlig for det økonomiske krakket som rammet Asia i 1997.

  George Soros: A psychopath’s psychopath

  https://www.rt.com/op-edge/332387-soros-putin-russia-threat-migrants/

 2. Då torde det vara så att Soros sponsrar sju av åtta svenska riksdagspartier. Plus hela den svenska vänstern. Att 99,9% av dem som kallar sig vänster, stöttar en hejdlöst nyliberal invandring, torde framkalla paroxysmer av glädje hos Soros.

 3. I Norge er mange ikke engang klar over George Soros eksistens, enda han, hans medsammensvorne og deres agenda burde vært på alle landets førstesider. Utrolig at så få mennesker kan volde slik enorm skade på et kontinent.

 4. Har ikke Norge med Erna Solberg gitt 7 milliarder av våres penger, til en av flere fondene han har?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.