Soros vil ha massemigrasjon finansiert av lånefest

0

Spekulanten og mangemilliardæren George Soros kommer stadig med kreative forslag om hvordan man skal ødelegge Europas økonomi så fort som mulig. i en nyttårsartikkel i Project Syndicate i 2015 skrev han at Europa bør tillate seg større underskudd på statsregnskapene for å ruste opp til en krig mot Russland! Han oppfordret til at EU må bruke skattebetalernes penger til å gi Ukraina en kreditt på 20 milliarder dollar – med løfte om mer  – for å sette landet i stand til å føre krig mot sin nabo i øst. Finansspekulanten skrev at «Alle tilgjengelige ressurser må settes inn på krigsanstrengelser, også hvis det fører til underskudd på statsbudsjettene.»

Nå er han ute igjen, men nå er det et annet formål som skal sette Europa i bunnløs gjeld. I en artikkel i Project Syndicate 17. februar 2016 går spekulanten inn for at EU skal bruke sin «høye kredittverdighet» (hvem som nå måtte tro på den) til å låne 40 milliarder euro for å finansiere massemigrasjon til Europa.

George Soros er kjent som «Mannen som sprengte The Bank of England» fordi han i 1992 spekulerte mot det britiske pundet og tvang den britiske regjeringa til å devaluere. Slik tjente Soros over en milliard pund og påførte britiske skattebetalere en regning på over tre milliarder pund. Dette la grunnlaget for den formuen Soros har i dag.

Det er ikke mer enn et halvt år siden Soros i Project Syndicate krevde at Europa skal ta imot minst en million flyktninger i året til en pris av 20 milliarder euro.

Gjennom sin egen stiftelse Open Society Foundation driver Soros aktiv propaganda for maksimal migrasjon til Europa, og det går fram at han også sponser grupper som agiterer for eller arbeider for dette.

Enten det gjelder krig, gjeld eller massemigrasjon, vet milliardæren Soros at det blir enda mer å tjene for sånne som ham, og at det oppstår enda flere muligheter for de «fargerevolusjonene» han er så glad i å støtte.

 

Forrige artikkelNorske fjellhaller stappfulle av amerikanske angrepsvåpen
Neste artikkelIS blir kjeppjaget fra Aleppo-området
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).