Cheney, Rothschild og Murdoch vil stjele Syrias olje

19

Genie Energy er et amerikansk olje- og gasselskap som samler noen av verdens største krigsprofitører og imperiebyggere. Blant selskapets strategiske rådgivere finner vi Dick Cheney (tidligere visepresident i USA), Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild, Rupert Murdoch (mediamogul og sjef for News Corp), James Woolsey (tidligere CIA-directør) og Larry Summers (tidligere finansminister i USA).

Genie Energy har et datterselskap i Israel som heter Afek Oil & Gas. Dette selskapet har fått konsesjon av Israel til å bore etter olje og gass på de Israel-okkuperte syriske Golan-høydene. Dette er et klart brudd på internasjonal lov, spesielt vedlegget til Den fjerde Geneve-konvesjonen. Ifølge dette vedlegget har ikke okkupantstaten rett til å gi slike konsesjoner.

Sjefen for Afek er Efraim «Effi» Eitam, som er kjent for sin uttalelese om at «arabere er en kreftsvulst som vi må se til å fjerne fra Israel.»

Denne gjengen har altså sikret seg en konsesjon på å bore etter olje og gass på Golanhøydene med sikte på å gjøre Israel sjølforsynt med energi. Afek har allerede boret tre prøvebrønner.

Murdochs Fox News har som nyhetskanal vært en hissig agitator for USAs kriger, og ikke minst for krigen i Syria.

På Golanhøydene dreier det seg om skifergass og -olje, og det betyr også at de nærliggende grunnvannsreservoarene står i fare.

Og hvem andre finner vi ikke blant storaksjonærene enn vår gamle kjenning BlackRock med 4,26% av aksjene. Og som mange lesere vil huske er Oljefondet/Norges Bank tredje største eier i BlackRock med 4,96% av aksjene, så vi er med!!

 

KampanjeStøtt oss

19 KOMMENTARER

 1. Men detta är i Syrien! Jag skrev om detta i höstas «Sedan man hittat en massiv oljefyndighet på Syriens Golanhöjder, som ockuperas av Israel sedan 1967, har Israel bett president Obama att erkänna dess annektering av territoriet. Israels användning av vindenergi på Golanhöjderna är förenlig med internationell rätt, men inte oljeutvinning på annat lands territorium. För att konsolidera och stärka sin ställning planerar nu Israel att fyrdubbla antalet bosättare till 100 000.
  Oljebolaget bedömer att oljetillgångarna kanske uppgår till ”en miljarder fat”. Eventuella intäkter från sådant fynd i Golan bör återgå till Syrien, men Israel har hittills meddelat att man kommer att ignorera sina rättsliga skyldigheter. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tog upp frågan vid ett privat möte förra veckan med Barack Obama – deras första på 13 månader – för att få Washingtons välsignelse för Israels olagliga annektering av Golanhöjderna.» http://jinge.se/mediekritik/israel-vill-annektera-syriens-golanhojder-efter-oljefynd.htm

 2. Takk Steigan (!) – Her faller nok flere brikker på plass etterhvert
  SHAREHOLDERS GENIE ENERGY LTD (4-traders.com)

  Howard S. Jonas – 34,6%
  (Jonas received a B.A. In economics from Harvard University in 1978, Although not raised an Orthodox Jew, he funds a range of Orthodox as well as other Jewish causes across the ideological spectrum, and has made major investments in Israel as well. It is estimated that 25 percent to 40 percent of the 5,000 employees at IDT are Orthodox)

  Michael H. Steinhardt – 5,04%
  (Michael H. Steinhardt born 1940 is an American hedge fund manager, financier, investor, newspaper publisher, and philanthropist active in Jewish causes. He was one of the first prominent hedge fund managers, and is a graduate of the Wharton School of the University of Pennsylvania.)

  Dimensional Fund Advisors LP – 3,69%
  https://www.holdingschannel.com/13f/dimensional-fund-advisors-lp-top-holdings/ (obs,fondets top holdings er omtrent det samme som BlackRock Fund Advisors sjekk holdingschannel.com – hvor vi NBIM befinner oss i samtlige selskaper. Kan nevne Exxon, Apple, JP Morgan, Pfizer AT&T, GE, Bank of America, Wells Fargo blablablaaaa)

  BlackRock Fund Advisors – 3.51% (new wrap, same corp. as over)
  2012 Jonas Family, LLC – 2.69%
  Howard S. & Deborah Jonas Foundation – 2.60%
  The Vanguard Group, Inc – 2.42%
  Greenwood Investments, Inc – 2.34%

  James A. Courter – 2.09%
  (James A. Courter born 1941 is an United States Republican Party politician, lawyer and businessman. He is a resident of Hackettstown, New Jersey.)
  Kahn Brothers Advisors LLC – 1.82%

  Prise The Lord – Mammon, amen

  • Bra (stygg) sak, og takk for utfyllende eierskapsinfo.

   «Praise The Lord – Mammon, amen» … Jeg ser for meg Larry Fink i det han kaster a fistful of dollars opp i luften, lar dem regne ned over seg og parafraserer salig Broder Aage Samuelsen; – Nå tar Jahve det han skal ha, og det som ramler ned igjen er til meg!

 3. «Dette er et klart brudd på internasjonal lov, spesielt vedlegget til Den fjerde Geneve-konvesjonen. Ifølge dette vedlegget har ikke okkupantstaten rett til å gi slike konsesjoner.
  Sjefen for Afek er Efraim «Effi» Eitam, som er kjent for sin uttalelese om at «arabere er en kreftsvulst som vi må se til å fjerne fra Israel.»
  Denne gjengen har altså sikret seg en konsesjon på å bore etter olje og gass på Golanhøydene med sikte på å gjøre Israel sjølforsynt med energi. Afek har allerede boret tre prøvebrønner.»

  – Og dette har vi bare ventet på i årevis. Men nå har krigen i Syrias og svekkelsen der, gitt «guds utvalgte folk» (Eretz Israel) anledning til å ekspandere litt igjen. – Gitt – (utt: «gitt», [egtl. «gutt];-). Så rart.

  Med Israel og vesten på korstog mot FN-traktaten og pysete internasjonale lover!-)

 4. Dessa utgör de sanna terroristerna – bankirvampyr maffian – som har förpestat vår värld, spridit osämja mellan kristna och muslimer och därmed kan roffa åt sig rikedomar.

 5. Gratulerer! Nå begynner du å nærme deg de essensielle tingene! Dette og lignende ting, er hva alt handler om! Disse folkene styrer verden med konfliktstyring og konflikthåndtering! De styrer også ideologiene og politikerne! Derfor styrer de både sosialismen/kommunismen og kapitalismen – to motsetninger – i henhold til Hegels dialektikk! Vi lever i en verden som er en stor fake-verden, som kan kalles Rotschild-sionismen og som er både kommunistisk og kapitalistisk på en gang!

 6. Rent fonetisk eller fonologisk er Cheney, Rothschild og Murdoch ganske skumle navn, er det ikke?

  «Chainy, Wrath’s Child, Murder»

  • Det står vel kort og godt, uten at eksakt kilde angis, at Rothschild-klanen kjøpte Jerusalem av den ottomanske sultanen i 1829.

   Kult funn!

   Det modrne Israels historie er i sannhet eldre enn siden 1948.

 7. Genies strategiske styre og rådgivere inkluderer:

  Joining them on the board are Larry Summers, former Director of President Obama’s National Economic Council; ex-CIA Director James Woolsey, a former Vice-President of NSA contractor Booz Allen Hamilton, Director of the neoconservative Foundation for Defense of Democracies, advisory board member of anti-Muslim hate group the Gatestone Institute, international patron to the Henry Jackson Society; Dick Cheney, former Vice-President under George W. Bush; and Bill Richardson, former Secretary of Energy under Clinton, Governor of New Mexico and Obama nominee for Secretary of Commerce.

  Det er kanskje ikke feil og si at Genie er sterkt koblet til det politiske miljøet i Washington?

 8. Verdien av Genie er under en milliard kroner, Black Rock sin aksjeverdi er under 50 mill kroner. I tillegg er mesteparten av verdiene i distribusjon av gass til husstander i Colorado, US. Likeså med Dimensional funds som ikke har noe med BlackRock å gjøre. I likhet med det norske oljefondet investerer BlackRock i omtrent alle selskaper i verden på grunn av sin størrelse, så det er masse konspirasjoner du kan lage av det. Jeg synes heller det er bemerkelsesverdig at store amerikanske oljeselskaper ikke er involvert i særlig grad i verken «Kurdistan», Syria eller Iraq. Vestlige interesser av betydelighet i disse områdene er engelske, franske og norske (DNO), men her er det kanskje for lite jøder og banker involvert til at du kan lage teite konspirasjoner.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.