Ukrainske nazister vil kjempe sammen med USA i Syria

4
Azov-brigaden under SS-runen wolfsangel

Lederen for den høyreekstreme/nazistiske Azov-militsen i Ukraina, Andriy Biletsky, sier til den ukrainske TV-kanalen 112 at han og hans folk er klare for å kjempe sammen Tyrkia og den vestlige koalisjonen mot Russland i Syria. Dette melder den ukrainske nettavisa Informator.

Det hører med i bildet at Kongressen i USA 11. juni 2015 vedtok enstemmig at det heretter skal være forbudt for USA å trene og utruste «den ny-nazistiske Azov-bataljonen».

Samtidig er det et faktum at USAs hær nettopp har samarbeidet med Azov-brigaden under militærøvelser i Ukraina.

Det nazistiske Azov-regimentet som kjemper under SS-runen wolfsangel og som er beryktet for sine grusomheter og overgrep i kampene mot opprørere i Øst-Ukraina, blir nå fullt integrert i den ukrainske nasjonalgarden, sier innenriksminister Arsen Avakov.

Ifølge Avakov har Azov-regimentet utmerket seg i kampene mot opprørerne og de er «de best trente folkene.» Et viktig skritt er altså tatt i retning av en nazifisering av den ukrainske nasjonalgarden.

Jeg har tidligere vist at Azov-brigaden i 2015 gjennomførte nazistiske sommerleire for barn med indoktrinering og våpentrening.

Denne nazimililtsen er det nå som ønsker å slutte seg til den vestlige alliansen som kjemper for å styrte Assad-regjeringa i Syria. Som kjent er også Norge en del av denne alliansen.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

 1. Riktig en solskinnshistorie om brødre i blodet, dette her. Først får vi vite at jihadister fra IS reiste til Ukraina for å hjelpe sine nazistiske brødre å sloss mot russerne der, og nå reiser Nazi Nøff fra Ukraina til Syria for å slåss side om side med de rettroende der nede.

  Et forbilledlig eksempel på kraften som bor i det at mennesker gir hverandre gjensidig hjelp og støtte til å gjennomføre større bragder enn en mann kan klare alene. Hadde flere gjort som IS og Azov-regimentet ville verden utvilsomt vært et bedre sted for alle.

 2. Jeg må innrømme at jeg ikke ikke helt kan forstå denne konfliktenm .Jeg har rett og slett ikke de historiske kunnskapene som skal ti I- motsetning til mange selvrettferdige idioter, som tror de vet alt. Jeg har registrert at visse konservative mljøer i USA krever «Putin for president», Kanskje ikke så tåpelig som det høres ut som? Jeg vet ikke; men, som konservativ ,hører det ikke så helt galt ut. Putin er handlekraftig, mens våre politikere er helt handlingslammede tenåringer.. Så hvorfor ikke «Putin for president»? Jeg kaster denne brannfakkel inn i håp om å provosere. Er det noe vi trenger nå. så er det det konstruktive ideer.

 3. Jeg tror det er like feil å fjerne Assad som det var å fjerne Sadam Hussain og Mohammar Gadaffi….

  Det som skjer for tiden minner bare mer og mer om propagandamaskineriet, og opprustingen før 2. Verdenskrig…

  Veldig «convinient» at USA har trent opp både IS og Disse nazistene, men trekker seg ut så snart de er ferdig med skolen, og de har sikkert etterlatt gratis militærutstyr til denne gjengen også, men siden de har offisiellt «trukket seg ut» så kan de ikke holdes annsvarlig…. Hvor dumme mener de folk skal være?? Eller kan vi forvente oss forfølgelse og massehenrettelser av interlektuelle personer nå som den gang da??

  Skumle tider… En ting er vold og terror, men mye skumlere er dagens politiske ledere….

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.