Nasjonalstatene demonteres: EU får egen grensehær

19

EU vil i rekordtempo opprette en ny grensehær. Den skal også ha fullmakt til å opptre i strid med ønskene til den staten det gjelder. Det vil i så fall blli det største tapet av nasjonal suverenitet siden innføringa av euroen.

Det er Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

EU vil benytte flyktningekrisa til å sikre seg større kontroll og råderett over medlemslanda. Oppslaget tar utgangspunkt i en artikkel i Financial Times der den britiske finansavisa skriver:

Brussels is to propose the creation of a standing European border force that could take control of the bloc’s external frontiers — even if a government objected.

På tampen av 2015 vil EU-kommisjonen, kanskje allerede 15. desember, komme med forslag som vil innebære at Frontex får opprette en egen permanent grensehær, eller som det så vakkert heter på tysk: Grenzschutztruppe. Denne hæren vil stå direkte under den ikke-valgte EU-kommisjonens kommando, og den vil altså kunne opptre i strid med ønskene til det aktuelle medlemslandet.

Med en overnasjonal militærmakt over seg, vil medlemslanda gå på et massivt tap av suverenitet. Den nye hæren skal ha omfattende fullmakter. Den skal skaffe seg sine våpen sjøl, og den vil også kunne opptre i kandidatlanda Serbia og Makedonia.

Financial Times skriver videre:

One of the most contentious elements of the regulation would hand the commission the power to authorise a deployment to a frontier, on the recommendation of the management board of the newly formed European Border and Coast Guard. This would also apply to non-EU members of Schengen, such as Norway. Although member states would be consulted, they would not have the power to veto a deployment unilaterally.

Til mine norske lesere: Dere har sikkert lagt merke til hvordan dette har dokinert den offentlige debatten i Norge den siste tida? – Ikke det, nei? Hva kan det komme av.

EU-eliten frykter de europeiske folkene. Nå har flyktningekrisa og terroren i Paris gitt dem de påskuddene de trenger til å gå enda lengre i å avvikle nasjonalstatene, og dermed også demokratiet, siden det bare er i nasjonalstatene at demokratiet er forankret. Jeg skrev 25. juni 2015:

De fem EU-presidentene har lagt fram en plan som vil avskaffe det nasjonale demokratiet i EU-landa innen 2025. Overdriver jeg? Les videre, og døm sjøl. Hvis de får det som de vil, skal  de nasjonale parlamentene i EU-landa fra og med 2025 ikke lenger bestemme over sine egne lands budsjetter. Det er mindre makt enn et kommunestyre har i dag.

Nå er det altså ikke bare råderetten over egen økonomi som skal forsvinne, men også fysisk militær kontroll over eget landområde. Og det skjer ikke om ti år, det er meningen at det skal skje nå!

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


19 KOMMENTARER

 1. Fytti h******. Jeg lurer på om jeg skal gå og melde meg hos politiet og be om å bli internert som samfunnsfiende først som sist, så jeg får karret til meg det mest attraktive hjørnet av fellesrommet før dere andre kommer etter.

  • Kan du ikke bli med å skyte tilbake, i steden for å bli veldig god på å beregne når fienden vil komme til skyte deg, om du skulle ha rett?

   Den kalde krigen besto av to halv-totalitære systemer, og Sovjet oppløste seg selv når muren falt, mens vårt system, endelig ser ut til å gå fløyten i disse dager.

   Årsaken vil være den samme, da kampen mot fienden gjorde at sannheten ble forbudt, hvorpå det ble umulig å løse problemer på de områdene hvor ideologien tok feil. Problemer det ikke kan snakkes om, kan ikke løses, så når utslagene blir så absurde at alle kan se hvor råtne slagordene er, så vil befolkningen begynne å le av de som fremdeles tror på idiotiet, og så er det slutt.

   Ses på nyåret en gang, og ikke gi dem den respekten de ikke fortjener!

   Donald Trump: The USA To Conquer England
   https://www.youtube.com/watch?v=8XRoRiOt_gE

 2. Burde ikke komme som noen overraskelse, da dette har vært intensjonen med EU/EF allerede før Kull- og Stålunionen ble stiftet. Og jeg kan love at det vil komme mer og det vil bli langt verre. Ett pengesystem, én hær, ett politi, én grunnlov, én lovbok, én domstol, én administrasjon, ett tollvesen, ett grensepoliti, ett overvåkningsorgan, ett helseorgan osv – samt en tilnærmet monopoltilstand for produksjon og transport av varer. Og dette visste de som signerte avtalen med EU, og de bør bli tiltalt og stilt for den norske domstolen, mens vi ennå har den.

 3. Tatt i betraktning denne massive motstand som finnes i det norske folket mot EU,hadde det ikke vært noen sak å holde Norge utenfor denne nyordningen såfremt vi hadde informasjons-redskaper til å kommunisere med folket. Pål etterlyser offentlig debatt om dette,men hvor og hvem skulle den komme fra? Lederartikler i Aftenposten og Klassekampen er helt identiske.
  At EU nå tar til disse tiltakene er ikke et uttrykk for styrke, men totalt panikk. Manuel Valls sier: det er fare for borgerkrig i Frankrike, i Tyskland er det hets mot Alternative für Deutschland som eliten ønsker å forby tiltross for at den har 11% oppslutning. Polariseringen bare fortsetter og tyske innenriksministeriet melder om 747 angrep på asylmottak i 2015,stort sett med ild som redskap. To angrep om dagen.
  Den eneste av de voldelige gruppene i Tyskland som ikke blir tatt for terror og vold,er ANTIFA. Etter mitt syn er det åpenbart at Antifa står under Statens beskyttelse. Knuser AfDs kontorer jevnlig.
  EU-president Martin Schulz sa nylig: ingen vet om EU finnes om 10 år.
  Jeg tror de har rett som sier at EU beveger seg mot voldelige borgerkrigslignende tilstander mange steder. Da tror jeg at det som nå kalles den europeiske «venstresida» vil alliere seg med EU-makten mot de såkalte høyrepopulistiske bevegelsene som vokser eksplosivt. I øyeblikket foregår det ville utvekslinger av skjellsord mot hverandre som på et tidpunkt vil gå over til fysiske utvekslinger.

 4. I dag leste jeg at det var starta et nytt politisk parti. Venstepopulistene. Primus motor er Ove Bengt Berg. Jeg fatta fort interesse for dette. Og fryda meg over alle skjellsorda på «For venstresiden»
  Jeg forventer at dette partiet også har et klart standpunkt mot Nato, Eøs, Tisa og Ttip. Hvis ikke er det uinteressant.

 5. Det var neppe dette fedrene på Eidsvoll kjempet for i 1814!

  Opplegget til EU nå (‘fredsprisvinner’!) må da være i strid med paragrafer i Grunnloven om Norge som et selvstedig rike og om fremmed krigsmakt?
  EU er som en vampyr – ønsker suge all makt til seg i et sort hull. En ulykke for Europa!

 6. Gikk til DWN-lenken, og til videre artikkel. Der står det også at grensen mellom landene skal forsvinne helt, kun yttergrensen mot ‘ikke-EU’ skal beskyttes. 75 mill. tyrkere skal derimot få fri adgang! Hvor safe er egentlig grensen mot Syria der Daesh har reist ut og inn etter eget ønske?

  Blir nå Norge ‘oppløst’ som stat og skal gå i ett med Sverige (som heller ikke skal eksistere lenger?). Merkel tror visst hun er diktator. 🙁 Fullstendig totalitær.
  EU – uten å stå til rette for noen demokratisk valgt folkeforsamling – kan umulig ha hjemmel for å oppløse grunnlover i de forskjellige europeiske land bortetter! Det er jo et angrep rett imot Grl. prg. 1! Skal Lappekondicillen vekk også da?

  Jan Hårstad: Dette må du skrive om på VD!! Det blir 1319 på nytt – opptakten til en ny 400-års natt. Så kom unionen med Sverige i tillegg fram til 1905 – først da fikk vi vår reelle frihet tilbake.
  RIP Norge: 1905-2015 (minus 1940-45)?

 7. Anne-Hedvig: nettopp ferdig med artikkelen «grossen Drittweltslum» på verdidebatt. Der kommer noe nytt nesten hver dag, så også om den nye grensa og Overkommandoen.

 8. Jeg husker den arrogante høyreungdommen på videregående pleide å si: Kommunisme er en bra ide, men fungerer ikke i praksis. På høy tid å si: Kapitalisme er en en bra ide, men fungerer ikke i praksis.

 9. Ingen av dem fungerer i praksis uten modifikasjoner fra virkeligheten. ‘For mykje og for lite skjemmer allting ut’.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.