Nasjonalstatene demonteres: EU får egen grensehær

0

EU vil i rekordtempo opprette en ny grensehær. Den skal også ha fullmakt til å opptre i strid med ønskene til den staten det gjelder. Det vil i så fall blli det største tapet av nasjonal suverenitet siden innføringa av euroen.

Det er Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

EU vil benytte flyktningekrisa til å sikre seg større kontroll og råderett over medlemslanda. Oppslaget tar utgangspunkt i en artikkel i Financial Times der den britiske finansavisa skriver:

Brussels is to propose the creation of a standing European border force that could take control of the bloc’s external frontiers — even if a government objected.

På tampen av 2015 vil EU-kommisjonen, kanskje allerede 15. desember, komme med forslag som vil innebære at Frontex får opprette en egen permanent grensehær, eller som det så vakkert heter på tysk: Grenzschutztruppe. Denne hæren vil stå direkte under den ikke-valgte EU-kommisjonens kommando, og den vil altså kunne opptre i strid med ønskene til det aktuelle medlemslandet.

Med en overnasjonal militærmakt over seg, vil medlemslanda gå på et massivt tap av suverenitet. Den nye hæren skal ha omfattende fullmakter. Den skal skaffe seg sine våpen sjøl, og den vil også kunne opptre i kandidatlanda Serbia og Makedonia.

Financial Times skriver videre:

One of the most contentious elements of the regulation would hand the commission the power to authorise a deployment to a frontier, on the recommendation of the management board of the newly formed European Border and Coast Guard. This would also apply to non-EU members of Schengen, such as Norway. Although member states would be consulted, they would not have the power to veto a deployment unilaterally.

Til mine norske lesere: Dere har sikkert lagt merke til hvordan dette har dokinert den offentlige debatten i Norge den siste tida? – Ikke det, nei? Hva kan det komme av.

EU-eliten frykter de europeiske folkene. Nå har flyktningekrisa og terroren i Paris gitt dem de påskuddene de trenger til å gå enda lengre i å avvikle nasjonalstatene, og dermed også demokratiet, siden det bare er i nasjonalstatene at demokratiet er forankret. Jeg skrev 25. juni 2015:

De fem EU-presidentene har lagt fram en plan som vil avskaffe det nasjonale demokratiet i EU-landa innen 2025. Overdriver jeg? Les videre, og døm sjøl. Hvis de får det som de vil, skal  de nasjonale parlamentene i EU-landa fra og med 2025 ikke lenger bestemme over sine egne lands budsjetter. Det er mindre makt enn et kommunestyre har i dag.

Nå er det altså ikke bare råderetten over egen økonomi som skal forsvinne, men også fysisk militær kontroll over eget landområde. Og det skjer ikke om ti år, det er meningen at det skal skje nå!

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.