250.000 i demonstrasjon mot TISA/TTIP i Tyskland

11


Video fra demonstrasjonen mot TTIP og TISA i Berlin 10. oktober 2015 der om lag 250.000 mennesker deltok.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


11 KOMMENTARER

  1. Og i Norge, på gatene eller i media….?
    …hverken før eller etter «Da Adam møtte Eva». ( eventuelt «Da Ola møtte EU»)

  2. Et Google-søk viser at det i Norge bare er Pål Steigan som finner det bryet verdt å nevne at 250 000 mennesker demonstrerer i Berlin. Ellers råder den totale tystnaden. Hvor er NRK; TV2, Aftenposten, Dagbladet og ikke minst Klassekampen? Jeg har kontakt med flere som forsøker å holde oversikt over hva norske medier bringer av stoff om TTIP og TISA. Etter det jeg har hørt ble demonstrasjonene i Berlin og andre steder i Europa så vidt nevnt i en bisetning på Søndagsavisa i NRK, i forbindelse med en diskusjon om Merkels dalende popularitet i hjemlandet. Når det er slik, går det naturligvis ikke an å forvente noen omtale av at et par tusen mennesker var samlet på Eidsvolls plass den samme dagen for å protestere mot regjeringas TISA-forhandlinger eller at 40 organisasjoner og partier sto bak denne markeringa. Går norske journalister i søvne eller er dette en sak de ikke ønsker å rapportere om?

    • På tide at noen røker ut djevlene i NTB bygget. Men hvordan skal man få satt dette på spissen? De er jo så og si fredet.

    • Du må følge med i timen ! Mange og lange artikler om TISA og TTIP er publisert i Klassekampen, videre I Tidsskriftet Rødt nr. 4 2014, nr.3 2009 le Monde diplomatique september 2014. Se ellers Attac.no Den borgerlige presse skriver ikke om TISA eller TTIP– hvorfor tror du det er slik ?? Mange fagforeninger har gitt ut hefter. Se ellers : FOR VELFERDSSTATEN.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.