Under 1% av ukrainerne støtter Jatsenjuks regjering, men Brende gir millioner

5

De ledende politikerne i Ukraina har så liten støtte fra sin egen befolkning at den knapt er målbar. 10. til 30. juli 2015 gjorde det ukrainske byrået Rating Group en omfattende spørreundersøkelse i hele Ukraina. Krim og utbryterrepublikkene Lugansk og Donetsk var naturligvis ikke med i undersøkelsen.

Undersøkelsen viser:

President Petro Porosjenko: full støtte fra 3% av de spurte, litt støtte fra 21%, og ingen støtte fra 67%.

Statsminister Arsenij Jatsenjuks regjering: full støtte fra under 1% av de spurte, litt støtte fra 10%. Parlamentet Verkhovna Rada: full støtte fra 1%, mens 49% ikke støtter det i det hele tatt I fjor hadde parlamentet full tillit fra 3% av de spurte.

Innenriksminister Arsen Avakov: full støtte fra 1%.
Fascistleder Dmitro Jarosj: full støtte fra 5%, litt støtte fra 20%. Fascistleder Oleh Lyashko: full støtte fra 6%, litt støtte fra 19%. Fascistleder Oleh Tyahnybok: 3%, litt støtte 16%.Børge Brende gir 200 millioner kroner

Til denne ekstremt inkompetente og upopulære gjengen skal Norge nå gi 200 millioner kroner i «budjsettstøtte», melder utenriksminister Børge Brende 1. september 2015.

Børge Brende har jo vært så begeistret for dette prosjektet at han alt i 2014 erklærte Kiev-juntaen som «en god og representativ regjering».

Men det er altså knapt noen ukrainere som deler Brendes begeistring. Men de norske skattemillionene forsvinner nok raskt inn på utenlandskontoen til en eller annen oligark, slik det skjedde med kreditten fra IMF:

Men kanskje norske velgere synes at skattepengene våre burde vært brukt til et bedre formål?

KampanjeStøtt oss

5 KOMMENTARER

  1. 200 nye millioner til nazistene..de har fått 340 millioner tidligere. Da blir det over en halv milliard norske skattekroner fra noe som viser seg å være et fascistregime, til et annet fascistregime. Med slik gavmildhet formoder jeg at Erna Solberg har gjort sine forundersøkelser slik at hun vet at brorparten forsvinner i nazioligarkenes privatlommer.

  2. er det ikke slik nå at Poroshenko vil at Yatsenyuk og regjeringen trekker seg og det dannes ny regjering uten valg?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.