Rangering av noen norske nettsteder

5

Nettstedet alexa.com, som er et datterselskap av Amazon, lager statistikk over populariteten til nettsteder over hele verden. Denne tabellen viser et lite utvalg av norske nettsteder sortert etter popularitet (3. september 2015). Høyre kolonne viser hvilken plass nettstedet er rangert på, så det sier seg jo sjøl at det ikke er de mest besøkte nettstedene vi snakker om. steigan.no kommer jo ikke så verst ut, enda den ikke har organisasjon, penger, annonser eller statsstøtte.

rankning nettsteder2

Kilde: alexa.com

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

  1. Da har jeg ikke formulert meg klart nok. Det står ranking i Norge, og jeg trodde det var tydelig nok. Beklager det. PÅ verdensrankingen er jeg nummer 142.000. 🙂 Det finnes et par store språkområder og et par store bedrifter osv. som slår inn her, for å si det litt forsiktig.

  2. Gratulerer! Ikke dårlig for et såpass politisk ukorrekt nettsted. Steigan blogger har det Klassekampen burde ha, som jeg har sagt før.

  3. Ypperlig! Du er en av de «leftistene» jeg gjerne leser p.g.a. at du bringer forsømte perspektiver til torgs: Kunne en kalle steigan.no «alt-left» (Alternative Left), etter mønster fra alt-right (som vel er mere min bakgrunn)?

    MVH
    SME

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.