USA-senator: «Vi støtter terroristene!»

30

Leserne av denne bloggen er vel kjent med dokumentasjonen av at USA og deres allierte støtter og har støttet jihadister som al-Nusra (al-Qaida i Syria) og Den islamske staten. (Se for eksempel her og her.) Noen kritikere vil ikke tro det, tross all dokumentasjon. De vil kanskje ha nytte å lese hva den pensjonerte obersten, USA-senator fra Virgina, Richard H. Black, har å si om saka?

The Army of Conquest was organized in March of 2015 by America’s so-called “allies,” Turkey and Saudi Arabia. It is led by al Nusra – which is al-Qaida in Syria. It includes powerful Islamist armies like Ahrar al-Sham and battalions linked to the sinister Muslim Brotherhood. Turks and Saudis have effectively applied pressure to coordinate the once squabbling jihadists.

Like competing drug cartels, the Army of Conquest and ISIS share common goals while engaging in a bloody struggle for dominance. Both share the barbaric belief that all who deny puritanical Islam must be murdered, enslaved, raped or dominated through terror. In short, ISIS and the Army of Conquest are a “who’s who” of the world’s most savage terrorists. They march under the dread black and white flag of al-Qaida. Today they drive on Syria; tomorrow – Europe. …

The U.S. ostensibly opposes both ISIS and al-Qaida. However, we repeatedly funnel weapons to terrorists under the guise of arming so-called “moderate rebels.” The United States trains militants at camps in Jordan, Qatar, Saudi Arabia and Turkey. And from the outset, our rebels have supported jihadists. Sometimes “moderates” serve directly as heavy weapons elements for terrorist armies. At other times, they conveniently abandon vast stores of U.S.-supplied weapons to jihadist armies. Under various covert schemes, since 2011, the U.S. has planned attacks in coordination with known terrorist organizations and has supplied much of the war materiel fueling violent jihad in the Mideast.
Og hvem er så denne senator Black? Han er en svært konservativ republikaner. Han deltok i Vietnam-krigen og ble såret der. Han deltok i generalstaben til US Army, og han har vært en konstant kritiker av USAs krig via stedfortredere i Syria. Han vakte oppstuss i USA da han våren 2014 skrev et brev til president Assad der han roste ham for å beskytte de kristne og det lille jødiske samfunnet i Damascus. Våren 2015 erklærte Den islamske staten ham, sammen med to andre amerikanere som «fiende av den islamske staten».
Som kjent støtter de politiske partiene på stortinget også terroristene i Syria, siden USA gjør det. Vil de høre på senator Black? Neppe, han står for en reaksjonær familiepolitikk, så det vil de nok ikke. Så USAs venner vil fortsette å drive millioner av syrere i landflyktighet med vår støtte.
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


30 KOMMENTARER

  1. Problemet er at man i Norge blir stemplet som sinnssyk konspirasjonsteoretiker dersom man våger å påstå noe annet enn at IS er en gjeng tilbakestående islamistiske terrorister som har oppstått spontant uten finansiering av mektige onkler. Alle norske redaktører og journalister er ikke mer enn mikrofonstativer for Pentagon/NATO, og da kan man ikke vente annet enn at den jevne nordmann er uvitende om hvem som står bak IS — og at den jevne nordmann benytter enhver anledning til å latterliggjøre «konspirasjonsteoretikere» som graver dypt nok til å se at terrorveldet i Washington er blant IS’ hovedsponsorer.

    • Beklager. Det så jeg ikke. Min feil. Men jeg har i hvert fall lenket til biografien hans slik at folk kan sjekke. Det interessante er imidlertid det han sier og at disse standpunktene finnes blant amerikanske politikere. USA er faktisk mindre ensporet enn Norge i denne sammenhengen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.