USA-senator: «Vi støtter terroristene!»

0

Leserne av denne bloggen er vel kjent med dokumentasjonen av at USA og deres allierte støtter og har støttet jihadister som al-Nusra (al-Qaida i Syria) og Den islamske staten. (Se for eksempel her og her.) Noen kritikere vil ikke tro det, tross all dokumentasjon. De vil kanskje ha nytte å lese hva den pensjonerte obersten, USA-senator fra Virgina, Richard H. Black, har å si om saka?

The Army of Conquest was organized in March of 2015 by America’s so-called “allies,” Turkey and Saudi Arabia. It is led by al Nusra – which is al-Qaida in Syria. It includes powerful Islamist armies like Ahrar al-Sham and battalions linked to the sinister Muslim Brotherhood. Turks and Saudis have effectively applied pressure to coordinate the once squabbling jihadists.

Like competing drug cartels, the Army of Conquest and ISIS share common goals while engaging in a bloody struggle for dominance. Both share the barbaric belief that all who deny puritanical Islam must be murdered, enslaved, raped or dominated through terror. In short, ISIS and the Army of Conquest are a “who’s who” of the world’s most savage terrorists. They march under the dread black and white flag of al-Qaida. Today they drive on Syria; tomorrow – Europe. …

The U.S. ostensibly opposes both ISIS and al-Qaida. However, we repeatedly funnel weapons to terrorists under the guise of arming so-called “moderate rebels.” The United States trains militants at camps in Jordan, Qatar, Saudi Arabia and Turkey. And from the outset, our rebels have supported jihadists. Sometimes “moderates” serve directly as heavy weapons elements for terrorist armies. At other times, they conveniently abandon vast stores of U.S.-supplied weapons to jihadist armies. Under various covert schemes, since 2011, the U.S. has planned attacks in coordination with known terrorist organizations and has supplied much of the war materiel fueling violent jihad in the Mideast.
Og hvem er så denne senator Black? Han er en svært konservativ republikaner. Han deltok i Vietnam-krigen og ble såret der. Han deltok i generalstaben til US Army, og han har vært en konstant kritiker av USAs krig via stedfortredere i Syria. Han vakte oppstuss i USA da han våren 2014 skrev et brev til president Assad der han roste ham for å beskytte de kristne og det lille jødiske samfunnet i Damascus. Våren 2015 erklærte Den islamske staten ham, sammen med to andre amerikanere som «fiende av den islamske staten».
Som kjent støtter de politiske partiene på stortinget også terroristene i Syria, siden USA gjør det. Vil de høre på senator Black? Neppe, han står for en reaksjonær familiepolitikk, så det vil de nok ikke. Så USAs venner vil fortsette å drive millioner av syrere i landflyktighet med vår støtte.
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel280 NATO-øvelser i 2015, krigsforberedelsene fortsetter
Neste artikkel– Bruker IS som påskudd for å bombe kurdere
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).