Stoltenberg i rollen som Pinocchio

3

stoltenberg pinocchio

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Nytale fra Stoltenberg. Han har til hensikt å gjennomføre det motsatte av det han sier. Russland er en konstruert fiende som den amerikanske våpenindustrien har behov for. Den reelle fienden, islamofacismen og dens hovedsponsor Saudi Arabia blir ignorert, fordi de fleste vestlige topp-politikere får skjulte «gulrøtter» fra de royale islamofacistene i Saudi Arabia.

  2. En annen ting en kan spørre seg om, er Hvorfor fikk Stoltenberg jobben som leder av NATO. Pga. at han er såå flink politikker, eller at han gjør som om han blir bedt om ? – Som å selge Verdens frø-lager på Svalbard til, ja nettopp Monsanto.. ( dette var organiske frø, frie for genmanipulering, og annet dritt. – Men, ikke nå lengre.. )
    Samt alle milliardene som han som statsminister, gav til div. private » non profitt » org.. Som f.eks Clinton foundation, der 84 % av inntektene gikk til lønn, administrasjon, bonuser, reiser, m.m. Og, Bill / Linda Gates Foundation, som lager, og sper » vaksiner «, som ikke hjelper menneskeheten, tvertimot !!
    Sende soldater / utstyr for å » hjelpe » USA og bombe land, etter land tilbake til steinalderen. Og, så klager vi at det kommer så mange flykninger til EU.. – HALLO, WAKE UP PEOPLE !!

    Eksemplene er mange, men media sier ikke ett pip om slike ting ! – De er solgt ut de og`.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.