Pinlig for Merkel: – Avslørt av epostlekkasje

0

Den offentlige demonteringa av forbundskansler Angela Merkel tar av. Nå blir det lagt fram eposter som viser at amerikanerne har kjørt kansleren knallhardt. Dokumentene kaster et merkelig lys over en åpenbart ubehjelpelig tysk utenrikspolitikk. Tyskerne blir behandlet som små skoleunger av amerikanerne. Og tyskerne reagerer ikke en gang med sinne, men med underdanighet.

Det er Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

Det er tidligere blitt avslørt at USA har drevet spionasje mot den tyske forbundskansleren. Angela Merkel protesterte og ga et inntrykk av at spionasjeaffæren var avsluttet. De nye avsløringene viser i følge DWN at USA slett ikke har avsluttet spionasjen, og at amerikanerne heller ikke på noen måte har tatt den tyske forbundskansleren alvorlig. I motsetning til hva Merkel har påstått, har USA heller aldri lovt å slutte med spionasjen, skriver Süddeutsche Zeitung.

Amerikanernes opptreden og forbundskanslerens underdanighet gjør at man kan spørre seg, skriver DWN, hvem Merkel egentlig representerer, det tyske folket eller den amerikanske presidenten?

Basert på tyske kilder skriver The Independent at Merkel allerede før dette var ute å kjøre fordi det var avskørt at den tyske etterretningstjenesten BND samarbeider med NSA om å overvåke Tysklands EU-partnere. Eksperter sier at tysk etterretning kanskje har vært overivrige for å please amerikanerne.

Dette er så langt over grensa for hva overhodet i en uavhengig stat skulle finne seg i, at man begynner å lure på følgende: – Hva er det USA har på Merkel?

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.