Pinlig for Merkel: – Avslørt av epostlekkasje

1

Den offentlige demonteringa av forbundskansler Angela Merkel tar av. Nå blir det lagt fram eposter som viser at amerikanerne har kjørt kansleren knallhardt. Dokumentene kaster et merkelig lys over en åpenbart ubehjelpelig tysk utenrikspolitikk. Tyskerne blir behandlet som små skoleunger av amerikanerne. Og tyskerne reagerer ikke en gang med sinne, men med underdanighet.

Det er Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

Det er tidligere blitt avslørt at USA har drevet spionasje mot den tyske forbundskansleren. Angela Merkel protesterte og ga et inntrykk av at spionasjeaffæren var avsluttet. De nye avsløringene viser i følge DWN at USA slett ikke har avsluttet spionasjen, og at amerikanerne heller ikke på noen måte har tatt den tyske forbundskansleren alvorlig. I motsetning til hva Merkel har påstått, har USA heller aldri lovt å slutte med spionasjen, skriver Süddeutsche Zeitung.

Amerikanernes opptreden og forbundskanslerens underdanighet gjør at man kan spørre seg, skriver DWN, hvem Merkel egentlig representerer, det tyske folket eller den amerikanske presidenten?

Basert på tyske kilder skriver The Independent at Merkel allerede før dette var ute å kjøre fordi det var avskørt at den tyske etterretningstjenesten BND samarbeider med NSA om å overvåke Tysklands EU-partnere. Eksperter sier at tysk etterretning kanskje har vært overivrige for å please amerikanerne.

Dette er så langt over grensa for hva overhodet i en uavhengig stat skulle finne seg i, at man begynner å lure på følgende: – Hva er det USA har på Merkel?

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

 1. https://www.google.no/?gws_rd=ssl#q=NSA+bank+accounts
  https://www.google.no/?gws_rd=ssl#q=NSA+industrial+espionage

  https://jonrappoport.wordpress.com/2013/06/11/did-someone-help-ed-snowden-punch-a-hole-in-the-nsa/

  “For years ATS [substitute NSA] had been using its technological superiority to conduct massive insider trading. Since the early 1980s, the company had spied on anyone and everyone in the financial world. They listened in on phone calls, intercepted faxes, and evolved right along with the technology, hacking internal computer networks and e-mail accounts. They created mountains of ‘black dollars’ for themselves, which they washed through various programs they were running under secret contract, far from the prying eyes of financial regulators.

  “Those black dollars were invested into hard assets around the world, as well as in the stock market, through sham, offshore corporations. They also funneled the money into reams of promising R&D projects, which eventually would be turned around and sold to the Pentagon or the CIA.

  “In short, ATS had created its own license to print money and had assured itself a place beyond examination or reproach.”

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.