De landene som ofret mest under krigen preget Seiersdagen

2

seiersparaden moskva 2015

Som kjent valgte USA å boikotte markeringa i Moskva 9. mai av seieren over nazismen. Samtidig fikk USA sine dresserte vasaller, slik som Norge til å boikotte. Denne skammelige boikottaksjonen rammer dem som iverksatte den. Land som representerte 78% av de allierte tapene under annen verdenskrig deltok. At USA fikk med seg Tyskland og Japan på å boikotte feiringa av seieren over tysk nazisme og japansk militarisme, tjener dem til liten ære. Var Russland isolert 9. mai?

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Norges historisk sett ryddige forhold til Russland kunne gitt oss muligheten til å ta en annen rolle i dette spillet. Hvis politikerne hadde hatt ryggrad nok.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.