De fem mest leste siste 30 døgn

0

Det har vært rekordstor interesse for steigan.no den siste måneden. Over 120.000 nedlastinger er svært mye for et nettsted som verken har penger eller organisasjon i ryggen. De fem artiklene som har vært mest lest er:

Pengene bak Malala

– Det er noe veldig merkelig med IS

Hyklernes oppmarsj i Paris

Etter Charlie Hebdo

I Schnöggersburg skal EU trene på å knuse folkelige opprør

Forrige artikkelEgypts al-Sisi: – Islam trenger en religiøs revolusjon
Neste artikkelEØS, sosial dumping og splittelsen i arbeiderklassen
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).