Nesten en halv million nedlastinger i 2014

0

Det har blitt lastet ned nesten 500.000 – en halv million – artikler på steigan.no i 2014. Det ligger over 1000 innlegg der som er søkbare og som jeg vet at mange bruker som kilder til innlegg av ulike slag. Tusen takk til som har vist interesse, som har kommet med innspill og som har skrevet kommentarer. Denne bloggen er helt uavhengig og mottar ikke økonomisk støtte fra noen. Men jeg lover å holde koken og fortsette å grave og bidra med analyser og fakta i 2015.

Pål Steigan

julekort2014

Suverent mest leste artikkel i 2014 var Pengene bak Malala.

Forrige artikkelSjokkterapi light?
Neste artikkelVesten mislyktes med juleangrepet på rubelen
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).