Klassekampens valgkamp for Støre

0

Avisa Klassekampen har tydeligvis begynt den lange valgkampen for Jonas Gahr Støre, og kan i et stort oppslag 12. november 2014 fortelle oss at «Jonas Gahr Støre og Ap har tatt ledertrøya i arbeidet med å meisle ut ny strategi for sosialdemokratene i Norden.» De skal angivelig lede Norden til venstre.

illusjoner sosialdemokrater kk

At Arbeiderpartiet fikk Norge inn i EØS og er en hovedkraft i å holde oss der, at Støres forgjenger nå sitter som generalsekretær i krigsorganisasjonen NATO og at det var Arbeiderpartiet og de rødgrønne som virkelig fikk fart på privatisering av omsorgssektoren i Norge, affiserer ikke avisa med det vakre navnet.

Les også:

Privatisering – lagtempo i flere etapper

og

Barnevern er blitt Big business – under de rød-grønne

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSulten i Sentral-Amerika
Neste artikkelKina tar over
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).