Høyreekstremismen i Polen

0

Høyreekstremister gjennomførte en voldelig demonstrasjon i Warszawa på uavhengighetsdagen 11. november 2014. Dette er grupper som kalles «Radical Camp» (polsk: Obóz Narodowo-Radykalny, ONR) og «Patriots’ Army» i internasjonale medier. De gjør ingenting for å skjule at de er nazister.

radical camp polen

Dovid Katz, som er tidligere professor i jiddisch-studier ved universitetet i Vilnius, Litauen, skriver for ConsortiumNews at Vesten har en farlig tendens til å undervurdere eller se bort fra oppvåkningen av nazismen i Ukraina og resten av Øst-Europa. Det gjelder åpenbart også i Polen.

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.