Høyreekstremismen i Polen

0

Høyreekstremister gjennomførte en voldelig demonstrasjon i Warszawa på uavhengighetsdagen 11. november 2014. Dette er grupper som kalles «Radical Camp» (polsk: Obóz Narodowo-Radykalny, ONR) og «Patriots’ Army» i internasjonale medier. De gjør ingenting for å skjule at de er nazister.

radical camp polen

Dovid Katz, som er tidligere professor i jiddisch-studier ved universitetet i Vilnius, Litauen, skriver for ConsortiumNews at Vesten har en farlig tendens til å undervurdere eller se bort fra oppvåkningen av nazismen i Ukraina og resten av Øst-Europa. Det gjelder åpenbart også i Polen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.