Det anti-kapitalistiske partiet Podemos størst i Spania

0

gallup spania

I en meningsmåling som er offentliggjort i den spanske avisa El Paìs er det anti-kapitalistiske, venstreorienterte partiet Podemos (Vi kan!) større enn både høyrepartiet Partido Popular (PP) og det sosialdemokratiske PSOE. Podemos oppsto i januar 2014 gjennom et opprop som tok sikte på å «omdanne indignasjonen til politikk», som det het. Partiet har gjort stor suksess med å ta opp kampen mot den utbredte korrupsjonen i Spania. Andre hovedsaker er kampen for bloiger, for bedre sosialt helsevesen, bedre offentlig utdanning og kamp mot gjeldskrisa. De ble registrert på meningsmålingene første gang i juli med 10,7% og har vokst til 27,7% i november 2014. Programmet til Podemos finnes her (pdf).
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.