Tysk industri blør for Obama

0

USAs visepresident Joe Biden fortalte som kjent studentene ved Harvard at Europa ikke ville ha sanksjoner mot Russland, men at USA tvang dem til det. Han fikk jo da vist at USA betrakter EU-lederne som Tamme Aper – og behandler dem deretter. Nå kommer prisen på bordet: Tysk industri blør for Obama.

Offisielle tall fra Tyskland viser at tysk bilindustri taper 25,4% på en måned. Og fallet fortsetter.

Hvor lenge vil den tyske kapitalistklassen godta at Tyskland oppfører seg som en spyttslikker for USA?

tyske sanksjoner mot russland

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelFNs Ban Ki-Moon arbeidet for å svekke kritikk av Israel
Neste artikkelNy studie: Big business kontrollerer public-TV i USA – også
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).