Hvordan Verdensbanken og IMF planlegger å ødelegge Ukrainas økonomi

1

Intervju med økonomen Michael Hudson. Han er Distinguished Research Professor of Economics ved University of Missouri, Kansas City. Hans siste to bøker er The Bubble and Beyond og Finance Capitalism and its Discontents. Han kommer snart med boka Killing the Host: How Financial Parasites and Debt Bondage Destroy the Global Economy.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

  1. I USA er protestene mot fracking kraftige og økende pga de enorme miljøødeleggelsene. Og som det blir sagt, ihvertfall indirekte, i intervjuet; det vil bli temmelig vanskelig å selge en krig mot protesterende lokalsamfunn i USA som en «krig mot terrorister». Ihvertfall enn så lenge. For amerikanske pengeinteresser og deres logrende mediebikkjer er det sjølsagt lang lettere å demonisere opprørere i Øst-Ukraina enn å demonisere folk i amerikanske lokalsamfunn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.