Hvordan Verdensbanken og IMF planlegger å ødelegge Ukrainas økonomi

0

Intervju med økonomen Michael Hudson. Han er Distinguished Research Professor of Economics ved University of Missouri, Kansas City. Hans siste to bøker er The Bubble and Beyond og Finance Capitalism and its Discontents. Han kommer snart med boka Killing the Host: How Financial Parasites and Debt Bondage Destroy the Global Economy.

Forrige artikkelUkraina – en turbulent historie
Neste artikkelEtter lang tid ble ISIL plutselig Obamas fiende
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).