De ti mest leste artiklene mai-juni-juli 2014

2

Det er en veldig stor pågang av lesere til bloggen, og heldigvis er det mange av dere som deler artiklene med andre. Men så ensidige som norske medier er, hadde det vært fint om dere kunne hjelpe meg til å få enda flere lesere. Denne bloggen er totalt uavhengig. Ingen sponsor, ingen reklame, bare hardt arbeid med graving der norske medier ikke vil sette en spade.

Det er nå over 650 innlegg på bloggen. Prøv søkefunksjonen så vil du finne artikler om det emnet du er opptatt av. Jeg skriver artiklene slik at kildene mine er så transparente som mulig. Det gjør både at du kan kontrollere det jeg skriver og at du sjøl kan følge opp mine tråder og grave videre.

Her er de ti mest leste artiklene siste kvartal:

Ukraina og den liberale intelligensiaens fallitt

Dollarens fall er i gang – og tempoet øker

– Vi trenger en ny krig!

Jan Myrdal: Om franska valet och Front National

NRKs koseintervju med nazisten og morderen Dmitro Jarosj

ISIL – på vei mot islamistisk kalifat i Irak og Syria

Historiske avtaler mellom Kina og Russland

Krigen om vannet er i gang – vårt Nestlé fører an

Porosjenko: For hver drepte soldat vil vi drepe hundrevis

Deeyah: – Venstresidas rasisme

 

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Ibsenske ting er ikke utdaterte, fortida er faktisk det eneste man kan erkjenne. Men den kan også blende. Pål Steigan som merkevare har noen møllesteiner. Likevel, denne bloggen er av de beste for de som ønsker kontradiksjon i et demokrati.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.