De ti mest leste artiklene mai-juni-juli 2014

0

Det er en veldig stor pågang av lesere til bloggen, og heldigvis er det mange av dere som deler artiklene med andre. Men så ensidige som norske medier er, hadde det vært fint om dere kunne hjelpe meg til å få enda flere lesere. Denne bloggen er totalt uavhengig. Ingen sponsor, ingen reklame, bare hardt arbeid med graving der norske medier ikke vil sette en spade.

Det er nå over 650 innlegg på bloggen. Prøv søkefunksjonen så vil du finne artikler om det emnet du er opptatt av. Jeg skriver artiklene slik at kildene mine er så transparente som mulig. Det gjør både at du kan kontrollere det jeg skriver og at du sjøl kan følge opp mine tråder og grave videre.

Her er de ti mest leste artiklene siste kvartal:

Ukraina og den liberale intelligensiaens fallitt

Dollarens fall er i gang – og tempoet øker

– Vi trenger en ny krig!

Jan Myrdal: Om franska valet och Front National

NRKs koseintervju med nazisten og morderen Dmitro Jarosj

ISIL – på vei mot islamistisk kalifat i Irak og Syria

Historiske avtaler mellom Kina og Russland

Krigen om vannet er i gang – vårt Nestlé fører an

Porosjenko: For hver drepte soldat vil vi drepe hundrevis

Deeyah: – Venstresidas rasisme

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelIngen bevis og tynne saker fra USA om Malaysia MH17
Neste artikkelMysteriet med de ukrainske uniformene
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).