En ny komiker er født: Hans navn er John Kerry.

6

En ny komiker er født: Hans navn er John Kerry.

Under Irakkrigen i 2003 ble Iraks informasjonsminister Mohammed Saeed al-Sahhaf verdensberømt for sine totalt usannsynlige og grandiose uttalelser. Hen ble kjent som komiske Ali. Men nå har en ny humorist inntatt scenen. Mine damer og herrer – ta vel i mot John Kerry:

USA er ikke ansvarlig for det som hendte i Libya, og er heller ikke ansvarlig for det som hender i Irak i dag.

Dette sa komiske Kerrypå en pressekonferanse i Kairo 22. juni 2014. Pressemeldingene sa ikke noe om hvor lenge journalistene lo. Komiske Kerry har antakelig ikke hørt om at USA med sånne nyttige idioter som Norge på slep bombet Libya sønder og sammen og ryddet veien for islamistiske jihadister.

Komiske Kerry fulgte antakelig heller ikke med på noe særlig da USA i 2003 knuste den irakiske hæren, infrastrukturen og det sivile apparatet, drepte hundretusener av mennesker og gjorde landet til lekegrind for sekteriske paramilitære grupper. Men komiske Kerry har gjort det før, som da han sa at «I det 21. århundre kan man ikke oppføre seg som på 1800-tallet med å invadere et annet land på falske premisser.»

Eller som de sa i Javel statsminister:

«The Prime Minister doesn’t want the truth, he wants something he can tell Parliament.»

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

 1. Hei Pål!
  Dette var en kortfattet og klar beskrivelse av John Kerry. Verken denne mannen eller USA eier skamvett!
  Er det greit for deg at jeg bruker deler eller hele i andre fora for å forsøke å argumentere mot juntaen i Kiev.

  Vennlig hilsen

  Vidar Myrvold

 2. En veldig god og viktig blogg du har!
  Selv skriver jeg mye om forskjellige temaer innen kosthold, og jeg skriver en del om hvordan vi blir lurt til å ha et kosthold som kun gavner kapitalistiske interesser. Det er en klar link mellom USAs kapitalisme/utenrikspolitikk og norske kostholdsråd. De offiselle norske kostholdsrådene er i all hovedsak basert på forskning gjort i USA og sponset av amerikanske landbruksinteresser. Dette har resultert i enorme lidelser og sykdom for Norges befolkning siden midten av 70-tallet, og pågår fortsatt. Håper du tar en titt på siden min: https://www.facebook.com/pages/Mat-er-min-medisin/101285086597054

  • Takk skal du ha. Og du har helt rett. Det er de samme megakorporasjonene som via supermarkedskjedene fôrer oss med søppel som de som eier bankene og våpneindustrien. Jeg har er blogg om denne forbindelsen her: https://steigan.no/2013/11/08/masters-of-the-universe/
   Sida di er svært interessant. Jeg ser du bruker Facebook, og det er jo et greit valg. Men jeg har funnet ut at en egen blogg egner seg mye bedre til redigering, oversikt og formidling. Tenk på det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.