En tapt generasjon?

0

EU-toppene og deres lojale medier har lenge varslet om at oppgangen er like rundt hjørnet. Ja, den kommer neste år. Den norske regjeringa skriver «Europakommisjonen har lagt fram sine høstanslag og mener det finnes indikasjoner på at Europa er på vei ut av krisen.» For Europas ungdom ser det helt annerledes ut.

Arbeidsløshet som på 30-tallet

Fm år etter at den økonomiske krisa slo til for fullt har ungdomsarbeidsløsheten steget til svimlende høyder: 56% i Spania, 57% i Hellas, 40% i Italia, 37% i Portugal for dem under 24 år. For dem mellom 25 og 30 er ledigheten omtrent to tredeler av dette og på vei opp.

Og det er absolutt ingen tegn til bedring. Kommisjonen lever i sin egen beskyttede verden, som vanlig. For dem er det ingen problemer. Lønningene deres er skyhøye, gratisgodene deres ekstravagante og ingen stiller dem til ansvar.

Denne grafen sier mer enn 100 utredninger:

Denne grafen viser andel av BNP i eurosonen. Finn oppgangen!

Reallønna raser nedover

reallønn

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.