Mikrobiomet i tarmen avslører hvor skadelig injeksjoner er

0
Av Margit Vea.
  • 1. juli 2024

Hvor var de, som er opptatt av å formidle kunnskap om tarmhelse, da massevaksinasjonen startet? Hva tenker andre i tarmflorabransjen, om den påståtte pandemien, om myndighetenes oppførsel, om de skadelige og giftige mRNA-injeksjonene? Lot de seg injisere med gifta selv? Eller hadde de mistanker om at injeksjonene (vaksinene) påvirker tarmfloraen, mikrobiomet?

Det er fremdeles mange som enda ikke har krøpet ut av skapet, sagt høyt og tydelig hva de mener om pandemien, om myndighetenes totalitære oppførsel, om de skadelige injeksjonene som verken hindret smitte eller sykdom. I hemmelighet har flere vært enig med meg og andre som har skrevet, ropt ut advarsler, til tider ganske desperate og paniske. Jeg vet det er flere som i hemmelighet ikke tok injeksjonene, som var vært overbevist fra starten av ”pandemien” at injeksjonene var unødvendige, og mulig skadelig.[1] At det var mye som ikke stemte, som var vitenskapelig feil informasjon. Som at masker for første gang i historien skulle kunne beskytte mot virus, om isolasjon, om dødelighet, om statistikk, om smittetall, om bivirkninger. Det er mange som observerte den fryktspredningen folket ble utsatt for, massepsykosen, totalitære tendensene, lynsjemobbens trusler, trusler om utestenging og uthenging. Flere har tiet i frykt for kansellering og dårlig rykte, miste jobb og oppdrag, miste samarbeidspartnere, kontakt med venner og familie, bli kalt konspirasjonsteoretiker. Mange har vært tause, og er fremdeles tause. Er det fremdeles for ubehagelig å tre ut av skapet og si hva man mener om denne saken? Hvor mange var det som utad lot som om de fulgte myndighetenes anbefalinger, som holdt seg borte fra varslere som meg? [2]

Mange liv kunne vært spart

– Takk for at du har vært så tydelig. Det har hjulpet meg til å stå for det jeg mente var riktig, og jeg tok ikke stikket. Dessverre var det ikke alle som klarte å stå imot, men jeg er overbevist om at flere hadde våget å følge magafølelsen, stått i seg selv, om de hadde hatt flere å støtte seg til, om deres forbilder hadde våget si hva de mente, delt sin kunnskap og oppriktige mening om injeksjoner (vaksiner) og andre tiltak. Menneskene som har vært kritiske, og stått imot, har følt seg alene. Det har vært et av behovene for å at flere har organisert seg i grupper rundt i landet, hvor de som stilte seg kritisk til påbudene og anbefalingene fra øvrigheta, uhelsedirektoratet, kunne treffes, gi hverandre støtte: Nei, du er ikke gal, vi er mange som tenker som deg.

Jeg er ikke alene i Norges land som forkynner budskapet om tarmfloraen, mikrobiomet. Det er flere fagpersoner, leger og ”influensere” som skriver og deler kunnskap om mikrobiom og tarmhelse. Mennesker følger med på hva de formidler og lytter til hva de har å si. Om noen flere som formidler kunnskap om mikrobiom, mat, kosthold og helse, hadde hatt mot til å si hva de mente, så hadde liv, sykdom og lidelse vært spart. De hadde kanskje ikke klart å gjennomføre dette massemordet som har pågått rett foran øynene våre. Overdødeligheten hadde sannsynligvis ikke vært så høy som den er nå. [3] [4]

Antallet viktige bakterier i tarmen synker dramatisk

De som har fulgt med i timen, har helt sikkert fått med seg studien forsker Sabine Hazan offentliggjorde allerede i 2021, en studie som viser at viktige bakterier i tarmen, som bifidobakterier, synker dramatisk etter stikket[5] Hazan fikk en pris for sin forskning. Representanter fra legemiddelindustrien sa da følgende: «Forferdelig studie som kommer til å fremme vaksineskepsis». Det var nettopp spørsmålet om hvorvidt vaksiner har effekt på mikrobiomet, jeg stilte i en kronikk i Stavanger Aftenblad, juni 2019[6] [7] [8] Bifidobakteriene har mange viktige oppgaver i kroppen. Bakteriene produsere kortkjedede fettsyrer som vedlikeholder slimhinnen, legger til rette for produksjon av signalstoffet/lykkehormonet serotonin og søvnhormonet melatonin, deltar i produksjon av immunceller i tarmveggen, samt bidrar til å redusere stress. [9] En av de mange bivirkningene av injeksjonene/transfeksjonene, er Long Covid, eller ME. Studier viser at disse diagnosene er linket til lavt nivå av serotonin i blodet. [10]

Har man en viss kunnskap om mikrobiomet, kjenner til hva som påvirker mikrobene som lever i vårt eget økosystem, jordsmonnet i tarmen, så bør det være en selvfølge å stille spørsmål om hvordan injeksjoner påvirker denne fantastiske naturen vi mennesker har i oss og er avhengig av. Injeksjonene viser seg å påvirke bakteriene våre, og videre immunforsvaret og helsa vår. Det undrer meg om tarmfloraekspertene ikke ser og skjønner denne sammenhengen. De som har kunnskap om tarmflora, mikrobiomet, vet at immunforsvaret sitter i alle slimhinneoverflater, samt huden vår. Når noe injiseres (transfeksjon) omgås det naturlige forsvaret i slimhinneoverflatene. Smittestoffet havner på feil side av forsvaret. Resultatet er ingen inflammasjon, men vi utvikler toleranse for stoffer vi ikke skal tolerere, og immunforsvaret ødelegges, feilprogrammeres. [11] Mikrobiomet er et økosystem, og det spiller en nøkkelrolle i forsvaret vårt. Forsker Sabine Hazans studier og konklusjoner av dem, bør få flere å stille spørsmål rundt alle vaksiner. Om mikrobiomekspertene ikke har sett sammenhengen før nå sent, så er det forståelig. Men tiden er nå moden for å ta diskusjonen, si hva dere tenker, dere som skriver og deler kunnskap om tarmflora og helse.

Bedre å være kald eller varm, enn lunken

Jesus snakker om det å være kald, varm eller lunken: Jeg vet om dine gjerninger, den er verken kald eller varm. Om du bare var kald eller varm. Ap. 3: 15. Derfor, fordi du er lunken, vil jeg spy deg ut av min munn.

Når lederne, de som skal være hyrdene for folk, tier, beskytter de narrativet. Studier kunne vært løftet frem, kritiske spørsmål kunne vært stilt, og spart mange liv. Altfor mange var dessverre lydige, akseptere løgn, tiet om løgn. Det er et dårlig tegn, for ved å tie muliggjorde de ondskap. Få var villige til å betale for sannheten. Å velge minste motstands vei, stikke hodet i sanden og håpe at alt går bra, har en høy pris. Feigheten har en høy pris. Vi rettferdiggjør oss selv: Jeg er ikke så ille, alle andre gjør jo det …

Hvor mange har ikke stått på sidelinjen og sett og registrert mobbingen av oss kritiske, som ble omtalt som konspirasjonsteoretikere? Som ikke har sagt et ord offentlig om hva de mener om lynsjemobben? Om at vi ble kansellert, og blir det enda? For litt siden pratet jeg med en av dem som sto fram fra starten av ”pandemien”, og gjorde alt i sin makt for å få advare folk mot stikkene. Hun sa: – Jeg ofret meg, barna mine måtte tåle det. I dag er de stolte av meg.

Jeg kan si det samme. I dag er barna mine stolte av mora si, selv om det var tøft da det sto på. Det handler om troverdighet. Det handler om å stå rakrygget, stå i seg selv, stå i det som er sannhet for deg. De som ikke har stått i det som har vært sant for dem selv, må gjenoppbygge tilliten.

Det på høy tid at de som har kunnskap om tarmflora, de som veileder innen kosthold og helse, trer ut av skapet. Slutt å støtte narrativet, støtt ofrene i stedet! Mennesker forventer at de er ærlige om pandeminarrativet og mRNA-injeksjonene. Om ikke, kan det bli pinlig og flaut.


Denne artikkelen ble publisert på bloggen til Margit Vea.

Hun får ikke offentlig tilskudd for å drive opplysningsarbeid.
Vil du støtte arbeidet hennes?
Vipps: 792562

Forrige artikkelKansas: Det knusende anklageskriftet mot Pfizer
Neste artikkelPolitimannen Henrik om forbrytelsene under koronaregimet