CNN: Full panikk blant Demokratene etter debatten mellom Trump og Biden

0
CNN melder om full panikk i Det demokratiske partiet.

Det var CNN som sendte debatten mellom Donald Trump og Joe Biden fra Atlanta og det tok ikke lang tid før kanalen kunne rapportere om «full panikk» i Det demokratiske partiet på grunn av Bidens «katastrofale» opptreden.

CNN: «Akkurat nå er det en dyp, bred og en veldig aggressiv panikk i Det demokratiske partiet. Det startet minutter inn i debatten, og det fortsetter akkurat nå. Det involverer partistrateger og involverer folkevalgte.

Det involverer pengeinnsamlere, og de har samtaler om presidentens opptreden, som de synes var elendig, som de tror vil skade andre mennesker på partiet.

De har samtaler om hva de bør gjøre med det. Noen av disse samtalene inkluderer: Bør vi gå til Det hvite hus og be presidenten tre til side? Bør fremtredende demokrater gå offentlig ut med den oppfordringen»?

Som et kongressmedlem sa til CNN: «Trump jugde i 60 miles i timen, men Biden var ikke en gang forståelig».

Avisa VG skriver det samme:

Ifølge NBC har demokratene panikk etter debatten. Eirik Løkke, rådgiver i tankesmien Civita og USA-ekspert, forteller til VG at Biden kom svært dårlig ut av debatten.

– Det var ille å se på. Biden fremsto som en mann med en fot i graven. Dette var hans store mulighet. Han slet med ordene. Tidligere synes jeg ikke det var ille nok til at han måtte trekke seg, men nå er jeg mer usikker. Det kommer til å bli noen alvorlige samtaler. Nå er det full panikk i partiet, sier Løkke.

Vil det komme krav om å skifte ut Biden?

Biden gjorde det så dårlig og framsto som desorientert og i villrede. Det var så ille at partiet, deres sponsorer og støttespillere nå diskuterer i full offentlighet om de må skifte ut Biden som kandidat.

Washington Post skriver:

Stemmen hans var myk og raspete, og han prøvde gjentatte ganger, men klarte ikke å rense halsen. Svarene hans var til tider springende, og på et tidspunkt frøs han til. Ved en annen begynte han med et svar om abort, før han plutselig gikk over til immigrasjon. Når Trump snakket, så Biden ofte på med åpen munn og oppspilte øynene – en delt skjerm som ga inntrykk av den aldrende bestefaren han er, ikke den sterke lederen han håpet å projisere.

Før debatten i det hele tatt var avsluttet, og i umiddelbar etterkant, pinget bekymringer på sosiale medier og i private tekstmeldinger.

På Capitol Hill var panikken blant demokratiske lovgivere og ansatte påtakelig, ettersom de privat erkjente at oppfordringer til Biden om å tre til side sannsynligvis bare ville vokse etter hvert som partiet behandlet Bidens dystre debattopptreden. Og i alle statene uttrykte operatører lignende bekymring.

Scott Ritter skriver på Twitter / X:

«CNN drepte Bidens kandidatur».


Erling Borgen skriver på Facebook:

USAs TRAGISKE PRESIDENTKANDIDATER.

Jeg har sittet her i natt og sett på debatten mellom Biden og Trump. Det var en trist og sjokkerende opplevelse.

Biden klarte knapt å snakke seg gjennom hele setninger, i den utstrekning jeg hørte og forsto hva han sa i sin mumling.

Trump snakket høyt, polemisk og løgnaktig.

Det er dypt tragisk, faktisk skremmende, at dette er årets presidentkandidater – og at USAs politiske nivå har sunket ned på et slikt nivå.

Forrige artikkelStreik i IKT-bransjen
Neste artikkelNATOs lefling med atomvåpen