Boligkrisa, krise i kapitalismen og den nye fattigdommen

0
Screenshot

Sjefredaktør Pål Steigan i steigan.no forteller om hvordan en rekke økonomiske kriser henger sammen – og rammer norske arbeidsfolk og norske forbrukere.

Steigan viser at disse krisene ikke er tilfeldig og han viser hvilke krefter som står bak denne plyndringa av mennesker og naturressurser for å holde et råttent system på beina litt lenger.

Han viser også hvordan finanskrisa og krigen henger sammen og hvordan en ørliten klasse av superrike mennesker beriker seg på det hele.

Hvordan skal vi så møte dette? Hvordan kan vi kjempe mot det? Kjemper vi ikke mot overmakta? Steigan svarer også på dette.

Fyll inn hvor mye du vil gi i måneden og bli en fast støttespiller i dag.

Velg beløp
kr

Eller støtt oss med Vipps:


Du kan også betale inn på Mot Dags støttekonto:

9001 30 89050

Fra utlandet:
IBAN-nummer
NO5590013089050

SWIFT/BIC for SpareBank 1 Oslo Akershus
LABANOKK


Ta kontakt hvis du vil avslutte et månedlig tr

Forrige artikkelBranner raser i Nord-Israel etter kraftige angrep fra Hizbollah
Neste artikkelInnrømmelsene kommer: «Vaksinene har ført til overdødelighet»
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).