50% flere døde i aldersgruppa 1–39 år og noen vil ikke vite årsaken

0
Av Kjetil Tveit.

Det finnes fortsatt nettroll som nekter for at vi fikk overdødelighet da vi rullet ut mRNA-«vaksinen».

50% overdødelighet

NRK kunne melde 28. juni at vi i 2023 fikk 50% overdødelighet i gruppen 1 til 39 år, sammenlignet med perioden 2010 til 2019. Altså en formidabel helsekatastrofe vi aldri har sett maken til.

Flere unge døde av sykdom: Forskere slår alarm

Hva gjør statskanalen NRK med det? Jo de velger å drive gjøn med deg ved å spekulere i alt annet enn hovedmistenkte.

Blant bivirkningene er flere typer hjertesykdom, blodpropp, autoimmune sykdommer, og Legemiddelverket har innrømmet at «vaksinen» var forurenset med DNA og SV-40 som kan være kreftframkallende.

Da har vel Kari Mette Singstad, som er spesialist i kliniske helsedata, rett i at vi kan redde liv ved å slutte å hemmeligholde kritiske helsedata.

Kun ved å finne årsaken til sykdom og død, kan vi gjøre noe med det. I det minste kan vi slutte å vaksinere umiddelbart.

NRK velger å understreke at det ikke kan skyldes mRNA-«vaksinen», UTEN å spørre om det alle lurer på: Hva sier statistikken om vaksinestatus blant de døde!

Ifølge Singstad er dette veldig enkelt og lite resurskrevende å få greie på, men noen VIL IKKE VITE.

De som trekker på skuldrene av 50% flere dødsfall i gruppen 1 til 39 år etter vaksinering, og at noen IKKE VIL VITE HVORFOR de dør, har et alvorlig problem med sitt moralske kompass.

Det gjelder også journalister som ikke stiller dette enkle spørsmålet: Hvorfor holdes tallene hemmelig som kan gi oss livsviktig kunnskap?

Forrige artikkelHvem er elefanten i rommet?
Neste artikkelNATOs «avskrekking»: Atomvåpen utenfor Bergen og dommedagsfly på Rygge