Kraftige innrømmelse fra ex-CDC-direktør

0

Kraftige innrømmelse fra ex-CDC-direktør

Av Terje Hansen, 7. juni 2024 , Foreningen lov og helse.

Tidligere direktør i CDC (Center for Desease Controll and Prevention, en slags variant av norske FHI) Robert Redfield har kommet med noen smått sensasjonelle innrømmelser angående pandemi og vaksinen.

Se dette korte klippet på 3 minutter:

Jeg legger ved transkripsjon av noe av det han sier:

«Det var en beslutning om å ikke gjøre noe som fikk vaksinen til å høres ut som den ikke virket».

«To tredjedeler av menneskene jeg ser smittet i Maryland har blitt vaksinert».

«Hvis du kom ned og besøkte meg og intervjuet pasientene mine … ville du intervjuet pasient etter pasient etter pasient som ikke hadde COVID, men som er veldig syke. Du vil si svært syke, long-COVID-pasienter. Og alt er fra vaksinen».

«Spikeproteinet er immuntoksisk. Du blir smittet, det er immuntoksisk. Men når du gir vaksinen, lager vi piggproteinet».

«Når jeg gir deg en mRNA-vaksine … vet jeg ikke hvor mye piggprotein du lager fordi jeg gir deg mRNA og så går kroppen din og lager det … Du kan lage det i en uke … Du kan lage det i en måned”.

«Jeg bruker proteinvaksinen så jeg vet nøyaktig hvor mye piggprotein du får. Kroppen din er ikke i ferd med å bli et [piggprotein]-produksjonsanlegg».

Uttalelsene hans er knusende. Det sensasjonelle er egentlig ikke selve innholdet, for det han beskriver er jo bare det som har vært klart omtrent fra dag én. Det sensasjonelle er at det nå innrømmes rett ut.

Mr. Anthony “I Represent Science” Fauci har også nylig måtte innrømme at de nærmest bare fant opp smitteverntiltak og sosial distansering. Han vil selv dog ikke kalle det “å finne opp”, men han innrømmer at det ikke var basert på vitenskap, og at det “bare dukket opp” (!).

Nylig kom det en delvis innrømmelse også i The Telegraph:

(Faksimile fra papirutgaven av The Telegraph)

Det som står i The Telegraph er riktignok en såkalt “limited hangout”, dvs. en svært begrenset innrømmelse, som dekker over nesten like mye som den innrømmer. Dette er en skadebegrensningsteknikk som gjerne brukes når noe er i ferd med å falle helt sammen, hvor man da frivillig innrømmer litt av det “gale” og håper det andre blir glemt i lykkerusen som kan oppstå blant kritikere.

Uansett, det er en trend nå at vaksineskandalens store beskyttere, helsetoppene og pressen, kommer ut med i hvert fall delvise innrømmelser.


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelG7 taper terreng til BRICS
Neste artikkelRetten til å være stolt av sitt arbeid
Foreningen lov og helse
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.