Lovforslag om å sende college-demonstranter til Gaza

0
Skjermdump fra video

Kongressmannen fra Tennessee sa at han ikke forventet at demonstrantene kom til å «vare en dag» i Gaza, noe som kan tyde på at han vil at de skal bli drept.

Av Dave DeCamp.

Anti-War, 9. mai 2024.

Representanten Andy Ogles (R-TN) presenterte onsdag et lovforslag i Representantenes hus som er utformet for å sende college-demonstranter til Gaza.

Ifølge Fox News nevner ikke lovforslaget spesifikt protestene mot Israels nedslakting av palestinere i Gaza, som har feid over høyskoler over hele landet, men retter seg mot alle som er dømt for «ulovlig aktivitet».

Den fullstendige teksten til lovforslaget er ikke utgitt, men tittelen sier at det vil «kreve at personer dømt for ulovlig aktivitet på campus til en institusjon for høyere utdanning, fra og med og etter 7. oktober 2023, skal yte samfunnstjeneste i Gaza».

Ogles sa at minimumstiden demonstrantene måtte tilbringe i Gaza ville være seks måneder. «Hvis du støtter en terrororganisasjon, og du deltar i ulovlig aktivitet på campusene, bør du få en smak av din egen medisin», sier han.

Tennessee-republikaneren antydet også at han forventer at demonstrantene vil bli drept i Gaza ved å si: «Jeg skal vedde på at disse pro-Hamas-supporterne ikke ville vare en dag, men la oss gi dem muligheten».

Lovforslaget ble co-sponset av representantene Jeff Duncan (R-SC) og Randy Weber (R-TX). Det er det siste i en rekke lovforslag som har blitt introdusert i Kongressen for å slå ned på protestene, som feilaktig har blitt brennmerket som «antisemittiske», til tross for at jødiske studenter deltar i demonstrasjonene.

Ogles introduserte også et annet lovforslag rettet mot demonstrantene, som ville tilbakekalle studentvisum for utenlandske statsborgere som ble arrestert under demonstrasjonene. «Disse antisemittiske, antiamerikanske opptøyene har skapt ødeleggelse og kaos på universitetene, som har ført til kansellering av oppstart og tilstedeværende undervisning. Det er uakseptabelt at vi vil tillate ikke-amerikanere å terrorisere våre institusjoner for høyere utdanning», sier han.

Ogles foreslo at utenlandske studenter kunne studere i Gaza, til tross for at Israel har ødelagt hvert eneste universitet på Gazastripen.


Denne artikkelen ble publisert av Anti-War.

Rep. Ogles Introduces Bill To Send College Protesters To Gaza

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad


Dave DeCamp er nyhetsredaktør i Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave. Se alle innlegg av Dave DeCamp

Se også:

Columbia crackdown led by university prof doubling as NYPD spook – The Grayzone

Forrige artikkelEliteuniversiteter er en del av imperiet
Neste artikkelHovedsponsor for Eurovision er fra Israel
Dave DeCamp
Dave DeCamp er nyhetsredaktør for Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave.