Hvordan kan vi avsløre ondskap når konsensustrollene lider av tillitspatologi?

0
Erna Solberg på scenen i World Economic Forum i 2017.

Hvis den store og vedvarende overdødeligheten vi fikk da vi rullet ut mRNA-«vaksinen» var forårsaket av mRNA-«vaksinen», ville massemediene ha skrevet om det umiddelbart sier konsensus-trollene med tillitspatologi.

Av Kjetil Tveit.

Vel…

TV2 skriver i dag:

«Skandalerapport: 3000 døde etter overføring av infisert blod i Storbritannia.

Over 30.000 mennesker fikk overført blod infisert av virus som hiv og hepatitt på britiske sykehus fra 1970 til 1991.

3000 av dem døde, og en lang rekke menneskelige feil forårsaket katastrofen, ifølge en fersk granskningsrapport om saken.

Det britiske helsevesenet (NHS) og myndighetene har forsøkt å skjule sannheten, står det i den 2500 sider lange rapporten.

– Denne katastrofen var ikke et uhell, sier granskningsleder Brian Langstaff.

Leger, NHS, myndighetene og andre involvert i blodoverføringene står ansvarlige – til tross for at risikoen hadde vært kjent for helsevesenet i lang tid, slår granskningen fast».

Min kommentar

I 50 år har ofre og pårørende for helseskandalen, og folk som har nøstet den opp blitt latterliggjort… og antageligvis har de blitt erklært som idioter som kunne tro noe sånt om det fantastiske helsevesenet.

Tenk å gå rundt å tro at leger, NHS, myndighetene og andre involverte drepte uskyldige i et vestlig sivilisert land! Da må det jo være varslerne som er useriøse konspirasjonsteoretikere, og ikke de skyldige som er onde?

I det minste måtte jo mediene fått tak i det i løpet av de første 20 årene da det pågikk. For mediene kan vel ikke være onde? Det måtte vel ha kommet for en dag?

Da har du misforstått hva ondskap er. Ondskap er lydighet og kollektivistisk tankegods slik som i Nazi-Tyskland. Ondskap er politisk korrekthet og troen på autoritetene og konsensus. Ondskap er frykt og feighet så stor at man heller hugger løs på varsleren vel vitende at man har konsensustrollene i ryggen.

Ondskap kan være å si at «nå må du slutte å være negativ» hver bidige gang man sier noe som er sant… eller falsk positivisme. For ondskapen er falsk av natur. Det er ikke positivt å være positiv til noe negativt, og det er ikke negativt å være negativ til noe negativt.

Anthony Fauci

I Forrige uke kunne vi lese noe som ikke er 50 år gammelt, men dagsaktuelt, i mainstream media.

Følgende er maskinoversatt fra teksten i den lille ruten på forsiden til selveste hovedstrømsmediet New York Post:

«Dr. Anthony Fauci (til høyre) har lenge benektet at Amerika finansierte «gain of function» forskning (forskning som kan gjøre naturlig virus om til biovåpen, min parentes) i Kina, men i går innrømmet National Institutes of Health’ hovednestleder Lawrence Tabak det var sant. Amerikanske skattebetalere hjalp til å finansiere Wuhan Lab, kilde til COVID-19 viruset som drepte 1,1 millioner amerikanere og endret livet til millioner mer med lockdowns».

Er det falsk positivisme å si at man betaler skatt med glede? Selvsagt er det det.

I USA går skatten til å betale psykopaten, og hele verdens smittevernoverlege, dr. Mengele… unnskyld, dr Anthony Fauci, for å lage biovåpen som brukes mot dem som har betalt skatten.

Les: Når global helse blir business

Gavi og Cepi

I Norge bruker vi skatten til å finansiere Gavi, en kriminell NGO med Bill Gates som gudfar, og Gro Harlem Brundtland som gudmor, samt Cepi, en kriminell NGO med Bill Gates som gudfar, og Erna Solberg som gudmor.

Disse er ment å vaksinere flest mulig i verden med eksperimentell mRNA-«vaksine» som er assosiert med ekstra stor dødelighet.

Jeg syns ikke verken Gro Harlem Brundtland eller Erna Solberg ser særlig snille og velmenende ut, men om de hadde gjort det, ville skinnet ha bedratt. Det er ikke lett å se sånt på folk.

Hvis jeg ikke skal være falsk positivist nå, må jeg bare si det som det er: Disse to gudmødrene er assosiert med ondskap.

La det ikke gå 50 år denne gang, selv om Erna ba om 100 (og fikk innvilget 60).

Forrige artikkelTrussel på menyen: Finansialisering av jordbruksland og krigen mot mat og jordbruk
Neste artikkelØkt militarisering betales av velferden