USAs støtte til Israel er betingelsesløs

0
Israel har ødelagt alle sjukehusene i Gaza, men det rokker ikke ved USAs støtte til Netanyahus regime.

Til tross for det pågående folkemordet i Gaza som har vakt avsky i en hel verden, bekrefter en tjenestemann i Det hvite hus at USAs bistand til Israel er betingelsesløs.

Vi har tidligere omtalt at Biden-administrasjonen har godkjent bomber og jagerfly for milliarder av dollar til Israel, for å støtte nedslaktingen og utsultingen av palestinere i Gaza, til tross for påstander fra offisielle amerikanske representanter om at de er bekymret for den massive sivile tapsraten.

Les: USA har godkjent våpen verdt 2,5 milliarder dollar til Israel

Amerikanske embetsrepresentanter fortalte The Washington Post at administrasjonen godkjente overføringen av 500 MK82 500-pund bomber og mer enn 1.800 MK84 2.000-pund bomber, som Israel har brukt til å drepe et stort antall sivile ved å slippe bomber på Gazas tett befolkede byer.

Administrasjonen godkjente også overføringen av 25 F-35 jagerfly til Israel, en avtale verdt $ 2,5 milliarder, som sannsynligvis blir betalt av amerikansk militærhjelp til Israel. Amerikanske tjenestemenn sa at begge overføringene hadde blitt godkjent av Kongressen for mange år siden og ikke fullført, så lovgivere ble ikke varslet om den endelige godkjenningen.

En tjenestemann i Det hvite hus bekreftet overfor The Post at amerikansk militærhjelp til Israel fortsatt er betingelsesløs. «Betingelser for hjelp har ikke vært vår politikk», sa tjenestemannen.

Nyheten om våpenoverføringene kom etter at Israels forsvarsminister Yoav Gallant besøkte Washington for å sikre fortsatt amerikansk støtte til Israels brutale kampanje. Mens president Biden og Israels statsminister Benjamin Netanyahu ser ut til å være i strid i offentligheten, fortsetter USAs støtte til Israel bak kulissene med uforminsket styrke.

Enda en ansatt i State Department sier opp jobben i forferdelse over USAs støtte til Israels massive krigsforbrytelser:

Gazas helsedepartement sa søndag at 32.782 palestinere er drept og 75.298 er såret siden 7. oktober. Totalt antall døde inkluderer over 13.000 barn. Tallene fra Gazas helsedepartement anses som lave estimater, siden de ikke tar hensyn til de tusenvis som er savnet og antatt døde under ruinene.

Les: US Approves Billions in More Bombs and Fighter Jets for Israel to Support Gaza Slaughter – News From Antiwar.com


Se: Phil Giraldi: Israeli Descent Into Depravity

Forrige artikkelKan vi kalle det et kommunalt ran?
Neste artikkelAmmoniakkeventyret i Hemnes kan fort bli et mareritt