Det er ikke Stortinget som bestemmer

0

Nasjonalstatene styres av overnasjonale organ.

Av Jan Hårstad.

Det som har skjedd i Sverige er at en ung far ble skutt i hodet av en kriminell gjeng mens den 12 årige sønnen var vitne til drapet. Dette skaker opp Sverige som forståelig er.

Det man på Document og andre innvandrerkritiske blogger trodde da regjeringen Kristersson ble utnevnt var at det skulle komme en revolusjon i den ultraliberale svenske innvandringspolitikken. Og det var grunnen til at Sverigedemokratene stilte opp som et støtteparti. Også for Nato selvsagt.

Så i 2023 fikk Sverige rundt 100.000 nye landsmenn, vel så mye som under sosialdemokratene. 

Det dette forteller er at nasjonalstatene er ikke lenger styrt av de nasjonale parlamentene, men av direktiv fra de overnasjonale: FN, EU, WEF etc.

EU-Kommisjonen ved Ylva Johansson har nå vedtatt en Innvandringsavtale som alle EU-stater har å adlyde. Polen og Ungarn har allerede begynt å yppe seg, men får beskjed om at det kan bli straffet på ulikt vis. 51% av EU-befolkningen er imot EU-praktiseringen som i 2023 slapp inn 380.000 som krysset irregulært.

Vi får legge til at mange av disse er fra Syria og Afghanistan som ble bombet til ulevelighet av VestImperialismen. 

Poenget med globalismen er naturligvis at alle viktige beslutninger i en nasjonalstat skal tas av de sentraliserte institusjonene og vi i Norge kan jo se dette gjennom flere år nå. Her har vi lissom demokratisk parlamentarisme og når det gjelder det siste vedtaket i Brussel om sentralisert innvandringspolitikk, kommer Norge til å sluke denne. Vår elite tjener penger på globaliseringen av Norge og er et modell EU-land gjennom 15 år.

Det er veldig tungt å få gehør for i norsk debatt, at «MiddelhavsUnionen» er det aller dyreste prosjekt i EUs historie. «EURABIA» Hvorfor det ikke står så mye om denne kommer av at befolkningene aldri har likt den. 

I korthet går det ut på å synkronisere banking, lovverk og tusen andre saker i Tunis, Marokko, Algerie, Egypt etc slik at disse statene på et tidspunkt kan bli assosierte medlemmer av EU. Som oljeselskapene, bilindustrien og banking ser dette, kommer ikke EU til å overleve såfremt det ikke skaffer seg flere råvarer og markeder.

Stadig flere beslutninger taes av EU-kommisjonen av personer som Ursula von der Leyen. Hun er ikke folkevalgt og representer dermed ikke befolkningene i noen EU-land.

EUs «far» Coudenhove-Kalergi mente allerede på 1950-tallet at EU skulle bygge en konføderansjon med hele Afrika. Intet mindre.

Hvorfor det er slik panikk i Washington om dagen skyldes dette. Det israelsk-amerikanske prosjektet med ABRAHAMS ACCORD skulle befeste USA-Israels evige hegemoni i Midtøsten. Gjennom Hormuzstredet flyter det 20 milloner fat olje om dagen som skal til USA og Vesten.

Nå skjer det at selv «moderate» arabiske stater blir ganske forbanna på USA og hva hender da? De åpner for medlemskap i BRICS og begynner å slippe inn Kina og Russland som en motvekt til USA/Israel. USAs standing i den arabiske verden går ned.

Og hva må EU gjøre for å hevde sine egne imperialistiske interesser i Arabia? De må framtre som Islams høye beskytter og feire Ramadan og de må levere astronomiske summer til Egypt for å skaffe seg innflytelse.

Men Tyskland har jo levert 30% av våpnene Israel bruker. UK skal også fortsette å levere våpen i denne lange krigen. Det betyr at de religiøse og etniske spenningene innad i EU øker og vil høyst sannsynlig snart få turbulente uttrykk.

Dobbeltspillet kan bare fungere en kort tid.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelHar danske Enhedslisten overhodet noen fremtid på den politiske venstrefløien?
Neste artikkelKrefteksplosjon i Japan etter massevaksinasjon