Dette er hva vår herskende klasse har bestemt vil være normalt

0

Den amerikanske flygeren Aaron Bushnell sa ordene «Dette er hva vår herskende klasse har bestemt vil være normalt» før han brente seg sjøl til døde i protest mot folkemordet i Gaza. Den enkle linjen har gitt gjenlyd i hele vår kollektive bevissthet siden den gang.

Av Caitlin Johnstone.

Det virker som om vi hver dag nå lærer noen forferdelige nye fakta om den USA-sentraliserte maktalliansen og imperiets ledere som utfører dens ondartede vilje for vår verden, fordi det er akkurat det våre herskere har bestemt at skal være normen for vår art fremover.

Rapporter om at Israel torturerte FN-arbeidere for å få dem til å avgi falske vitnesbyrd mot Gazas primære humanitære hjelpeorganisasjon.

Bilder dukker opp av luftangrep på Gaza som skjer på samme tid og sted som luftslipp av bistand.

Gazas barn begynner å falle døde om av sult i en bevisst konstruert hungersnød som forårsaker omfattende sult i en rasende fart.

IDF driver befolkningen i Gaza lenger og lenger sør med et forferdelig destruktivt angrep og satte deretter i gang et angrep på enklavens tettpakkede sørligste punkt.

Israelske «demonstranter» tar med sukkerspinnmaskiner og hoppeslott for å skape en morsom, familievennlig atmosfære for deres blokade for å stoppe hjelpebiler fra å komme seg inn i Gaza.

Den amerikanske presidenten snakker poetisk om hvor «hjerteskjærende» all død og ødeleggelse i Gaza er når han selv er direkte ansvarlig for den døden og ødeleggelsen.

Folk i verdens mektigste nasjon blir fortalt at de må velge mellom to kandidater som begge støtter dette folkemordet.

En journalist innesperret i et maksimalt sikkerhetsfengsel for faktarapportering om det samme imperiet som hevder å støtte ytringsfrihet og fri presse.

Biosfæren vi er avhengige av for å overleve blir matet inn i en sjelløs profittgenererende dødsmaskin fordi alt på planeten vår har blitt omgjort til en vare.

Lederne av atomvæpnede stater svinger armageddon-våpen mot hverandre fordi noen få manipulatorer i Washington DC og Virginia (der CIA har sitt hovedkvarter, o.a.) har bestemt at USA må opprettholde globalt hegemoni for enhver pris.

En tankekontrollert dystopi der vanlige mennesker propaganderes til å akseptere alt dette som helt greit.

Dette er hva vår herskende klasse har bestemt vil være normalt.

Denne galskapen vil fortsette til vi samler oss og resolutt bestemmer det motsatte.

Yazan al-Kafarneh døde av sult i Gaza på grunn av blokaden.

Denne artikkelen ble publisert på bloggen til Caitlin Johnstone.

This Is What Our Ruling Class Has Decided Will Be Normal

Forrige artikkel‘Novorossiya’ reiser seg som fugl Føniks fra asken
Neste artikkelDeler av eventyrskogen Reinhardswald hogges for å gjøre plass til vindkraftverk
Caitlin Johnstone er en australsk journalist og blogger. Hun skriver på sine nettsider at artikelene hun signerer stort sett er blitt til i dialog og samarbeid med ektemannen Tom Foley. "Det virker ganske åpenbart for meg at arten vår er på vei mot katastrofe hvis vår oppførsel i stor skala forblir diktert av systemer der mennesker og nasjoner konkurrerer med hverandre om makt og profitt i stedet for å samarbeide med hverandre til beste for alle. Jakten på profitt for sin egen skyld dreper biosfæren vår og agendaen for unipolar dominans driver oss stadig nærmere atomkrig, så jeg finner det ingen overdrivelse å si at selve vår overlevelse avhenger av å forlate kapitalismen og imperialismen til fordel for samarbeidsbaserte samfunnsmodeller."