Sykepleierforbundet varsler coronasøksmål

0

– Mange er fortsatt syke og har tapt inntekt. Norsk Sykepleierforbund varsler søksmål dersom sykepleiere som mener de er blitt syke av coronavaksinen ikke får erstatning. Dette skriver NTB.

Mellom 40 og 50 sykepleiere har fått avslag fra Norsk pasientskadeerstatning (NPE) om krav på erstatning, ifølge NRK.

– Medlemmene våre som har blitt syke, får ikke den rettmessige erstatningen de har krav på. Mange er fortsatt syke og har tapt inntekt de ikke får dekket, sier nestleder Kai Øivind Brenden i Sykepleierforbundet til NRK.

De vil avvente Pasientskadenemndas behandling av sakene, men vurderer fortløpende om de skal ta noen av sakene til retten, sier Brenden.

– Det skal være trygt å vaksinere seg, og staten må da påta seg ansvaret for dem som blir syke av vaksinen, sier han.

NPE-direktør Kristin Cordt-Hansen sier de ikke har fått tilbakemeldinger fra Pasientskadenemnda om feil i saksbehandlingen.

– Hvis vi skulle fått nye signaler, så vil vi vurdere å åpne for ny behandling, sier hun til NRK.

I løpet av fjoråret fikk NPE totalt 673 søknader om erstatning etter skader knyttet til coronavaksine, ifølge Sykepleien. De siste tre årene har NPE utbetalt nær 17 millioner kroner i skadeerstatning etter coronavaksinene.

Konfidensielt Pfizer-dokument: 1,6 millioner uønskede hendelser

Det 393 sider lange konfidensielle Pfizer-dokumentet, datert 19. august 2022, viser at Pfizer observerte over 10.000 diagnosekategorier, mange av dem svært alvorlige og svært sjeldne. For eksempel:

 • Pfizer var klar over 73.542 tilfeller av 264 kategorier av vaskulære lidelser fra skuddene. Mange av dem er sjeldne tilstander.
 • Det var hundrevis av kategorier av forstyrrelser i nervesystemet, totalt 696.508 tilfeller.
 • Det var 61.518 AE fra godt over 100 kategorier av øyesykdommer, noe som er uvanlig for en vaksineskade.
 • På samme måte var det over 47.000 øresykdommer, inkludert nesten 16.000 tilfeller av tinnitus, som selv Mayo Clinic-forskere tidlig observerte som en vanlig, men ofte ødeleggende bivirkning.
 • Det var omtrent 225.000 tilfeller av hud- og vevssykdommer.
 • Det var omtrent 190.000 tilfeller av luftveislidelser.
 • Foruroligende nok var det over 178.000 tilfeller av reproduksjons- eller brystlidelser, inkludert lidelser du ikke ville forvente, for eksempel 506 tilfeller av erektil dysfunksjon hos menn.
 • Svært urovekkende var det over 77.000 psykiatriske lidelser som ble observert etter skuddene, noe som gir troverdighet til Dr. Peter McCulloughs forskning som observerer casestudier som viser psykose i sammenheng med vaksinasjon.
 • 3711 tilfeller av svulster – godartede og ondartede
 • Naturligvis var det nesten 127.000 hjertesykdommer, med spekteret av rundt 270 kategorier hjerteskader, inkludert mange sjeldne lidelser, i tillegg til myokarditt.
 • Det var over 100.000 blod- og lymfatiske lidelser, for begge er det et vell av litteratur som knytter dem til piggproteinet.

Når du leser det Pfizer tidlig visste sammen med uavhengige studier, er det klart at ingen kunne ha forvekslet de fleste av disse bivirkningene for bare tilfeldige plager. Her er en liste over 3129 kasusstudier som beskriver vaksineskade i hvert organsystem som er observert i dette Pfizer-dokumentet.

Liste med 1291 bivirkninger (s. 30-38) fra februar 2021.

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Forrige artikkelWikiLeaks-varsler fikk 40 år i fengsel
Neste artikkelÅ bombe eller ikke bombe Iran – det er spørsmålet