Microsoft har tatt patent på en metode for å «datastyre menneskekroppen»

0
Bill Gates

De vil bruke den som en kanal for kraftoverføring, dataovervåking og kontroll.

Av Lance D Johnson // 9. februar 2024

Microsofts siste innovasjon innen datavitenskap søker å «datastyre menneskekroppen» og bruke mennesker som ledende medier for å overføre kraft og data. Dette systemet vil være i stand til å samle intim informasjon fra kroppen for overvåking og dataanalyse og til slutt for å fjernkontrollere folks atferd og tanker. Ved å datastyre menneskekroppen og digitalisere hver impuls, motiv og atferdsmønster, blir mennesker hackbare skapninger hvis oppfatninger kan kontrolleres gjennom emosjonelle og sensoriske stimulanter som overføres direkte tilbake til dem.

Microsoft-patent varsler en fremtid med hackerbare mennesker, kablet for kontroll

Patent US6754472B1 beskriver Microsofts planer for å bruke mennesker som et apparat for å distribuere kraft til enheter koblet til menneskekroppen. Ved å bruke menneskekroppen som en strømkilde og koble folk til eksterne enheter, kan Microsoft gjøre menneskekroppen om til et datanettverk. Bedrifter kan deretter trekke ut data og stimulere menneskelige sanser, samtidig som de utsetter de indre organene og cellesystemene for EMF. Etter hvert som menneskekroppen blir datastyrt, kan selskaper kommunisere meldinger og bruke offisielle fortellinger for å veilede folks oppførsel. Ved å gi en konstant strøm av data, vil mennesker bli kontrollert av selve enhetene som er koblet til deres datastyrte kropp. Etter hvert som teknologien utvikler seg, kan disse kraft- og kommunikasjonssignalene overføres fra en kropp til en annen gjennom berøring.

EMF: Elektromagnetisk felt (EMF) er i klassisk fysikk et felt som dannes av akselererende elektriske ladninger. EMF består av både et elektrisk og et magnetisk felt.

Illustrasjon fra patentdokumentet

Denne oppfinnelsen vil ikke kreve bruk av bærbare enheter som har et direkte grensesnitt. Denne oppfinnelsen kan også inkludere flere bærbare mikrobrikker som ikke har et direkte grensesnitt. I stedet kan disse mikrobrikkene brukes som reléer på tvers av kroppen, og samler inn og overfører data, strøm og informasjon til brukeren. I ett eksempel kan øredobber brukes til å måle personens puls, eller de kan levere lyd til øret ved hjelp av en mobiltelefon som er lagret i personens lomme.

Ettersom flere personopplysninger samles inn fra personens kropp, kan de behandles av AI-systemer og brukes til utbytting og/eller ondsinnede formål. All overvåking kan brukes til ytterligere å kontrollere folks oppførsel, kjøpsvaner, politiske tilhørighet, etc.

Bill Gates wants to engineer AI so we can end “polarization” and “save democracy” (control speech, behavior and thought)

Bill Gates snakket nylig med OpenAI-sjef Sam Altman om å bruke AI for å løse problemet med «polarisering» og for å stoppe spredningen av «feilinformasjon». Selvfølgelig kan AI konstrueres for å kontrollere tale og påtvinge løgner som fakta. Dette skjer allerede. Informasjonen som forbrukes av mennesker er allerede sterkt overvåket og kontrollert. Massenes beslutninger er allerede sterkt påvirket av målmarkedsføring, nyhetsfeedpreferanser og sensurordninger utviklet av Silicon Valley og den globale eliten.

Folks oppførsel og tanker blir allerede utviklet av AI-systemer og tilbakemeldingssløyfer som holder folk i en zombie-, forbruker-, fordummet tilstand. Lik det eller ikke, datasystemer og informasjonsnettverk blir allerede bevæpnet for å kontrollere mennesker i et ekkokammer som hjernevasker dem ytterligere. Etter hvert som mennesker blir mer tilkoblet og tar i bruk Microsofts teknologi, vil de bare bli gjort mer underdanige, med bare en illusjon av autonomi, original tankegang og individualitet.

Mikrobrikker på størrelse med sandkorn kan settes inn for menneskelig overvåking

Mikrobrikker på størrelse med et sandkorn blir distribuert for å kommunisere med mennesker og landskap for å overvåke menneskelig aktivitet og analysere miljøet. Forskere ved Northwestern University utviklet en flygende mikrobrikke som er omtrent på størrelse med et sandkorn. Denne mikrobrikken reiser gjennom luften og spinner som et helikopter. Forskerne mener at disse mikrobrikkene kan brukes som trådløse elektroniske enheter «for miljøovervåking, befolkningsovervåking samt sykdomshåndtering» og kan brukes til «andre applikasjoner som krever dekning over ekspansive romlige skalaer».

Så fremtiden som Microsoft ser for seg er tilgjengelig, og mennesker vil sakte bli slått sammen til en datastyrt tilstand. Om det kommer med eller uten vårt samtykke gjenstår å se, men bekvemmelighetene som tilbys av disse teknologiene og løftet om et mer tilkoblet liv med sikkerhet og sikkerhet er vanligvis nok til å overtale samsvar.

Dette er grunnen til at det er viktig å bryte seg løs fra datainnsamlingssystemer, datastyrt overvåking, hacking av cellene våre , målmarkedsføringen, tilbakemeldingssløyfene og de digitale dopaminstrømmene.

https://patents.google.com/patent/US6754472B1/

Bill Gates ønsker å konstruere AI slik at vi kan avslutte «polarisering» og «redde demokratiet» (kontrollere tale, atferd og tanke)

Microsoft-gründer Bill Gates intervjuet nylig OpenAI-sjef Sam Altman for å diskutere fremtiden til AI og potensialet for nye globale kontroller for å opprettholde fred, sikkerhet og demokrati rundt om i verden. Spørsmålet er: Hvem sine ideer må den globale befolkningen underkaste seg for at det skal bli verdensfred? OpenAI og Microsoft jobber for tiden med å fremme kunstig intelligens som et verktøy for å påvirke myndigheter over hele verden og for å løse globale utfordringer.

Under intervjuet beklaget Gates og Altman hvordan den amerikanske regjeringen ikke klarte å regjere i «polarisering» på tvers av sosiale medier de siste fire årene. De tror at AI kan løse problemet med «polarisering» og derfor «redde demokratiet».

For å gjøre dette, må AI være konstruert på en måte for å kontrollere tale og påtvinge løgner som fakta – hjernevasking av befolkningen med propaganda og luring av folk til alle blir tvunget til å bli enige for «enhetens skyld».

Regjeringer og sosiale medieselskaper papegøyer allerede Bill Gates narrativer og klarer ikke å kontrollere alle gjennom sensur

Dessverre har den amerikanske regjeringen engasjert seg direkte med sosiale medieselskaper i løpet av de siste fire årene – men det var for å skyggelegge, sensurere og svarteliste viktig informasjon ( og spesifikke informasjonskilder ) som utfordret farmasøytiske og statlige fortellinger. Disse fortellingene om propaganda og kontroll var ødeleggende for samfunnet. For eksempel ble det «trygge og effektive» COVID-vaksinenarrativet brukt til å bestikke, skamme, påtvinge falsk dyd og innpode falsk skyld for å manipulere folk til å ta den. All reell vitenskapelig informasjon om COVID-jabs ble svartelistet.

Den som kontrollerer AI vil være i stand til å forme opinionen og ha betydelig innflytelse over mennesker. Med AI kan propaganda lettere forkles som fakta. Det vil kreve utrolig dømmekraft og visdom for å forstå hvordan AI-systemer er konstruert for å kontrollere mennesker på det psykologiske, emosjonelle og atferdsmessige nivået. Hvis AI er konstruert av folk som Bill Gates, kan vi forvente at hans versjon av «verdensfred» kommer med sensur av avvikende stemmer. Vi kan også forvente en fullstendig oppgivelse av den vitenskapelige metoden (og etikken), og ustanselig bakvaskelse av sannheten om saker som angår vår individuelle helse og frihet.

Under samtalen utforsket Gates ideen om å bruke AI som et instrument for å fremme «enhet» i hele samfunnet. Å tvinge alle mennesker til å adlyde fortellinger som blir formidlet av Bill Gates, vil ha høye kostnader. Den globale elitens satsing på denne typen «verdensfred» vil helt sikkert slå tilbake, og føre til masseprotester og ytterligere samfunnssplittelse. Denne typen opprør ble allerede sett under installasjonen av COVID-vaksinemandater og vaksinepass, to ideer påtvunget av Bill Gates og hans kolleger fra World Economic Forum. Fra Australia til Europa til Canada presset befolkningen tilbake mot sensur, misbruk og ulovlige mandater. Men selv denne virkeligheten kan alle skrives om med AI som er utviklet av folk som Bill Gates.

Bill Gates vil ha global styring og en AI som kan fremme ideene hans og hans versjon av «verdensfred».

Gates snakket begeistret om temaet bruk av kunstig intelligens for å fremme sin versjon av verdensfreden: «Jeg tror at kunstig intelligens i beste fall kan hjelpe oss med noen vanskelige problemer…inkludert «polarisering» fordi det potensielt bryter demokratiet og det ville være en super dårlig ting».

Gates sa også: «Om AI kan hjelpe oss å gå til krig mindre, vær mindre polarisert; du skulle tenke mens du driver intelligens … jeg vil gjerne ha folk som jobber med de vanskeligste menneskelige problemene, som om vi kommer overens med hverandre. Jeg tror det ville vært ekstremt positivt hvis vi trodde AI kunne bidra til at mennesker kommer overens med hverandre».

For å fremme Bill Gates stil med «verdensfred», ville AI måtte konstrueres for å omskrive historien om forbrytelsene som Gate finansierte og deltok i under covid-19-skandalen. AI måtte konstrueres for å frikjenne Gates og kollegene hans for å påtvinge politikk som krenket menneskerettighetene, innførte segregering og forårsaket masseskade. Datasystemene ville trenge å luke ut sannheten om vaksineskader og vaksinemandater – som endret så mange menneskers liv. Gates var en av de største heiagjengene for disse lockdown-politikkene der man forsøkte å vaksinere hver mann, kvinne og barn mot deres vilje.

Under samtalen viste Gates også sin støtte til global regjering. «Hvis nøkkelen er å stoppe hele verden fra å gjøre noe farlig, ville du nesten ønsket global regjering, som i dag for mange saker, som klima, terrorisme, ser at det er vanskelig for oss å samarbeide», sa Gates.

Selvfølgelig er en av de mest «farlige» tingene folk kan gjøre å nekte å bli vaksinert og nekte å akseptere global styring for å løse «klimakrisen». Som den øverste finansmannen i Verdens helseorganisasjon finansierte Bill Gates forskere som sa at «vaksinenøling» var en av de største truslene mot verden i dag.

Med Gates innblanding i AI, vil vi garantert få mer av de samme propaganda- og datasystemene som fungerer for å forsvare Bill Gates mot den offentlige opinionsdomstolen. AI og nyhetsaggregeringsverktøy som er programmert med spesifikke demokratiske idealer og trossystemer vil uunngåelig splitte folk ytterligere og slå tilbake mot ingeniørene deres.

https://www.informationtechnology.news/2024-01-29-gates-engineer-ai-end-polarization-save-democracy.html


Kommentar:

Patententet til Microsoft ble publisert i 2000: Method and apparatus for transmitting power and data using the human body.

US Patent Office godkjente patentet i 2004: Microsoft Obtains Patent for Use of Human Body as Power And Data Transmitting Medium

Samtalen mellom Bill Gates og OpenAIs Sam Altman finnes her: Bill Gates Hopes AI Can Reduce “Polarization,” Save “Democracy,” Ignores Censorship Implications

Kommentarene står for forfatterens regning.

Forrige artikkelEt kraftaktig mareritt
Neste artikkelDe uvaksinerte døde da de andre ble vaksinert
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.