Hezbollah advarer Israel: – Sivilt blod vil bli betalt med blod

0

Israel har drept en del ledende folk i Hezbollah, samt mange sivile i Libanon. Dette gjør at bevegelsen Hezbollah lover hevn. Nettavisa The Cradle følger den økende krigen mellom Israel og Hezbollah.

Hezbollahs generalsekretær Hassan Nasrallah holdt en tale 16. februar, hvor han understreket «Prisen på sivilt blod vil være blod», i kjølvannet av Israels drap på ti libanesiske sivile, inkludert sju fra samme familie, i et luftangrep dypt inne i libanesisk territorium. tidligere denne uka. 

«Jeg sier til både venn og fiende at fienden vil betale prisen for å utøse blodet til våre kvinner og barn i Nabatiyeh, Al-Sowanah og andre landsbyer i sør, med blod», advarte Nasrallah.

Han uttalte at Hezbollah angrep Kiryat Shmona-bosetningen i Nord-Israel torsdag «med dusinvis av Katyusha-raketter og flere Falaq-raketter som en første reaksjon».

«Motstanden i Libanon besitter enorme og nøyaktige missilkapasiteter som strekker seg fra Kiryat Shmona til Eilat», advarte Nasrallah.

Det antas at Hezbollah besitter rundt 150.000 raketter og missiler som er i stand til å ramme steder over hele Israel. 

Generalsekretæren kommenterte også hva Israel ønsker å oppnå gjennom sitt pågående bombardement og bakkeoperasjoner i Gaza, som nå har drept over 28.000 palestinere, inkludert over 12.300 barn. 

«Det Al-Aqsa-flommen avslørte var at det israelske målet er å fortrenge palestinerne og etablere en rent jødisk stat og å fordrive folket på Vestbredden til Jordan, folket i Gaza til Egypt, og folket i 1948-områdene til Libanon».

Nasrallah tok opp fabrikasjonene Israel spredte over vestlige medier om at Hamas deltok i massevoldtekt, tortur og brenning i hjel av israelere 7. oktober under operasjon Al-Aqsa-flommen.

Han uttalte at Israel ikke har fremlagt bevis for at ett eneste barn ble bevisst slaktet eller at en eneste kvinne ble voldtatt. De sivile hvis kropper ble brent ble drept av den israelske hæren ved å bruke stridsvogner og missiler. Han la til at Israel ikke ville undersøke hendelsene den 7. oktober, fordi hvis de gjorde det, ville påstandene de bruker for å rettferdiggjøre krigen i Gaza kollapse.

«Mange trodde på de israelske fabrikasjonene angående 7. oktober, inkludert land som hevder å være venner med Hamas», uttalte han.

Nasrallah tok også opp USAs rolle. Tjenestemenn i Det hvite hus protesterer ofte verbalt mot Israels massedrap på palestinere i Gaza, men fortsetter å sende enorme mengder våpen for å bistå Israel. 
Han uttalte:

«I dag er de ansvarlige for hver dråpe blod som ble spilt i regionen» USAs president Joe Biden og USAs utenriksminister Antony Blinken. Israelske ledere, inkludert forsvarsminister Yoav Gallant og statsminister Benjamin Netanyahu. «De er verktøy for å implementere de amerikanske målene. Israel er en amerikansk base».

Han la også til at «Amerika er de som hindrer den libanesiske hæren fra å ha våpen og missiler som gir den en avskrekkingsbalanse for å beskytte Libanon».

Til tross for nylige trusler om at Israel vil angripe Libanon, inkludert hovedstaden Beirut, lovet Nasrallah å fortsette væpnet motstand. 

«Uansett hvor lang tid det tar, uansett hva dere gjør, uansett hvilke trusler dere kommer med, vil denne fronten ikke stoppe», og han understreker at «Overgivelse betyr underkastelse, ydmykelse, slaveri og forakt for våre eldste, våre barn, vår ære og vår rikdom».

Forrige artikkelKorstogets sivilisasjon
Neste artikkelNorske bønder ut i gatene mot regjeringas landbrukspolitikk
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.