Representantenes hus i New Hampshire vedtar «Defend the Guard»

0

Av Bring Our Troops home4. januar 2024

Defend The Guard har nettopp blitt vedtatt i Representantenes hus i New Hampshire, i en avstemning som endte 187-182!

H.B. 229 vil forby utplasseringen av Nasjonalgarden til New Hampshire i oversjøiske kamper med mindre Kongressen først stemmer for å erklære krig.

Det tredje største lovgivende organet i den engelsktalende verden har nettopp slått et utrolig slag mot imperiet i Washington DC.

Partifordelingen var 163 republikanere og 22 demokrater for, med 156 demokrater og 26 republikanere mot.

Takk til hver lovgiver som opprettholdt sin ed til USAs Grunnlov – å beskytte livene til våre soldater bør aldri være et problem begrenset til ett parti.

Takk til våre forslagsstillere John Potucek, Tom Mannion, Michael Granger, og Matthew Santonastas for å kjempe for dette lovforslaget i komiteen og på gulvet i Representantenes hus.

Og takk til alle de lokale aktivistene som banket på dører, ringte rundt og kontaktet sine representanter om H.B. 229 – spesielt Derek Proulx, som har vist utrolig lederskap.

Denne seieren er kulminasjonen av mange års arbeid av veteraner, patrioter og andre som er forpliktet til vår Grunnlov og en America First-utenrikspolitikk.

I mars 2023 ble Arizonas senat det første organet som vedtok dette lovforslaget. Vår bevegelse vokser kontinuerlig, og over 30 statlige lovgivere vil ha versjoner av Defend the Guard Act introdusert i 2024.

Hvis du ønsker å verve deg til bevegelsen for å bringe våre tropper hjem fra endeløse kriger og forsvare integriteten til nasjonalgarden din, vennligst begynn å gi et månedlig bidrag til vår veteranledede organisasjon: Bring Our Troops Home.


Denne artikkelen ble publisert av Anti-War.

New Hampshire House of Representatives Passes ‘Defend The Guard’

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad

Forrige artikkelWashington Post sletter israelsk voldtektspåstand om 7. oktober
Neste artikkelHezbollah skadet Israels viktigste radarstasjon
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.