Forskere sjokkerte og skremte over hva som er i mRNA-«vaksinene»

0

Spesielt ble genforsker McKernan skremt over å finne tilstedeværelsen av en SV40-promoter i Pfizer-vaksineglassene. Dette skriver Rebekah Barnett/SPECTATOR AUSTRALIA. Artikkelen er bak betalingsmur, men den finnes i sin helhet her.

Tidlig i 2023 gjorde genomikkforsker Kevin McKernan en tilfeldig oppdagelse. Mens han kjørte et eksperiment i laboratoriet i Boston, brukte McKernan noen hetteglass med mRNA Pfizer og Moderna Covid-vaksiner som kontroller. Han ble «sjokkert» da han oppdaget at de angivelig var forurenset med bittesmå fragmenter av plasmid-DNA.

McKernan, som har 25 års erfaring innen sitt felt, kjørte eksperimentet på nytt, og bekreftet at hetteglassene inneholdt opptil, etter hans mening, 18-70 ganger mer DNA-kontaminering enn de lovlige grensene som er tillatt av European Medicines Agency (EMA) og Food and Drug Administration (FDA).

Spesielt ble McKernan skremt over å finne tilstedeværelsen av en SV40-promoter i Pfizer-vaksineglassene. Dette er en sekvens som er «…brukt til å drive DNA inn i kjernen, spesielt i genterapi,» forklarer McKernan. Dette er noe som reguleringsbyråer rundt om i verden spesifikt har sagt at ikke er mulig med mRNA-vaksinene.

Da han visste at forurensningen ikke hadde blitt avslørt av produsentene under reguleringsprosessen, slo McKernan alarm, la ut funnene sine til Twitter (nå X) og Substack med en oppfordring til andre forskere for å se om de kunne gjenskape funnene hans.

Andre forskere bekreftet snart McKernans funn, selv om mengden DNA-forurensning var variabel, noe som tyder på inkonsistens i hetteglassets innhold er avhengig av batch-partier. En av disse forskerne var kreftgenomikkekspert Dr. Phillip Buckhaults, som er talsmann for mRNA-plattformen og selv har tatt Pfizer Covid-vaksinen.

I september i år delte Dr Buckhaults funnene sine i Senatets høring i South Carolina. «Jeg er litt bekymret over at dette DNAet er i vaksinen – det er forskjellig fra RNA, fordi det kan være permanent,» sa han til de tilstedeværende.

«Det er en veldig reell fare,» sa han, at de forurensende DNA-fragmentene vil integreres med en persons genom og bli en «permanent fiksering av cellen» som fører til autoimmune problemer og kreft hos noen mennesker som har tatt vaksinene. Han bemerket også at disse genomendringene kan «vare i generasjoner».

Dr. Buckhaults hevder at tilstedeværelsen av høye nivåer av forurensende DNA i mRNA-vaksinene «kan forårsake noen av de sjeldne, men alvorlige bivirkningene, som død ved hjertestans».

Dr Buckhaults bekymringer deles av McKernan, som presenterte funnene sine for FDA i juni. I skrivende stund hadde ikke McKernan mottatt noe svar fra FDA om saken. Dr. Buckhaults sa i høringen i Senatet at han hadde sendt funnene sine på e-post til FDA, men han hadde heller ikke mottatt noe svar.

I Australia fastholder Therapeutic Goods Administration (TGA) at Covid-vaksiner ikke kan endre en persons DNA. En talsperson for TGA uttalte: ‘mRNA i vaksinene går ikke inn i cellekjernen og er ikke integrert i det menneskelige genomet. Dermed forårsaker ikke mRNA genetisk skade eller påvirker avkom til vaksinerte individer.’

De sa også: ‘Alle partier med Covid-vaksiner distribuert til australiere har blitt testet for tilstedeværelsen av forurensninger inkludert gjenværende DNA-malnivåer.’

En rettssak anlagt i den australske føderale domstolen i juli i år hevder imidlertid at TGA ikke er den riktige regulatoren av Covid mRNA-vaksiner fordi, i henhold til Gene Technology Act (2000) definisjonen, er DNA-forurensning en genetisk modifisert organisme ( GMO).

Saksøkeren, den viktorianske legen og farmasøyten Dr Julian Fidge, søker et påbud for å stoppe Pfizer og Moderna fra å distribuere mRNA Covid-vaksinene sine fordi de aldri fikk en lisens fra Office of the Gene Technology Regulator (OGTR), som er byrået som fører tilsyn med alle GMO-relaterte produkter.

TGA krevde ikke tester for genotoksisitet eller kreftfremkallende egenskaper før den ga foreløpig godkjenning og til slutt full registrering av både Moderna- og Pfizer Covid-vaksinene. OGTR-veiledning antyder sterkt at slike tester bør utføres der det eksisterer en risiko for skade på menneskers helse.

McKernan, som ga ekspertråd i saken, er enig i at DNA-kontamineringen i mRNA-vaksinene passer til den australske juridiske definisjonen av en GMO. Men det er også en annen komponent i mRNA-vaksinene som passer til definisjonen.

Det er selve mRNA, som faktisk er modifisert RNA pakket inn i lipid nanopartikler (LNP). Saken argumenterer for at dette ‘LNP-mod-RNA-komplekset’ faller inn under den juridiske definisjonen av en GMO, og at det, i likhet med DNA-forurensning, har kapasitet til å gå inn i cellekjernen og integreres i det menneskelige genomet.

Det er allerede minst én fagfellevurdert vitenskapelig artikkel som viser at Pfizer Covid-vaksine-mRNA kan gå inn i den menneskelige levercellelinjen og reversert transkribere til DNA in vitro (som betyr i en laboratorieskål).

Forrige artikkelHezbollah lover å hevne Israels drap på Hamas-leder i Libanon
Neste artikkel2024: BRICS 10 er i gang
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.