Dr. Ladapo fra folkehelsa i Florida: – Pfizer vil gå under 

0
Joseph Ladapo, Surgeon General
Av Julia Schreiner Benito.

Dr. Joseph Ladapo har tittelen “surgeon general” i Florida. I et intervju på The Highwire sier legen at han tror at Pfizer vil forsvinne.

Pfizer i framtiden: Dette er noe av det Dr. Joseph Ladapo uttaler i intervjuet med den amerikanske tv-kanalen The Highwire. Du ser det over.
– Når den virkelige skaden er redegjort for, er jeg ærlig talt ikke sikker på at vi kommer til å ha en Pfizer lenger. Skaden fra disse vaksinene kommer til å gå inn i historien som et veldig trist punkt.

Wikipedia om Ladapo: “Sprer desinformasjon”

Ikke overraskende skriver Wikipedia om Ladapo at “han er blitt kjent for å spre desinformasjon om COVID-19 og å promotere vaksineskepsis.”

Legemiddelverket innrømmer funn av DNA i vaksinene

Videre uttaler Lapado i intervjuet at flere produsenter av koronavaksinene kan få store problemer, særlig etter at det har kommet fram at vaksinene inneholder DNA-kontaminasjon som stammer fra produksjonen.

Legemiddelverket i e-post til Hemali:

“Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) har erkjent at det kan forekomme rester av DNA i mRNA vaksiner. Dette er DNA som har vært brukt i produksjonsprosessen av vaksinene. Men det finnes så langt ingen bevis som knytter slike DNA-rester i mRNA-vaksiner til mutasjoner hos vaksinerte. EMA vurderer løpende om rapporterte bivirkninger kan være assosiert med vaksinene.

Myndighetene har fastsatt grenser for hvor mye rest-DNA som kan aksepteres i mRNA-vaksiner. Det er et krav at produsentene tester hvert eneste produksjonsparti (batch) for å sikre at mengden rest-DNA ikke overskrider dette nivået.”

Medisiner til Hemali: Kartellbasert virksomhet

Medisiner med erfaring fra flere lederstillinger i akademia i e-post til Hemali. Redaksjonen kjenner hans identitet, teksten er ytterligere anonymisert av Hemali:

Fra min tid har jeg dannet meg et bilde og en forståelse av hvordan store deler av vår medisinske sannhet etableres og forstås. I realiteten kartellbasert virksomhet, i all hovedsak fra USA. Å gå på tvers av de offisielle oppfatninger er i dag ikke noe man gjør uten risiko for egen karriere.


Dr. Peter McCullough: Hvordan media forvrenger data om vaksinenes sikkerhet.
Les også: Texas´ statsadvokat Ken Paxton saksøker Pfizer for feilaktig fremstilling av COVID-19-vaksineeffektivitet og konspirasjon for å sensurere den offentlige diskursen


Forrige artikkel«Det er statlig propaganda» – Ukrainere skyr TV-nyheter mens krigen fortsetter
Neste artikkelÅ ta ansvar