Britisk parlamentsmedlem: – Historiens øyne er rettet mot oss

0
Andrew Bridgen

Parlamentsmedlem Andrew Bridgen talte i den britiske nasjonalforsamlingen i går. Etter år med overdødelighet savner han debatt og grundige undersøkelser.

Julia Schreiner Benito.

Parlamentsmedlem Andrew Bridgen 16. januar 2024.

Bridgen, utdrag av hans tale i parlamentet 16. januar:
– Historiens øyne er rettet mot oss. Hver generasjon ser tilbake i undring på sine forfedres utrolige feil. De vil stille spørsmål som:

Hvorfor innså de ikke hvor feil de tok?
Hva skjedde med dem?
Hvorfor ignorerte de bevis, verdier og enhver mulighet til å lære av feilene fra historien?

Bridgen: Overdødeligheten må undersøkes

  • Fra 2010 til 2019 lå årlige dødsrater i England og Wales mellom 484 000 og 542 000.
  • I 2020 var det 607 000 dødsfall, som er 65 000 flere enn maksimumstallet i 2018.
  • I 2021 var det 586 000 dødsfall, som er 44 000 flere enn 2018-tallet. Våre mest sårbare og eldre ble dessverre tatt fra oss for tidlig.
  • I 2022 var det 577.000 dødsfall i England og Wales.
  • I 2023 var det 581.000. Det er en enorm økning og mange av dem var unge eller i sin beste alder.

Noen vil kanskje tilskrive overdødeligheten i 2022 og 2023 til viruset, men det ville være en feil; det er ikke det dødsattestene sier. Dessuten dør altfor mange unge. Overdødeligheten i 2022 var 6 prosent.
I 2023, da vi kunne forvente at dødsfallene endelig ville falle under gjennomsnittet, var overdødeligheten den samme. Og overdødeligheten er høyere i de yngre aldersgruppene enn de eldre.

Må ta debatten

Ingen med integritet kan unngå å bli plaget av disse tallene, og derfor må vi ta denne debatten. Dette påvirker alle lokalsamfunn i alle valgkretser over hele landet. Dog vil ikke alle i dette rommet være komfortable med å analysere vitenskapelige data og tall.

Et brennende spørsmål er: – Når det vil overdødeligheten snu? Et annet er hvorfor våre helsemyndigheter sover. Deres jobb er å registrere, offentliggjøre og undersøke slike saker. Et annet brennende spørsmål er hvorfor ingen lytter til dem som slår alarm. Forskningen og analysen gjort av to av Storbritannias mest pålitelige leger gir alarmerende klarhet.

Hjertesykdom årsak

Denne uken gjennomgikk professor Carl Heneghan, direktør for Senter for evidensmedisin ved University of Oxford, årsakene til overdødeligheten. Han konkluderte med at de hovedsakelig er relatert til kardiovaskulær sykdom. Til avisen Sunday Express uttaler han at dette ikke kan forklares med covid, befolkningsvekst eller en aldrende befolkning.

14. januar fortalte kardiolog Dr. Aseem Malhotra, en verdensledende ekspert på hjertesykdom, til TNT Radio at selv om kardiovaskulær sykdom har mange årsaker, står den eksperimentelle covid mRNA-vaksinen øverst som mistenkt inntil det motsatte er bevist.


Denne artikkelen ble publisert av hemali.

Forrige artikkelFransk utdanningsminister velger seg eliten
Neste artikkelStudie: Alvorlige genskader hos rotter som fikk Pfizers vaksine
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).