The Great Taking av Roger Webb

0

Av Chris Reddy, reddymade.com

Tredvetallets økonomiske depresjon var konstruert for å stjele folks verdier, gjøre befolkningen fattig og omskape samfunnet. Det vi har i vente de neste årene er mye verre.

Roger Webb har gått hele det finansielle systemet i sømmene og sett på hvordan maskineriet i bakgrunnen virker i sin bok “the great taking”. Det er veldig skremmende lesning. For den ondskap som ligger bak de mange tiår med planlegging for å skape det systemet som snart skal treffe oss alle kan ikke være noe annet enn ondskap.

Roger Webb er en meget suksessfull investeringsbankier med erfaring helt på toppen av verdens finanselite. Han er i tillegg et menneske med moral og han ønsker ikke at noen skal gå til grunne, derfor har han skrevet denne boken som viser hvordan eliten, gjennom nitid og langsiktig planlegging har lagt til rette for at absolutt alle verdier innenfor det finansielle systemet kan og vil overtas av “the protected class” når tiden er inne.

The Great Taking viser hvordan det finansielle systemet er rigget for en kontrollert kollaps, og hvordan systemet under en slik kollaps igjen er rigget for at “the protected class” med “loven i sin hånd” vil overta alt av verdi. Dette er selvsagt tyveri – i en skala verden aldri tidligere har sett, men med uendelige mengder distraksjoner kommer de færreste til å forstå hva som skjer, eller i ettertid – skjedde.

Dersom du har sparepenger i banken, huslån, bedrift med gjeld, privat gjeld, aksjer, statsobligasjoner eller hvilken som helst form for verdipapirer i det finansielle systemet – altså hos en bank, meglerhus etc. så vil du ha god nytte av å lese og forstå at din eiendomsrett til alt dette er fjernet uten at du har fått vite noe om det.

Roger Webbs bok gir deg alle lovens tekst med forklaring og bakgrunn og han deler sin bok gratis på https://thegreattaking.com.

Det spiller ingen rolle om du er rik eller fattig – det de har rigget vil ødelegge for alle, også deg.


Chris Reddy er sørafrikansk-norsk kunstner og driver nettsida og prosjektet reddymade.com

Han har blant annet lagd dette intervjuet med sjefredaktør Pål Steigan:

Tegning av Chris Reddy utført under intervju med redaktør Pål Steigan
Forrige artikkelFår Kina Kinzhal fra Russland?
Neste artikkelMedia er med i kampen for demokratiet