Polen viser muskler ovenfor Pfizers urimelige vaksineavtaler

0

Av Fritt vaksinevalg.

Pfizer saksøker nå Polen for å ikke ha brukt tilstrekkelig grad av tvang ovenfor befolkningen i tilslutning til de eksperimentelle mRNA-vaksinene.

På bakgrunn av pandemiavtalene fra 2020, hvor Pfizer fraskrev seg et hvert økonomisk skadeansvar i kombinasjon med kvantummessige uproposjonerte vaksineavtaler, velger selskapet nå å anklage Polen for mangelfull bruk av tvang ovenfor egen befolkning. Pfizer krever nå erstatning for 60 millioner doser eksperimentell genterapi folket valgte å avvise, til en samlet verdi av 6 milliarder PNL (1,5 milliarder USD).

Søksmålet er anlagt i Brussel, noe som gjenspeiler jurisdiksjonen til avtalen signert av EU-kommisjonen. Den første høringen er berammet til 6. desember 2023.

Polens helseminister, Katarzyna Sojka, presiserer at den polske regjeringen ikke vil betale Pfizer for vaksiner befolkningen ikke ønsket å ta. Ministeren påpeker videre at flere stater i EU står overfor en tilsvarende knipe, noe som tyder på at en kollektiv sak kan være under oppseiling.

CEPI og WHOs rolle i avtaleverket

Det er viktig å også presisere CEPI og WHOs medvirkning i henhold til avtalene nasjonene ble tvunget til å godta i starten av pandemien. Som tidligere beskrevet er disse organene nærmest å anse som internasjonale interesseorganisasjoner for legemiddelindustrien.

https://frittvaksinevalg.no/nyheter/lovforslag-omdefinerte-genterapi-til-vaksiner-2-mnd-for-pandemien-startet/embed/#?secret=Wa8ibSAidA#?secret=HAdBjy6Fm6

https://frittvaksinevalg.no/nyheter/who-kollektiv-amnesi/embed/#?secret=nDlqtnFzF3#?secret=Z453BIEREw

Polens historisk motstand ovenfor «big pharma»

I lys av historiske forhold – vet man at Polen også tidligere har satt foten ned ovenfor farmasøytisk industri. I 2009 valgte daværende helseminister å fraråde eksperimentell pandemivaksinering mot svineinfluensa. Som man vet ble utfallet den gang at Polen hadde lavere dødelighet fra pandemien enn vaksinerende land de kunne sammenlignes med:

«Massevaksinasjon mot svineinfluensa var totalt unødvendig»
«I Norge vaksinerte 45 prosent av befolkningen seg, mens ingen
vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i
Norge.»

TV2 15.02.2012

Kilde: https://thepeoplesvoice.tv/poland-refuses-to-pay-pfizer-for-covid-vaccines-the-polish-people-chose-to-reject/

Forrige artikkelUSA bekrefter på nytt at det ikke er noen betingelser for fremtidig militærhjelp til Israel
Neste artikkelNRK bygger luftslott av hydrogen
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.