Hunter Biden har kjempetrøbbel

0

Han er tiltalt for så mange alvorlige lovbrudd at det kan bety mange år i fengsel.

Hunter Biden, sønn av president Joe Biden, er tiltalt for ni skatterelaterte lovbrudd, inkludert tre forbrytelser, ifølge dokumenter innlevert torsdag i en føderal domstol i Los Angeles, skriver NBCNews.

Den 56 sider lange siktelsen la ut en rekke anklager, inkludert påstander om at presidentens sønn unnlot å betale skatt, unnlot å registrere seg slik loven krever, unngikk en vurdering og sendte inn et uredelig skjema. Tiltalen sier at «i stedet for å betale skatten, brukte tiltalte millioner av dollar på en ekstravagant livsstil.»

«Mellom 2016 og 15. oktober 2020 brukte tiltalte disse pengene på narkotika, eskorte og kjærester, luksushoteller og utleieeiendommer, eksotiske biler, klær og andre gjenstander av personlig karakter, kort sagt, alt annet enn den skatten han skulle ha betalt,» sier tiltalen.

Anklagene, som inkluderer seks skattelovbrudd, ble anlagt av spesialadvokat David Weiss, en Trump-utnevnt jurist som tidligere har fungert som amerikansk advokat i Delaware og har overvåket den føderale etterforskningen av Hunter Biden.

Maksimumsstraffen presidentens sønn kan risikere hvis han blir dømt er 17 års fengsel, ifølge Weiss’ kontor.

Will Scharf som er advokat for Trump og tidligere offentlig anklager har vurdert tiltalen og skriver blant annet på X / Twitter:

Hvis han blir stilt for retten og blir dømt for alle disse punktene, basert på mine beregninger, kan de rådgivende føderale straffeutmålingsretningslinjene for ham lett bli på 4–5 års fengsel. Selv om han skulle erkjenne seg skyldig i disse punktene, vil straffen for hans lovbrudd sannsynligvis være rundt 3 år. Det er mye fengsel for sønnen til en sittende president.

Scharf mener at aktor Weiss har gjort en korrekt jobb med tiltalen, men spørsmålet er naturligvis om Hunter Biden vil få tilbud om en såkalt «sweetheart deal» slik at han kan unngå straff. Det vil tida vise.

Og Scharf skriver også:

Joe Biden er en løgner.

Hvis fakta i tiltalen er bevist, og basert på Hunters tidligere mislykkede anklageavtale er denne tiltalen ytterligere bevis (som om vi trengte mer) på at Joe Biden løy gjentatte ganger for det amerikanske folket i løpet av valgkampen i 2020.

«Sønnen min har ikke tjent penger på dette om, hva snakker du om, Kina.» Det sa Joe Biden under presidentdebatten 22. oktober 2020. Det var løgn.

Biden benektet at Hunter hadde tjent «en formue i Kina, i Moskva og forskjellige andre steder» under presidentdebatten 29. september 2020. Det var løgn.

Mer egg i medias ansikt

Som om mainstream medias troverdighet kunne falle enda lavere. . .

Mainstream-mediene var en aktiv deltaker i Joe Bidens løgner i 2020. Media drev aktivt dekning, begravde Hunter Biden-historier, viste en oppsiktsvekkende mangel på interesse for Biden-familiens nett av utenlandske forretningsinteresser, og insisterte – insisterte! — på at det ikke var noe å se her.

Det at mediene la lokk på all rapportering om Hunters nå validerte bærbare datamaskin var toppen av kransekaka.

Jim Jordan (R-Ohio) som er sjef for justiskomiteen i Representantenes hus har gitt CIA-sjef William Burnbs frist til 15. desember med å svare på hvor mange av de 51 tidligere etterretningstjenestefolkene som signerte det beryktede Hunter Biden laptop-brevet som var betalt av Central Intelligence Agency (CIA).

Det er bare å hente popcornet. Sirkus Hunter Biden er ikke over.

Forrige artikkelIndisk-russisk konvergens i Bengalbukta
Neste artikkelDen palestinske dikteren Refaat Alareer drept i Gaza av israelerne