Kjendisdoktor solgte inn forurenset Pfizerprodukt

0
Faksimile fra VG 18. desember 2021.

Kaveh Rashidi promoterte legemiddel mot nikotinavhengighet i reklamevideo på Pfizers nettsider for noen år siden. Legemiddelet er nå trukket tilbake på grunn av for høye doser kreftframkallende stoff.

Av Kjetil Tveit.

På siden til Pfizer hvor de reklamerer for Champix mot nikotinavhengighet finner du ganske riktig Pfizer-entusiasten Kaveh Rashidi som reklamerer i en video for å bruke legemidler i kombinasjon med “Very Brief Advice” hvis du ønsker å slutte å røyke.

Han nevnte ikke legemiddelet Champis direkte, men han anbefalte varmt å bruke “legemidler” som den beste metoden, og videoen ligger inne på reklamesiden for Champix.

Produktet er ifølge legemiddelverket trukket tilbake fra markedet inntil videre fordi det er forurenset av kreftframkallende stoff. Etter granskning måtte legemiddelgiganten i 2007 godta at selvmordsfare ble oppført i Felleskatalogen som bivirkning, men Rashidi nevnte ikke dette i videoen Pfizer bruker i sin reklame.

Det ser ikke ut til at kjendisdoktoren har gjort noen anstrengelser for å få videoen fjernet fra Pfizer´s sider, eller opplyst om at legemiddelet er farlig, og framstår på denne måten mer som en selger som bruker kjendisstatusen, enn en ansvarlig lege.

Pfizer ble i 2009 dømt til å betale 2,3 milliarder doller for hele fire forskjellige legemidler der de hadde jukset for å skjule bivirkninger, og i 2021 kunne Dagbladet fortelle at man hadde forfalsket data som fikk mRNA-vaksinen mot covid-19 feilaktig til å framstå som trygg.

Når doktoren menger seg med en så kriminell bransje, er det ekstra viktig at han ikke overselger deres produkter, eller tier om alvorlige bivirkninger, også særlig på grunn av en nær sagt ubegrenset tillit han har fått fra mediehusene.

Om det er Helsedirektoratet som har sponset Rashidi`s reklamevideo, Pfizer, eller begge, vites ikke, men det vi vet er at Dagens Medisin la ut en liste over utbetalinger fra legemiddelindustrien i 2018. De opplyser at listen er ufullstendig og at de har kun tallene for 2015, 2016 og 2017.

Søk på Kaveh Rashidi gir treff på at han har mottatt honorar fra en annen legemiddel- og vaksine-produsent som heter Merck.

Merck produserer bl.a MMR-vaksinen for Meslinger, Røde hunder og Kusma.

Denne VG-artikkelen viser en ivrig vaksineselger på jobb i 2021.

Så hva er vel mer naturlig enn at en på lønningslisten til Merck skremmer oss i Dagbladet mot å ikke ta MMR-vaksinen, og sier:

Det kan være et spørsmål om tid før liv går tapt også her i Norge…

Eller at han går ut med denne overskriften og ingressen i TV2, med sitt “oppgjør med foreldre” som ikke heier på Merck`s superprodukter mot meslinger:

Legens bønn til alle foreldre: – Dette er mitt verste mareritt

Fastlegen tar et oppgjør med foreldre som ikke vaksinerer barna sine

Før hadde man smitteringer slik at barna skulle bli tidlig ferdige med meslinger og oppnå naturlig immunitet, men når global helse nå har blitt business har pipen fått en annen låt.

Det skal skremmes med døden i alle medieplattformer, idiotforklare “gjenstridige” foreldre, og er antageligvis årsaken til at skrekk-influenseren tilsynelatende finnes over alt.

USA har et langt mer omfattende vaksineprogram enn Norge, men helsefrelsen ligger ikke i å kappes om flest vaksiner, og Norge har definitivt en sunnere befolkning.

Det er ikke de kommersielle dødsropene til vaksine-influenseren som gir oss folkehelse og et godt og langt liv.

Kjendisdoktoren jobber for vaksineprodusenten Aftenposten – ja du hørte riktig

Kaveh Rashidi er fast spaltist i Aftenposten A-magasinet og er på denne måten på lønningslisten til Aftenposten.

Det er ikke slik å forstå at Aftenposten har samlebånd for vaksiner inne i redaksjonen, men de har interesser og eierskap som om de er vaksineprodusenter.

Verdens tre største firma har eierandeler i nesten alt av næringsliv på kloden. De heter Blackrock, Vanguard og State Street. Dessuten har de krysseierskap til hverandre, så det holder at bare et av dem er i styret, for de har de samme agendaer.

Under her kan du se at at legemiddeligiganter som tilsynelatende er konkurrenter, egentlig ikke er det. De har de samme eierne.

Klikk på bildet for mer informasjon.

Det er disse som eier verdensbankene, våpenindustrien som profiterer på krig, den farmasøytiske industrien som tjener på pandemier, algoritmene til Tech og mediehusene. Med andre ord er det disse som også eier narrativene; hva vi blir fortalt.

Ved å ha noen prosent eierskap i alle medienes styrerom klarer de å påvirke hvilke føljetonger som skal gå på repeat, og hva som skal nevnes en gang iblant, og dermed gå i glemmeboken. At mediene også har reklameinntektene herfra kommer i tillegg.

Aftenposten er eid av Schibsted, og som forventet er State Street nest største eier av også dette medieimperiet. De som også sitter i styret i både Pfizer og Merck.

Så om Aftenposten ikke direkte lager vaksiner, har de vaksine-aktige holdninger og meninger naturligvis, og er som en vaksineprodusent å regne om man ser på hele vaksine- og medie-imperiet under ett.

Du kan sammenligne det med hvis jeg starter et holdingselskap som jeg kaller “Medier Kvakk og Vax AS”, så kaller jeg vaksineproduksjonen for Pfizer, og reklameavdelingen for Aftenposten.

Følger man arbeidsgiveren til toppen av eierskapet, er det riktig å si at vaksinedisdoktoren Kaveh Rashidi er lønnet av vaksineproffitøren State Street når han skriver døds-skremmeriene i sine faste Aftenposten-innlegg.

Vi vet at Rashidi har fått betalt direkte fra Merck, men han får også indirekte betalt fra Merck for Aftenposten-spaltene via State Street… og florerer som nevnt i reklamevideo på Pfizer sine sider.

Det er uansett ingen tvil om at hans overdimensjonerte mikrofonstativ hovedsakelig brukes til å selge medisiner. Og en selger må ikke forveksles med en som nødvendigvis vil deg eller dine barn det beste.

En uansvarlig, splittende og løgnaktig selger med hvit frakk

Hva sier FHI om potensielt nevrologiske skader i forbindelse med mRNA-vaksinen mot covid-19?

I FHI´s rapport fra mars 2022 skriver de under overskriften “Sentrale usikkerheter med pandemiens utvikling”

B.13 En katastrofal nyhet

Vi kan bli klar over en katastrofal utvikling som helt endrer synet på epidemien eller håndteringen av den. Det kan for eksempel være at man finner ut at infeksjon, eller vaksinasjon, i stor grad øker risikoen for en alvorlig sykdom som oppstår etter mange måneder, for eksempel en alvorlig nevrologisk sykdom hos de smittede eller vaksinerte, eller en alvorlig sykdom hos barn av mødre som ble smittet eller vaksinert under svangerskapet.

FHI var altså i 2022 bekymret for en nevrologisk katastrofe relatert til vaksinerte, og barn av vaksinerte mødre. Vaksinen var jo nødgodkjent, så ingen vet hva framtiden bringer.

Nevrologiske problemer er ofte et problem når man forsøker å lage vaksine, og er en av årsakene til at det tar nærmere ti år å lage en noenlunde trygg vaksine.

Pandemrix-vaksinen i 2009 som også ble hastegodkjent, ble også hasteavviklet på grunn av den nevrologiske sykdommen narkolepsi. Da tok det svært lang tid før symptomene viste seg, og enda lenger før disse var registrert og tatt på alvor.

I NRK kunne vi lese om Aksel Ravnøy Håvik (17), som var 15 år da han i 2021 fikk nevrologiske spasmer og havnet i rullestol etter mRNA-vaksinen mot covid-19, som han ikke trengte fordi han var utenfor risikosonen, men som han antageligvis tok på grunn av aggressiv markedsføring.

Klikk på bildet for å lese NRK-artikkelen om Aksel som fikk nevrologiske spasmer og havnet i rullestol etter mRNA-vaksinen.

Nevrologiske spasmer var blant de bivirkningene det florerte mange videoer om som pårørende hadde lagt ut på sosiale medier, så veldig ubehagelig ut, og var naturligvis en sannhets-nøtt å knekke for en sleip vaksineselger.

Han måtte finne på en metode som fikk nevrologiske spasmer til å framstå som noe vaksineofrene hadde funnet på, og at de egentlig filmet hverandre for å lage konspirasjonsteorier om at Pfizer sine produkter kunne ha alvorlige bivirkninger (husk alle de rettskraftige bedrageri-dommene).

Klikk på bildet og se videoen i Nettavisen

Resultatet kan du se om du klikker på bildet over, hvor han la ut video der han hermet etter spasmene, og forklarte hvor lett det er å fake dem og lage konspirasjonsteorier. Videoen avsluttet med “Dette har blitt forsket på titusener av folk, og vi vet at vaksinen er trygg.”

Da han senere ble felt i Legeforeningens etikkråd for harselasen med vaksineofre, viste han at han var blottet for evnen til å angre for sitt skitne salgstriks, og uttalte:

Beskyldninger som kommer fra antivaksine-miljøet tar jeg ikke så veldig på alvor, det er en liten, høylytt og svært konspiratorisk gjeng…

Jeg tror det var nyttig for folk å se hvor enkelt det er å «fake» symptomer, og jeg tror ikke at det var et skadepotensiale av en slik video.

På denne måten umenneskeliggjør han vaksineofrene, deres pårørende, og andre med kunnskap om medisinsk korrupsjon, ved å kalle dem “en liten, høylytt og svært konspiratorisk gjeng”.

Splittelsen

Resultatet av Pfizer-samfunnets splitt og hersk-agenda kan vi se i overskriften under… en vond julaften i 2021 for familier i hele vårt langstrakte land. Reflekter over at vaksinen aldri hadde dokumentert smittereduserende effekt. Uvaksinerte smittet ikke mer enn andre. NRK-artikkelen handlet om noe helt annet: “Oss og dem.”

Løgnene

Allerede i januar 2021, var det ikke grenser for hva Pfizer-selgeren Kaveh Rashidi visste med skråsikkerhet i sin faste spalte i det vaksinevenlige State Street-organet Aftenposten, og han ville informere om myter rundt mRNA-vaksinen, og knuse disse med motsatsen han kalte “fakta”.

En myte betyr at det er oppspinn, eller en oppdiktet hendelse, og følgende setning var ifølge Rashidi en myte:

Vaksinen er mer risikofylt enn vanlig fordi den ble utviklet raskt.

Han må ha tenkt på sin egen konto i salgsrusen da han svarte på “myten” med at den er testet helt likt andre vaksiner.

Det er altså “oppspinn” eller “oppdiktet” det FHI fant ut langt senere, at blødninger fra livmor-vevet var en “svært vanlig bivirkning”… eller FHI´s bekymring om nevrologiske senvirkninger som vi hadde hatt kunnskap om hvis vaksinen var utviklet og testet etter vanlig prosedyre.

At dette er en “myte” er ren løgn, fra en agressiv selger, og intet annet.

Neste “myte”:

Vaksinen kan ikke forhindre videre smitte.

Da jeg kontaktet Pfizer Norge i mai 2021, kunne de bekrefte til meg på mail at de ikke hadde dokumentasjon på at vaksinen kunne hindre smittespredning, men i januar, tre måneder før, hadde Rashidi tydeligvis kunnskap som knuste Pfizer selv, nemlig at det var “oppspinn” eller “oppdiktet” at den ikke forhindrer smittespredning, for han kalte dette vitterlig en “myte” i sin propaganda-spalte.

Neste “myte”:

Langtidseffektene av vaksinen er umulige å forutsi.

Det er altså “oppdiktet, mytisk oppspinn” ifølge Pfizerselgeren å si at langtidseffektene er umulige å forutsi?!

Så forklarer han at “Derfor er vaksinen et tryggere langsiktig valg enn sykdommen.” i januar 2021.

Som kontrast til dette sa Camilla Stoltenberg i Norges tyngste fagorgan, FHI, nøyaktig et år senere:

FHI har ved flere anledninger sagt at det er usikkert om nytten overgår ulempene ved vaksiner.

Men selgeren visst bedre enn FHI, og understreker bare at han er en selger og ikke en ekspert.

FHI havner med dette midt i Kaveh Rashidi`s avdeling for det han kaller en “liten, høylytt og svært konspiratorisk gjeng”.

Kaveh Rashidi er et råttent eple innen folkehelse, som av helt ufattelig korrupte årsaker har fått tildelt et av Norges største mikrofonstativ.

Det at han ikke lærte seg litt ydmykhet når han så at legemiddelet mot nikotin-avvenning faktisk ikke var så trygt likevel, plasserer ham i gaten “vil ikke vite”, samtidig som han bruker diabolske metoder mot de som vet.

Bakteppe for at jeg skriver dette er fordi han etter å ha terrorisert Norge og solgt inn medisiner på falskt grunnlag med alle de følgene det har, med de usleste hersketeknikker, presterte han i forgårs å gå i offerrollen etter møte med en sint pårørende etter et vaksinedødsfall som filmet ham, og stilte ubehagelige spørsmål.

Den teatralske Facebook-doktoren gjemte seg i garderoben mens han la ut sitt “traume” til sine venner i sosiale medier, og fikk trøsteartikkel i VG-artikkel neste dag.

Denne ynkelige skikkelsen er en figur som er skapt av det korrupte medisinsk-politiske kompleks, og må aldri, aldri forveksles med noe som har med folkehelse å gjøre.

Forrige artikkelØyeblikksbilde av Kievs militære kollaps – men det er ikke over ennå
Neste artikkelFreyr kjøpte tjenester for 100 mill. hos broren til konserndirektør